Latest News

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Οργή στα social media για ανάρτηση υπαλλήλου της Γ. Γ. Ενημέρωσης για την Μάγδα Φύσσα: O γιος σου προκαλούσε, ουστ!


Σάλος με ανάρτηση υπαλλήλου της γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που υβρίζει τους γονείς του Παύλου Φύσσα σε Facebook...
και Twitter.
Ο Πέτρος Κορμικιάρης σχολιάζοντας τη συγκλονιστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Νέο δακρύβεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα.Τό ότι ό γυιός της προκαλούσε μέ τά τραγούδια του, ώς μητέρα, δέν τήν αφορούσε. Βρέ ούστ».
Πριν λίγες ημέρες είχε γράψει: «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του;»
Μάλιστα σε άλλη ανάρτησή του υποστηρίζει ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν... ατύχημα!
Σύμφωνα με το βιογραφικό του ο Πέτρος Κορμικιάρης εργάζεται από το 1991 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Το αναφέρει και ο ίδιος στα στοιχεία στους λογαριασμούς του στο twitter αλλά και το Facebook. Στο Facebook μάλιστα αναφέρει ότι εργάζεται και στο σάιτ της Χρυσής Αυγής.
Στο σάιτ της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στις λίστες με τα ονόματα του προσωπικού, ο Πέτρος Κορμικιάρης αναφέρεται ως Προιστάμενος του Τμήματος Μέριμνας Χώρων και Μέσων και στο τμήμα Πολιτικής Άμυνας.