Latest News

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά της άρεσε!

Διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα 14 της χρόνια...
ωστόσο επιμένει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της θύμα, καθώς όλα έγινα με την... θέληση της!
Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, η οποία έκανε αυτή την αποκάλυψη η οποία σίγουρα θα συζητηθεί, στην βιογραφία της, της οποίας απόσπασμα δημοσίευσε η Κυριακάτικη Sun.
΄Όπως αναφέρει η τραγουδίστρια, όλα συνέβησαν όταν σπούδαζε στη δραματική σχολή London’s Sylvia Young  κι έκανε δεσμό με έναν άνδρα 26 ετών.
«Ήμουν 14 όταν έκανα την πρώτη μου σχέση. Θα πρέπει να ήταν γύρω στα 26. Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με κακοποίηση ανηλίκου, αλλά δεν θέλω να πω ότι υπέφερα γιατί το ήθελα. Δεν θέλω να πω ότι εξαναγκάστηκα να κάνω σεξ μαζί του. Δεν θέλω ο κόσμο να πει ότι κακοποιήθηκα όταν ήμουν παιδί», λέει στη βιογραφία της, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει σήμερα η κυριακάτικη Sun.
Όπως εξομολογείται, ήταν πολύ μικρή και καινούργια στον κόσμο των σχέσεων και παραδέχεται ότι ένιωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση που κατάφερε να κερδίσει την προσοχή ενός άνδρα 26 ετών.
«Ένιωσα ότι μπορούσα να κατακτήσω τον κόσμο», λέει η Ρίτα Όρα, προκαλώντας είναι η αλήθεια μεγάλη έκπληξη για το πώς αντιμετωπίζει αυτό που της συνέβη.