Latest News

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια : Οι προβλέψεις της ημέρας


Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...ΚΡΙΟΣ Κάποια απροσδόκητη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με διπλωματικότητα και ψυχραιμία, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις. Ενδεχομένως να νιώσετε την αδικία να σας ξεπερνά, όμως, με φωνές δεν πρόκειται να βρείτε το δίκιο σας. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις όσο βρίσκεστε εν βρασμώ, ώστε να προλάβετε να οργανωθείτε αν σκέφτεστε να αλλάξετε κατεύθυνση.   Πιθανή ένταση με το σύντροφό σας εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και της κούρασης μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και στο χωρισμό, ειδικά αν συνηθίζετε το τελευταίο διάστημα να ξεσπάτε πάνω του για οτιδήποτε σας συμβαίνει. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κουμαντάρετε τα νεύρα σας, προτιμήστε να μείνετε για κάποιες ώρες μακριά, μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας.    
 ΤΑΥΡΟΣ Ορισμένες δυσκολίες στον οικονομικό τομέα σας προκαλούν μεγάλο άγχος και αγωνία, αλλά θα χρειαστεί να βρείτε τη δύναμη μέσα σας για να κάνετε καινούρια πλάνα εφόσον βλέπετε πως με την υπάρχουσα δουλειά σας δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Αξιοποιήστε τις δεξιότητές σας κι ενημερωθείτε εγκαίρως για διάφορα προγράμματα που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα.   Κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα υλικά ώστε να τρέφεστε ανά τακτά διαστήματα μέσα στη μέρα και σε περίπτωση που δεν μπορείτε να γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για να γυμναστείτε στο χώρο σας και μάλιστα εντελώς ανέξοδα.     
ΔΙΔΥΜΟΣ Η επιμονή και η ισχυρή θέλησή σας έχουν σαν αποτέλεσμα να πετυχαίνετε τους στόχους σας, παρ' όλο που μπορεί να συναντάτε κάποιες προκλήσεις και εμπόδια. Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά για τα επαγγελματικά σας και σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια καθώς τα οικονομικά σας βρίσκονται σε άνοδο. Αν αναζητάτε εργασία, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εντείνετε τις προσπάθειές σας.   Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες σε συνδυασμό με το χιούμορ σας που δεν το χάνετε ακόμα και στις δύσκολες στιγμές επηρεάζουν θετικά τον ερωτικό τομέα και μπορεί να γοητεύσετε με ιδιαίτερη ευκολία έναν Υδροχόο που θα συναντήσετε σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε. Υπάρχει περίπτωση να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και να αλλάξετε τόπο διαμονής πολύ σύντομα.     
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η Σελήνη στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια μια εγωιστική πλευρά του χαρακτήρα σας και δεν θα λείψουν οι αναταραχές στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας καθώς είναι εμφανής η τάση σας να βγείτε κερδισμένοι με όποιο κόστος. Επίσης, ορισμένοι από εσάς θεωρώντας πως δεν ωφελήστε από την τρέχουσα εργασία σας μπορεί να εμπιστευτείτε λάθος άτομα και να ξεκινήσετε μια συνεργασία που θα είναι άδικος κόπος και χάσιμο χρόνου. Προσέξτε τις κινήσεις σας.   Στον οικογενειακό τομέα είναι πολύ πιθανή μια παρεξήγηση με κάποιο μέλος που είναι δυσαρεστημένο από τη συμπεριφορά σας και αν δεν προσέξετε, την αφορμή θα τη δώσετε εσείς οι ίδιοι. Η αλλοίωση του χαρακτήρα σας προκαλεί στεναχώριες στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να το κοιτάξετε εγκαίρως.     
ΛΕΩΝ Η διαίσθησή σας σήμερα θα σας αποτρέψει από λανθασμένες αποφάσεις και ενέργειες, ενώ θα σας δοθούν ευκαιρίες για σύντομη επαγγελματική ανέλιξη κι επιτυχίες, τις οποίες αν καταφέρετε να συμπεριλάβετε στο ήδη φορτωμένο σας πρόγραμμα, τα οφέλη θα είναι πολλά. Τα οικονομικά σας είναι σε καλά επίπεδα και η επίτευξη των στόχων σας διευκολύνεται ακόμα περισσότερο.   Είστε απογοητευμένοι από ένα μέλος της οικογένειας και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να διαχειριστείτε τις εναλλαγές των αισθημάτων σας που κυμαίνονται μεταξύ οργής και θλίψης. Μιλήστε μαζί του ήρεμα, ώστε να του δώσετε την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη του. Θα χρειαστεί πάντως ιδιαίτερη προσπάθεια για να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη σας.    
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ Έντονη υποκειμενικότητα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας και είναι κρίμα γιατί σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν τα επαγγελματικά σας, αλλά μπορεί από έναν εγωισμό και μόνο, να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Η αντίληψή σας για την πραγματικότητα είναι θολωμένη και αν δεν προσγειωθείτε άμεσα, κινδυνεύετε να βρεθείτε σε αδιέξοδο πολύ σύντομα. Αποφύγετε σημαντικές αγορές και επενδύσεις και μείνετε προσηλωμένοι στη δουλειά σας.   Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας ή με τους φίλους σας. Η διάθεσή σας για επικοινωνία είναι έντονη, οπότε είναι ευκαιρία να δώσετε έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, κάτι που θα σας προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.     
ΖΥΓΟΣ Έντονη μελαγχολία από νωρίς το πρωί μπορεί να αποσυντονίσει τη σκέψη σας και να δυσκολευτείτε αρκετά να βρείτε τους ρυθμούς σας καθώς το μυαλό σας θα ταξιδεύει σε παρελθοντικές καταστάσεις που μπορεί να ήταν ευνοϊκότερες για εσάς. Μην πέφτετε στην παγίδα και ασχολείστε με το παρελθόν. Δείτε με ποιον τρόπο θα βελτιώσετε τη ζωή σας και αποφύγετε (όσο μπορείτε) τους συναισθηματισμούς. Δεν σας βοηθούν καθόλου.   Κατάλληλη μέρα για οργάνωση σπιτιού και παιδιών. Ετοιμάστε μια λίστα με όλες σας τις υποχρεώσεις ανά ημέρα της εβδομάδας, ώστε να σβήνετε αυτές που φέρνετε εις πέρας και να νιώθετε ικανοποίηση αλλά και για να μη χάνετε το μπούσουλα κάνοντας σπασμωδικές ενέργειες. Περιποιηθείτε και τον εαυτό σας. Μην τον ξεχνάτε.    
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ Οι ανάγκες που προκύπτουν με την έναρξη της εβδομάδας μπορεί να σας προκαλέσουν πανικό και να μην ξέρετε τι να πρωτοαντιμετωπίσετε. Όλες μαζί μπορεί να μην είναι εφικτό, αλλά αν ξεκινήσετε από όπου μπορείτε, σιγά – σιγά θα αρχίσουν να φεύγουν τα βάρη από πάνω σας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας και μη νιώθετε άβολα αν κάπου δεν τα καταφέρνετε. Θα τα καταφέρετε σύντομα.   Γάμος/σχέση είναι σε αρμονία και απολαμβάνετε τις στιγμές με το ταίρι σας δίχως να σας προβληματίζει κάτι. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας με πράξεις, ώστε να ενδυναμώσει η σχέση σας και μην περιμένετε να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα. Είναι εντελώς εγωιστικό και ανώφελο.     
ΤΟΞΟΤΗΣ Σημαντική βελτίωση προβλέπεται για τα επαγγελματικά σας καθώς ο Δίας διανύει (επηρεάζοντας θετικά) τον τομέα της καριέρας και της τύχης και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και οφειλές στο Δημόσιο καθώς επίσης και για να οργανώσετε το σπίτι για το Φθινόπωρο (καύσιμα, κλπ).   Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα φίλο από το παρελθόν μπορεί αρχικά να σας χαροποιήσει, στην πορεία όμως, όταν διαπιστώσετε την αλλοίωση του χαρακτήρα του, θα απογοητευτείτε και ίσως χαρείτε τελικά για όλο αυτό το διάστημα που χώρισαν οι δρόμοι σας.    
 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η συνεχής σας ενασχόληση με τη δουλειά σας, σας έχει απομακρύνει αισθητά από τα οικεία σας πρόσωπα και θα πρέπει να βάλετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε να μη μένει πίσω η προσωπική σας ζωή. Φροντίστε για κάποιες ώρες να μην έχετε επαφή με ηλεκτρονικές συσκευές, ώστε να δίνετε έμφαση στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.   Η αισθηματική σας αστάθεια δίνει συγκεχυμένα μηνύματα στο ταίρι σας και ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεως αν δεν δείτε αντικειμενικά τη συμπεριφορά σας ώστε να τη διορθώσετε όσο είναι καιρός. Μια ειλικρινής συζήτηση αρχικά με τον εαυτό σας, θα σας γλυτώσει από δυσάρεστες εξελίξεις.     
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ένταση και πανικός από το πρωί σας οδηγούν σε βεβιασμένες ενέργειες και είναι πολύ πιθανό να γίνουν λάθη που θα σας κοστίσουν. Η διάθεσή σας για επικοινωνία είναι μηδαμινή, με αποτέλεσμα να αποφεύγετε κάθε είδους επαφές και συνεννοήσεις καθώς υπερισχύει η ανάγκη σας να παραμείνετε χαμένοι στις σκέψεις σας. Λίγα λεπτά διαλογισμού ή άσκησης, θα σας βοηθήσουν να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας.   Πιθανή απογοήτευση από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας προκαλέσει έντονο θυμό που καλό θα είναι να μην τον καταπιέσετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που το αφορούν και μην τα κρατάτε μέσα σας επιβαρύνοντας την οργανισμό σας, γιατί τα ξεσπάσματα που θα έχετε σε ανύποπτο χρόνο θα είναι χειρότερα.  
   ΙΧΘΥΣ Η επαναστατική σας διάθεση και η ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες επηρεαζόμενοι από τρίτους και βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας προτού να είναι αργά. Κατάλληλη μέρα για επανεξέταση των αναγκών σας, ώστε να μπουν σωστές προτεραιότητες.   Ένα σύντομο ταξίδι θα ενδυναμώσει τη σχέση με το ταίρι σας εξαιτίας της απόστασης μεταξύ σας και θα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο τον άνθρωπό σας, οπότε μην αμελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας επικοινωνώντας τακτικά μαζί του. Θα του δώσετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.lifo.gr