Latest News

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Βρέθηκε ο νεαρός ναυτικός από την Πάτρα που αγνοούνταν στην Ιταλία


Αίσιο τέλος είχε τελικά η περιπέτεια νεαρού ο οποίος αγνοούνταν για σχεδόν... μια εβδομάδα. 
Από την στιγμή δηλαδή που κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα της πόλης Τέρμολι, η οποία και ήταν η κοντινότερη για να προσεγγίσει το πλοίο της γραμμής στο οποίο εργαζόταν, καθώς ένοιωσε έντονους πονοκεφάλους ενώ αυτό βρισκόταν εν πλω.
«Μιλήσαμε με τον πατέρα του», ανέφερε στο thebest.gr o Κεντρικός Λιμενάρχης ΠατρώνΤρύφωνας Κοροντζής.Η ασφάλεια του λιμεναρχείου της Πάτρας επικοινώνησε με τους γονείς του νεαρού ο οποίος αγνοούνταν από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης και ο πατέρας του, τους είπε πως τελικά βρήκε τον γιο του στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι οποίες στηρίζονται κυρίως στις εξηγήσεις που δόθηκαν μέσω τηλεφώνου για την εξαφάνιση, ο νεαρός μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο δεν ένοιωθε πολύ καλά, ενώ εκτιμάται πως υπέστη μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Τελικά βρέθηκε σε γειτονική πόλη της Τέρμολι, στην Ιταλία απ' όπου και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους οικείους του.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν ή ακόμα και την κατάστασή του. Ο λόγος για νεαρό εργαζόμενο σε πλοίο της γραμμής Πάτρα - Βενετία τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν εδώ και μέρες. Πιο συγκεκριμένα από την περασμένη Τρίτη, οπότε και ο νεαρός ένοιωσε έντονους πονοκεφάλους εν πλω και κρίθηκε αναγκαίο να βγει στο κοντινότερο λιμάνι της Ιταλίας.

Το κεντρικό λιμεναρχείο της Πάτρας έκανε έρευνες από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή του και ξεκίνησε προανάκριη από την ασφάλεια του λιμανιού της Πάτρας για να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Το πλοίο σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μπάρι και Ανκόνας. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Τέρμολι , που ήταν και η πιο κοντινή πόλη το λιμάνι της οποίας και προσέγγισε το πλοίο. Το μεσημέρι της Τρίτης, αναφέρουν οι πληροφορίες, επικοινώνησε με την οικογένειά του, ενημέρωσε πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο από τότε όμως η τύχη του αγνοείται. Το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό και οι γονείς του ειχαν θορυβηθεί. Σε σημείο που μετέβησαν στην γειτονική χώρα για να τον αναζητήσουν. Μάταια όμως. Μέχρι χθες το μεσημέρ..

Το πλοίο στο οποίο εργάζεται ο νεαρός έφθασε το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Πάτρας, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την τύχη του νεαρού παρά μόνο οτι χρειάστηκε να βγει στο κοντινότερο λιμάνι και από την στιγμή που εμφάνισε έντονους πονοκεφάλους.

Ο πατέρας του νεαρού έχει κληθεί τις επόμενες ημέρες από το λιμεναρχείο της Πάτρας, για να δώσει γραπτές εξηγήσεις για το τι συνέβη σχετικά με την εξαφάνιση του γιου του και όσα ο τελευταίος του είπε μέσω τηλεφώνου.

 thebest.gr