Latest News

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια:Οι προβλέψεις της ημέρας

Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...
Κριός
Ημέρα που πρέπει να έχεις ευελιξία, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα αγαπητέ Κριέ. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς να λειτουργείς ομαδικά, γιατί μόνο έτσι θα έχεις αποτελέσματα και επίσης δεν θα έχεις μόνος σου όλο το βάρος της ευθύνης.

Αισθηματικές
Η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στον Δία και στον Πλούτωνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου φίλε Κριέ. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις δεσμό, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δώσει μία ευχάριστη είδηση για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πολύ πιθανό να συναντηθείς γρήγορα μαζί του. Η συνέχεια θα είναι στο χέρι σου… 

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου σήμερα απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.



Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, με τον Δία να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου, να βάλεις νέους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να επενδύσεις περισσότερο σε αισθήματα όσο και σε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος έχεις παραμελήσει αρκετά πράγματα που αφορούν την σχέση σου και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να διορθώσεις την κατάσταση. Πλησίασε τον άνθρωπο σου πιο τρυφερά και ρομαντικά από ότι συνηθίζεις και πες του λόγια που θα τον χαροποιήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας ώστε να γίνετε ελκυστικότεροι… 

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις ευνοούνται ιδιαίτερα και έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου σε ότι τους ζητήσεις. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.



Δίδυμοι
Η δυναμικότητα και η ενέργεια των τελευταίων ημερών σε έχει εξουθενώσει αγαπητέ Δίδυμε, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κουρασμένος και να έχεις άμεση ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση. Φρόντισε να το κάνεις, διαφορετικά μπορεί να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε ατέρμονες καταστάσεις, που όσο κι αν τις παιδεύεις δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Αισθηματικές
Το ερωτικό σκηνικό που θα φτιάξει σήμερα το ταίρι σου για να περάσετε το βράδυ σας, θα πάρει μακριά οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα για την σχέση σου φίλε Δίδυμε και η διάθεση σου θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μία έκπληξη από άτομο του παρελθόντος, που δικαίως θα σε βάλει σε σκέψεις… 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι άμεσα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις.



Καρκίνος
Σήμερα ο Δίας θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον Πλούτωνα και εσύ αγαπητέ Καρκίνε θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Να ξέρεις ότι όλα είναι τελείως περαστικά και ίσως δεν είναι πρέπον να τα αξιώνεις περισσότερο από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, αντιστάσου σήμερα σε πειρασμούς που θα σου παρουσιαστούν και μην βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσένα. Μείνε σταθερός στις αρχές σου και μην ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι εφήμερο, όσο κι αν σε προκαλεί… Εάν είσαι μόνος σου μπορείς να ενδώσεις χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ζήσε την στιγμή και άσε το χρόνο να σου δείξει την πορεία του… Ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις. 

Επαγγελματικές
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις θα μπορέσουν να βρουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Μην διστάσεις να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου κάποιο ζήτημα που φέρνει εμπόδια στην δουλειά σου και αφορά και εκείνους. Στα οικονομικά σου, προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.



Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, αξιοποίησε αυτήν την Κυριακή, για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο, για τα αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν αιφνίδια. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν από φιλικά σου πρόσωπα θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Η μέρα επιβάλλει να αφιερώσεις χρόνο στην σχέση σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφο σου φίλε Λέοντα. Συζήτησε μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η αγάπη του θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω και διασκεδάστε και μην κάθεστε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους κλαίγοντας την μοίρα σας. 

Επαγγελματικές
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.



Παρθένος
Με τον Δία σήμερα από το ζώδιο σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα η ενεργητικότητα σου αγαπητέ Παρθένε θα είναι στα ύψη και θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μετριάσεις την παρορμητικότητα σου και να την περιορίσεις μόνο στα ερωτικά σου, που μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα θα σου δώσουν χαρά.

Αισθηματικές
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα στην σχέση σου θα είναι σε καλά επίπεδα φίλε Παρθένε και θα βρεις την κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου τις επιθυμίες σου για την σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Σε εσένα που υπάρχει ακόμη η μοναξιά στην ζωή σου, η κοινωνική σου ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη και είναι στο χέρι σου να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις αλλά και προσκλήσεις! 

Επαγγελματικές
Τα νέα σχέδια και οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς σε βγάζουν από την ρουτίνα και δίνουν άλλον αέρα στην καθημερινότητα σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.



Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί κάθε απόφαση και κάθε σκέψη, από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη χρειάζεται το χρόνο της για να ωριμάσει. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την σιγουριά της ορθής κρίσης καθώς και την καλή συναναστροφή με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές
Η σημερινή θετική όψη ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ φίλε Ζυγέ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου καθώς η γοητεία σας μπορεί να σαγηνεύσει τον καθένα. Εκμεταλλευτείτε το!!! 

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.



Σκορπιός
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση με κάποια σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας σου αγαπητέ Σκορπιέ. Η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στον Δία και στον Πλούτωνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της και οι επικοινωνίες σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις την δυνατότητα και πρέπει να ξεκαθαρίσεις ότι δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί είναι εγγύηση ότι μέσα από αυτές θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι γιατί μία έξοδο με τους φίλους σου είναι αρκετή για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς. 

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ότι είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.



Τοξότης
Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα αγαπητέ Τοξότη γιατί κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε πιέσουν και θα απαιτήσουν την ενασχόληση σου μαζί τους. Αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις, φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις άμεσα χωρίς χρονοτριβές. Μην γκρινιάζεις και μην ωθείς τις καταστάσεις στα όρια τους, γιατί και οι γύρω σου έχουν τις δικές τους αντοχές. Έχε ως γνώμονα σου ότι τίποτα στην ζωή δεν είναι δεδομένο και πορεύσου αναλόγως.

Αισθηματικές
Η λάμψη και η γοητεία σου θα ελκύσει σήμερα το ταίρι σου που θα σου προτείνει να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μην του το αρνηθείς και αφέσου στην χαρά της έκπληξης χωρίς ενδοιασμούς. Όσο για εσένα φίλε Τοξότη που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε γοητεύει και να το γνωρίσεις καλύτερα. Έτσι θα καταλάβεις κι αν σου ταιριάζει. 

Επαγγελματικές
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της δουλείας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό για υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.



Αιγόκερως
Η ανυπομονησία που θα σε διακατέχει σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε στραβοπατήματα αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να σκεφτείς πρώτα αυτά που θες να κάνεις και μετά να δράσεις, αλλιώς ελλοχεύει κίνδυνος να έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές καταστάσεις. Ξεκαθάρισε θέματα που χρονίζουν και σε τραβούν συνέχεια πίσω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η θετική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα τονίζει ιδιαίτερα την ερωτική σου διάθεση φίλε Αιγόκερε. Αξιοποίησε την κατάλληλα για να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μία σημαντική πρόταση ή μία νέα γνωριμία που θα σας κάνει να δείτε την ζωή με άλλο μάτι. 

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα είναι ομαλή για τα επαγγελματικά σου αν είσαι Αιγόκερως. Ασχολήσου περισσότερο με το αντικείμενο σου και εμπλούτισε τις γνώσεις σου πάνω σε αυτό, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό. Στα οικονομικά πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.



Υδροχόος
Η ημέρα θα είναι απαιτητική για εσένα αγαπητέ Υδροχόε καθώς κάποιες καθυστερήσεις θα πάνε πίσω τα σχέδια σου και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τους τρόπους και τις μεθόδους που τα αντιμετωπίζεις μέχρι τώρα. Προσπάθησε να είσαι συντηρητικός και ευέλικτος στις αντιδράσεις σου για να αποφύγεις πιθανά μπλεξίματα. 

Αισθηματικές
Οι απαιτήσεις του συντρόφου σου ολοένα και αυξάνονται και εσύ φίλε Υδροχόε νιώθεις πιεσμένος και εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση που δεν μπορείς να κουμαντάρεις. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει, υιοθέτησε μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και είναι βέβαιο ότι με πλάγιους τρόπους μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, απόλαυσε τις στιγμές της ελευθερίας σου με κάθε δυνατό τρόπο, τώρα που μπορείς. 

Επαγγελματικές
Καινούργιος αέρας φυσάει στον επαγγελματικό σου χώρο αφού πλέον έχεις αναπτύξει τις άμυνες σου σε κάθε πιθανή δυσκολία. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές και οφείλεις να τις τακτοποιήσεις πρώτα και μετά να ονειρεύεσαι περιττά έξοδα.



Ιχθείς
Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός - τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον - δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά αγαπητέ Ιχθύ. Αν φερθείς λιγότερο εγωιστικά και δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα θα καταφέρεις να ομαλοποιήσεις τις μεταξύ σας διαφωνίες. Άλλωστε υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση.

Αισθηματικές
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην γίνεσαι αχάριστος φίλε Ιχθύ και εκτίμησε τα συναισθήματα του, διαφορετικά μόνος σου θα οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα και μετά θα στεναχωριέσαι. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι είναι καθαρά δική σου επιλογή αυτή η κατάσταση και αν θέλεις να την αλλάξεις θα πρέπει να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις. 

Επαγγελματικές
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου, γιατί εξαρτάται απόλυτα από εσένα η έκβαση κάποιων ζητημάτων. Αυτή η Κυριακή είναι καλή για να αφιερώσεις χρόνο στην πνευματική σου ανάπτυξη. Στα οικονομικά σου η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.tlife.gr