Latest News

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ποιοι δημοσιογράφοι του Mega είπαν «όχι» στη μείωση μισθών (ΟΝΟΜΑΤΑ)


Έξι πολύ γνωστά ονόματα του Mega αρνήθηκαν τις νέες μειώσεις μισθών ωστόσο παραμένουν...
στον σταθμό.
Όπως αναφέρει το aixmi.gr οι έξι περίμεναν να πάρουν τις αποζημιώσεις τους και να αποχωρήσουν στο τέλος του μήνα. Ορισμένοι, μάλιστα, είχαν μαζέψει και τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Ωστόσο, ενημερώθηκαν ότι μπορούν να παραμείνουν στον σταθμό, χωρίς να μειωθούν οι αποδοχές τους. Δεν απολύονται, δηλαδή, ώστε να πάρουν αποζημιώσεις.
Αν η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιωθεί, τότε η συντριπτική πλειοψηφία θα αμείβεται στο εξής με τους νέους μειωμένους μισθούς, ενώ όσοι είπαν «όχι» θα διατηρήσουν τις αποδοχές τους.
Οι πέντε δημοσιογράφοι είναι:
- Ο Γιώργος Σαραντάκος, από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και παρών στο Mega από την πρώτη μέρα λειτουργίας του
- Ο Στρατής Αγγελής, επικεφαλής του τμήματος διεθνών ειδήσεων
- Η Κωνσταντίνα Καζαντζή, ρεπόρτερ του πειραικού και ναυτιλιακού ρεπορτάζ
- Ο Στέλιος Παπαπέτρου, με ειδίκευση στο ασφαλιστικό και εργατικό ρεπορτάζ
- Και ο Σωτήρης Τζιομπανούδης, αρχισυντάκτης
Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο σκηνοθέτης Γιώργος Χαρώνης, ο παλαιότερος και εμπειρότερος σκηνοθέτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και της εκπομπής «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.
Ας σημειωθεί ότι ο νέος μάνατζερ του σταθμού κ. Πεφάνης, όταν είχε μιλήσει στο προσωπικό για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και την ανάγκη νέων περικοπών, είχε επισημάνει πως δεν θα απολυθεί κανείς αν αρνηθεί να αποδεχθεί μείωση μισθού.
Χωρίς ζωντανό πρόγραμμα - 24ωρη απεργία των τεχνικών
Την ίδια ώρα με την 24ωρη απεργία των τεχνικών του Mega το κανάλι θα μείνει χωρίς το ζωντανό του πρόγραμμα καναλιού για σήμερα Παρασκευή.