Latest News

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας

Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...

ΚΡΙΟΣ Έντονες τάσεις φυγής από την πραγματικότητα και προβλήματα στη συμπεριφορά σας θα δυσκολέψουν αρκετά την αποδοτικότητά σας, κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο τη δουλειά σας. Οι επιθυμίες που βγαίνουν στην επιφάνεια μπλοκάρουν τη λογική σας, με αποτέλεσμα να κρατάτε μια εριστική και συνάμα αλαζονική στάση που δεν θα σας βγει σε καλό. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα προερχόμενα από ανταγωνιστές σας.   Σας έχει πιάσει το επαναστατικό σας και δεν υπολογίζετε ούτε το ταίρια σας ούτε και τα οικεία σας πρόσωπα, οπότε είναι σχεδόν βέβαιες οι συγκρούσεις. Να θυμάστε μόνο, πως όλοι έχουν τις αγωνίες και τα άγχη τους και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τα ξεσπάσματα των άλλων. Προσπαθήστε να εκτονωθείτε με κάποιον τρόπο που δεν θα επηρεάζει αρνητικά τους γύρω σας.     
ΤΑΥΡΟΣ Κάποιες ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας φέρουν σε αδιέξοδο και ίσως χρειαστεί να ζητήσετε στήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Η διάθεσή σας είναι πεσμένη, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε πολύ να μείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να μη σας πιάνει πανικός και χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Όλα είναι παροδικά και σύντομα ούτε θα θυμάστε τα συγκεκριμένα γεγονότα.   Έχετε βάλει στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο προφίλ ερωτικού συντρόφου και για την ακρίβεια ούτε καν συγκεκριμένο δεν είναι. Είναι αφηρημένα εξιδανικευμένο, οπότε όλες οι γνωριμίες που κάνετε, έχετε την αίσθηση πως δεν πλησιάζουν καν στο πρότυπό σας. Μην απορρίπτετε κανέναν με την πρώτη επαφή, γιατί στην ουσία ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι είναι αυτό που αναζητάτε.     
ΔΙΔΥΜΟΣ Οι προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα μέρα με τη μέρα αποδίδουν ολοένα και περισσότερο και είναι κάτι που σας δίνει ώθηση για να τις εντείνετε. Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να κάνετε επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες σας καώς επίσης και για επαγγελματικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Μια καινούρια ιδέα, δώστε της την απαραίτητη προσοχή, γιατί μπορεί να είναι η λύση όλων των προβλημάτων σας.   Η ανάγκη σας να νιώσετε πως σας αγαπούν και είστε το κέντρο του κόσμου για κάποιον είναι μεγάλη και μπορεί να απογοητευτείτε από το ταίρι σας σε περίπτωση που δεν σας δίνει την αισθηματική πληρότητα που αναζητάτε, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Αν έχετε δεχτεί από την αρχή αυτόν το τρόπο, μάλλον θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα.   

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αν σας καλέσουν για συνέντευξη σε κάποια δουλειά, μη σας πιάσει έπαρση και περιαυτολογείτε με ύφος εκατό καρδιναλίων, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα προκαλέσετε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Γενικά έχετε μια τάση να αυτοπροβάλεστε σε υπερβολικό βαθμό, αλλά δεν σας βοηθάει ούτε στις επαγγελματικές ούτε και στις φιλικές σας επαφές. Κατάλληλη μέρα για να αλλάξετε επαγγελματική στέγη.   Οι ανασφάλειές σας βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια και ο μόνος τρόπος να τις καμουφλάρετε, είναι να επιτίθεστε σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα. Ταυτόχρονα, οι πιέσεις που ασκείτε έμμεσα για να πετύχετε τους σκοπούς σας, προκαλεί αρνητικά συναισθήματα στους άλλους και κατ' αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε έχθρες.    

 ΛΕΩΝ Έντονος συναισθηματισμός και υπαρξιακά προβλήματα αποσπούν την προσοχή σας από τις υποχρεώσεις σας και η ανάγκη σας για απομόνωση μπορεί να είναι έντονη σήμερα. Συγκεχυμένες σκέψεις που χαρακτηρίζονται από έντονη αίσθηση πανικού σας βγάζουν εντελώς από τους ρυθμούς σας και δεν έχετε καμία διάθεση να ασχοληθείτε με τίποτα σημαντικό. Με εσάς τους Λέοντες όταν μπαίνουν στη μέση ζητήματα που αφορούν το μέλλον σας, χάνεται ο αυθορμητισμός και η ενέργειά σας.   Η ανάγκη σας να αποδράσετε από την πραγματικότητα σηκώνει ένα τείχος γύρω σας που δεν αφήνει κανέναν να σας πλησιάσει και διανύετε μεγάλα διαστήματα μοναχικότητας, μέχρι να βρείτε και πάλι τον τρόπο για να επανενταχτείτε. Ίσως αν πάψετε να τα παίρνετε όλα τόσο βαριά, να βρείτε τη λύση που θα σας ξεμπλοκάρει.     

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Στον επαγγελματικό τομέα οι επικοινωνιακές σας ικανότητες σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας με αρκετή ευκολία και είναι κατάλληλη στιγμή γι να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βρείτε νέους συνεργάτες που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με ανώτερα στελέχη και επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας για να για να θέσετε τα αιτήματά σας. Μην ξεχνάτε πως ουδείς αναντικατάστατος, οπότε μη ζορίζετε την τύχη σας.   Έχετε κάποιες προσδοκίες από συγκεκριμένα μέλη της οικογένειας, αλλά οι πιέσεις που ασκείτε άλλες φορές με έμμεσο και κάποιες άλλες με άμεσο τρόπο, προκαλούν αισθηματικό μπλοκάρισμα στους άλλους και τα αποτελέσματα είναι αντίστροφα από αυτά που περιμένετε. Αφήστε περιθώριο επιλογής στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μη τους δημιουργείτε ενοχές.    

 ΖΥΓΟΣ Η αφοσίωση στη δουλειά σας και η ανάγκη σας να βελτιωθείτε σε κάθε επίπεδο σας ωθούν στη εύρεση νέων μεθόδων που σας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αποδοτικότητά σας. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε κάποια έρευνα για νέα μέσα και τεχνολογίες καθώς επίσης για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία που σας έχουν προτείνει. Ζυγίστε προσεχτικά τα υπέρ και τα κατά.   Μια ανάγκη που προκύπτει είτε σε εσάς είτε σε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, μπορεί να έχει σχέση με θέματα υγείας που αφορούν στη μέση (πόνους, πιασίματα, κλπ) και κάποιος απ' όλους θα μείνει καθηλωμένος. Μη χάνετε χρόνο και αντιμετωπίστε το εγκαίρως, ειδάλλως θα υποφέρετε για πολύ καιρό και θα επιδεινώνεται η κατάσταση.   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είστε αποφασισμένοι να βγείτε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε δίχως να σας τρομάζουν πιθανές αλλαγές που θα πρέπει εκ των πραγμάτων να γίνουν στον επαγγελματικό τομέα. Η σιγουριά με την οποία παίρνετε τις αποφάσεις σας, πιθανόν να σας ωθήσει στην απόρριψη κάποιων προτάσεων, κάτι που στο εγγύς μέλλον θα αποδειχθεί πως ήταν σωστή επιλογή.   Στον αισθηματικό τομέα, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που είναι στον αέρα εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για πιθανή ρήξη με το ταίρι σας ή ακόμα και για ενδεχόμενο χωρισμό. Προκειμένου να ζείτε μες στην αμφιβολία, το να ξεδιαλύνετε την κατάσταση είναι ό, τι καλύτερο.     

ΤΟΞΟΤΗΣ Στον επαγγελματικό τομέα σας δίνεται η ευκαιρία να διαπρέψετε, αρκεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας σε επίπεδο επικοινωνίας και επαφών. Ορισμένοι από εσάς θα βρείτε μια νέα κατεύθυνση που θα σας ενθουσιάσει και είναι σίγουρο πως όταν βάλετε σε εφαρμογή τον στόχο σας, θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Οργανώστε από νωρίς το πρόγραμμά σας, ώστε να μη χάνετε καθόλου χρόνο.   Νομίζετε πως είστε κατασταλαγμένοι σχετικά με το μέλλον σας, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς είναι πιθανό να παρασύρεστε από γνώμες τρίτων, δίχως να έχετε διαμορφώσει τη δική σας άποψη. Τουλάχιστον μην ισχυρίζεστε πως ξέρετε τι θέλετε, γιατί προκαλείτε μεγάλο εκνευρισμό στο ταίρι σας και δεν θα σας βγει σε καλό.    

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ξεκινήστε τη μέρα σας με μερικές ασκήσεις γυμναστικής που θα τονώσουν τον οργανισμό σας και θα σας δώσουν ώθηση για να συνεχίσετε στη δουλειά σας με περισσότερη ενέργεια και δυναμική. Ταξίδια για σπουδές ή για επαγγελματικούς λόγους ευνοούνται σήμερα καθώς επίσης και επαγγέλματα που έχουν σχέση με τη μετάδοση ειδήσεων. Πάντως αν δεν σκοπεύετε να ταξιδέψετε άμεσα, είναι ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι που προβλέπεται για τις επόμενες μέρες.   Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα υγείας ενός συγγενικού σας προσώπου, αλλά η ψυχραιμία του και ο θετικός τρόπος που θα το αντιμετωπίσει, θα συμβάλλει στην αποφυγή πανικού και στεναχώριας στο περιβάλλον του, κάτι που θα σας ανακουφίσει αισθητά δίχως να αισθάνεστε αμήχανα απέναντί του.    

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια μάχη γίνεται μέσα σας καθώς προσπαθείτε να επικρατήσει η λογική αλλά δεν τα καταφέρνετε μιας και η καρδιά σας είναι αυτή που σας καθοδηγεί. Ενδεχομένως να πιστεύετε πως δεν θα σας καταλάβει κανείς αν εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας, αλλά μην παίρνετε και όρκο. Συζητήστε με ένα φίλο ώστε να τα βγάλετε από μέσα σας και θα σας φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας.   Βάλτε από νωρίς ένα πρόγραμμα σήμερα ειδάλλως δεν θα προλάβετε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας ζορίσουν και θα πρέπει να έχετε υπομονή, για να βγάλετε άκρη όσο το δυνατόν πιο «ανώδυνα». Ένας γενικότερος εκνευρισμός που θα επικρατεί γύρω σας, καλό θα είναι να μην αφήσετε να σας επηρεάσει.    

 ΙΧΘΥΣ Έχετε την αίσθηση πως η ιστορία επαναλαμβάνεται εξαιτίας ορισμένων γεγονότων που τα συναντάτε και πάλι μπροστά σας, προσέξτε όμως και μην κάνετε το λάθος να τα αντιμετωπίσετε με τον ίδιο τρόπο που ακολουθήσατε στο παρελθόν, αλλά δεν σας ωφέλησε πουθενά. Αλλάξτε στάση και τακτική, ώστε να καταφέρετε και να κατευθύνετε τις καταστάσεις ανάλογα με τις προσδοκίες σας. Δείτε το σαν μια δεύτερη ευκαιρία.   Βάλτε μια ρέγουλα στις διατροφικές σας συνήθειες και μην ακολουθείτε την εύκολη λύση του έτοιμου φαγητού, γιατί τσάμπα θερμίδες παίρνετε και μάλιστα με ελάχιστη διατροφική αξία. Τουλάχιστον αν τρώτε από έξω, φροντίστε να επιλέγετε υγιεινά γεύματα κι αφήστε τις τυρόπιτες και κάθε είδους junk food που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.lifo.gr