Latest News

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω...

Αν και υποτίθεται ότι γίνεται "αγώνας δρόμου" με τις ασφυκτικές προθεσμίες για την πώληση του ΟΛΠ, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης βρήκε χρόνο και παρέστη σε μια...
ακόμη εκδήλωση!
Ο ίδιος παρέδωσε πιστοποιητικά βεβαίωσης σε εργαζόμενους του Δήμου, για την επιτυχή (!) συμμετοχή τους σε πρόγραμμα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Οι έξι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά συμμετείχαν επιτυχώς σε εξετάσεις του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης και παρακολούθησαν από τις 4 έως τις 15 Μαΐου 2015,  σεμινάριο επιμόρφωσης διάρκειας 70 ωρών, με θέμα: «Βασικές γνώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές».
Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι θεωρείται αρκετά σημαντικό για το Δήμο Πειραιά. Φανταστείτε πως χρειάστηκε να γίνει ειδική εκδήλωση και να βγει αναλυτική ενημέρωση με δηλώσεις και φωτογραφίες!
Έτσι, τώρα οι εργαζόμενοι που πέρασαν με επιτυχία από σεμινάρια δέκα ημερών, θα μπορούν να κάνουν περισσότερους φίλους και like στο facebook!
Μάλλον αδικούνται πολλοί άλλοι συνάδελφί τους -συνολικά περί τους 1000 εργάζονται στο Δήμο Πειραιά- που δεν γνωρίζουν να στείλουν e-mail αλλά ούτε να σερφάρουν καν στο διαδίκτυο!
@Πάντως, ό,τι μαθαίνει κανείς, καλό είναι, ακόμα κι αν πρόκειται για άχρηστη πληροφορία. 
Τι μάθαμε, λοιπόν, απ' αυτό το θέμα;
Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω...