Latest News

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Γιατί αποχώρησε από τη συνεδρίαση ο Βουράκης - Ποιοι άλλοι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια

Η αποχώρηση του Ιωσήφ Βουράκη από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά μπορεί να πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, αλλά δεν έμεινε...
και ασχολίαστη!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Νέα Αρχή" αποχώρισε από την αίθουσα κατά τη διάρκεια της συζήτησης προς ημερησίας για το θέμα του ΟΛΠ. 
Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί ν' αντέξει άλλο ν' ακούει όσα "τρελά" λέγονται από συμβούλους της παράταξης το "Λιμάνι της Αγωνίας" για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ που προωθεί ο επικεφαλής τους και υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας. 

Την αποχώρηση Βουράκη σχολίασε η Σταυρούλα Μελά από το Λιμάνι της Αγωνίας, λέγοντας ότι είναι καθαρά "θεατρική" και γίνεται για τη δημιουργία εντυπώσεων. 

Ωστόσο, ο Ιωσήφ Βουράκης δεν είναι πρώτη φορά - πιθανόν ούτε και η τελευταία - που αποχωρεί από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά
Όσοι παρακολουθούν τακτικά τις συνεδριάσεις θα έχουν παρατηρήσει ότι συνήθως παίρνει το λόγο, κάθεται λίγο κι ακούει αν υπάρχει καμία απάντηση και μετά φεύγει πριν μπουν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

Οι άλλοι

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν το κάνει μόνο ο Ιωσήφ Βουράκης, καθώς την ίδια τακτική φαίνεται πως ακολουθούν κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά ακόμα και από την παράταξη της πλειοψηφίας Πειραιάς Νικητής! 
Προφανώς δεν θέλουν να καταγραφούν στα πρακτικά ότι ψηφίζουν ορισμένα θέματα, τα οποία είτε επειδή μπορεί να διαφωνούν είτε ενδεχομένως να θεωρούν ότι θα έχουν τυχόν ευθύνες στο μέλλον...

@ Αυτή είναι η γνωστή τακτική του στυλ "την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια..."