Latest News

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια Οι προβλέψεις της ημέρας

Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...
Κριός
Καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφο σου. Η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις! 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Τετάρτη μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.


Ταύρος

Αυτή η Τετάρτη είναι μια θετική μέρα για εσένα. Με την Σελήνη από τον Ζυγό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις λίγο πιο αισιόδοξα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, δείξε σήμερα όλη την καλή σου διάθεση στον άνθρωπο σου, για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες επικρατούν και εξακολουθούν να σας στεναχωρούν. Μην είσαι επίμονος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά προσπάθησε να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με επιτυχία και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό, ειδικά αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις! 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επικρατεί αρκετό άγχος, αλλά καλό είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα και κυρίως ότι δεν μπορείς να τα κάνεις την ίδια στιγμή. Ηρέμησε και βάλε προτεραιότητες για να καταφέρεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου, βγαίνουν από το πρόγραμμα που έχεις βάλει γιατί τα έξοδα αυξάνονται.


Δίδυμοι

Αρκετές καθυστερήσεις σου φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια αυτή την Τετάρτη. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά γι αυτό άλλαξε άμεσα στάση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ότι μπορείς για να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά, αρκεί να έχεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία την ώρα που προκύπτει και να μην αφήνεις τα προβλήματα να μαζεύονται. Είναι καλή μέρα για νέα ξεκινήματα, αλλά καλό είναι να ηρεμήσεις γιατί τελευταία ξεσπάς σε συνεργάτες σου από την πολύ κούραση που νιώθεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση και με λίγη καλή διαχείριση θα μπορέσεις να φέρεις μια ισορροπία.


Καρκίνος
Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Η θετική όψη της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Ποσειδώνα σταθεροποιεί μερικές καταστάσεις προς όφελος σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ότι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις. 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια έντονη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό. Με τη διάθεση για δραστηριοποίηση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου είσαι εκτός του προϋπολογισμού σου και πρέπει να κινηθείς με ωριμότητα για να συγκρατήσεις τα έξοδά σου.


Λέων
Σήμερα πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις ριζικές αποφάσεις!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων χρειάζεται ψυχραιμία. Η μέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σου και καλό είναι να τις αποφύγεις. Καλύτερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, διώξε από πάνω σου τη μιζέρια και θα δεις ότι θα σε πλησιάσουν τα κατάλληλα άτομα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ. 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν αρκετά ζητήματα που σε εκνευρίζουν αλλά με ηρεμία και πρόγραμμα μπορείς να τα λύσεις όλα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και αν συνεχίσεις να προσέχεις τα έξοδά σου θα δεις σύντομα θετικά αποτελέσματα.


Παρθένος
Με την Σελήνη από τον Ζυγό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα η μέρα έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα και με λίγη καλή θέληση θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία - αλλά όχι με απερισκεψία και βιασύνη - και θα δεις ότι σύντομα θα ανταμειφτείς. Άλλωστε και ο κυβερνήτης σου Ερμής από το Ζυγό συνεχίζει να προωθεί με το μαγικό ραβδί του όλες σου τις φιλοδοξίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ζητήματα κοίταξε σήμερα να περάσεις καλά και να μην αναλωθείς σε εντάσεις. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Κι εσύ που παλεύεις με την μοναξιά σου, ετοιμάσου να υποδεχτείς ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα έρθει στην αγκαλιά σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ. 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα κληθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες μάλιστα θα είναι καθοριστικές. Σκέψου καλά τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Σύντομα θα φτιάξουν και τα οικονομικά σου. Συνέχισε τον προγραμματισμό σου για να μην ξεφύγεις.


Ζυγός
Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να τα βάλεις στον σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα. 

Αισθηματικές
Με την Σελήνη από το ζώδιο σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα εκμεταλλεύσου τη σημερινή Τετάρτη για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου τον οποίο έχεις παραμελήσει τελευταία. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα ανάμεσα σας για να προχωρήσεις σε νέες βάσεις. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, βγες με φίλους και πέρασε ένα όμορφο βράδυ. Αν δείχνεις καλά, τα φλερτ δεν θα λείψουν!!! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά και έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και λάθη του παρελθόντος με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποιοι συνάδελφοι σου. Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί η χαλαρότητα της σημερινής μέρας σε οδηγεί σε έξοδα και τα περιθώρια σου είναι ανύπαρκτα. 


Σκορπιός
Η σημερινή Τετάρτη σου φέρνει λίγη αναστάτωση και πρέπει να έχεις την προσοχή σου τεταμένη στα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Λίγο το παρελθόν που επιστρέφει, λίγο κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις του παρόντος, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση που νιώθεις σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στην σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, δεν πρέπει να σε απασχολούν γιατί με την σκληρή σου δουλειά τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Νέες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται και με λίγο προγραμματισμό θα υλοποιήσεις σύντομα τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλαξε τις συνήθειές σου για να δεις αποτέλεσμα.


Τοξότης
Η σημερινή Τετάρτη είναι αρκετά ήρεμη για το ζώδιο σου και στον ελεύθερο σου χρόνο θα έχεις τη διάθεση να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα που σου έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος και βιασύνη και κυρίως χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι γύρω σου.

Αισθηματικές
Οι επιρροές που δέχεσαι από την θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε κάνουν να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου και με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου για να δεις τι σε κρατάει σε αυτή την παγιωμένη κατάσταση και βρες τρόπους να το αλλάξεις. 

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σήμερα προωθούνται ικανοποιητικά. Μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και συμφωνίες, αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σε ανακουφίσουν. Γενικά είσαι σε μια καλή φάση και οι οιωνοί είναι θετικοί για να την συντηρήσεις.


Αιγόκερως
Σήμερα πρέπει να κάνεις μια στροφή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε μια καλύτερη διάθεση και κινήσου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νεύρα μόνο σε κακό μπορούν να σε 
οδηγήσουν και πρέπει να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, δες τι δεν πηγαίνει καλά και άλλαξε το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις τη σχέση σου στη μοίρα της δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο έναν χωρισμό, που σίγουρα δεν το θέλεις. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, γίνε κοινωνικός σήμερα και δεν θα χάσεις! Η μέρα ευνοεί βόλτες και φλερτ και ίσως κιόλας ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση.  

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα κάποιες γνωριμίες και επαφές που θα κάνεις και θα παίξουν ρόλο στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και σε έχουν αποδιοργανώσει. Μπορείς επίσης να ζητήσεις την βοήθεια των συναδέλφων σου, αν δεν προλαβαίνεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες. Τα οικονομικά σου θέλουν μετρημένες κινήσεις. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.


Υδροχόος
Οι εκκρεμότητες που έχεις σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα όλα είναι στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλησε με φίλους που μπορούν να βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου. Πάρε εσύ την απόφαση και όλα θα γίνουν όπως θέλεις. 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έρχονται αρκετές αλλαγές αλλά δεν θα είναι για το κακό σου. Προσπάθησε απλώς να μην αγχωθείς και χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Μείνε προσηλωμένος στο πρόγραμμα σου και μην δίνεις περιθώρια στους άλλους να επεμβαίνουν στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση αρκετά πιεστική. Κάνε ό, τι μπορείς για να μειώσεις έξοδα.


Ιχθείς
Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα  με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς και να δεις με ψυχραιμία ακόμα και τα προβλήματα του παρελθόντος που σε καθυστερούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ερωτική σου διάθεση είναι σήμερα ανεβασμένη και νιώθεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος κάνε καλύτερες και πιο αυστηρές επιλογές στους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα καθώς βρίσκεσαι σε μια ένταση και δραστηριοποιείσαι γύρω από διάφορα επαγγελματικά θέματα. Μπορείς λοιπόν να σκεφτείς νέα ξεκινήματα ή προτάσεις που θα ανεβάσουν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, χρέη του παρελθόντος σε αγχώνουν ιδιαίτερα, αλλά με λίγη συνέπεια θα αποφύγεις την πίεση.
tlife.gr