Latest News

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Γιατρός έστελνε γυμνές του φωτογραφίες σε ασθενείς του!


Ένας γιατρός σε κρατικό νοσοκομείο έκτος από το να προσφέρει τις υπηρεσίες του, φαίνεται πως είχε όρεξη να κάνει και...
άλλα πράγματα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» γιατρός κρατικού νοσοκομείου στην Κύπρο φαίνεται να έστελνε ημίγυμνες φωτογραφίες του σε νεαρές γυναίκες ασθενείς του, με τη φωτογραφία του να τη συνοδεύει πάντα και το κατάλληλο γραπτό περιεχόμενο! Η τύχη όμως του γιατρού δεν κράτησε για πολύ, μιας και ο σύντροφος μιας νεαρής κοπέλες ήταν αυτός που τελικά έφερε στο φως της δημοσιότητας τις πικάντικες φωτογραφίες, που περιήλθαν στην αντίληψή του.
Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό μια νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε με τον σύντροφό της το κρατικό νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο Κύπριος νεαρός γιατρός που ανέλαβε το περιστατικό, αφού έδειξε το απαραίτητο ενδιαφέρον για το πρόβλημα της γυναίκας, στη συνέχεια της έδωσε και τον αριθμό του τηλέφωνό του, προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της.
Φυσικά, τα πράγματα δεν έμειναν στην «ασθένεια» της νεαρής, μιας και ο γιατρός άρχισε να έχει άγριες διαθέσεις και να της αποστέλλει φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν γυμνός στο μπάνιο και στο κρεβάτι, έχοντας βέβαια σκεπάσει με το σεντόνι τα «επικίνδυνα» σημεία.
Και στο σημείο αυτό  ξεκινά η «ατυχία» του γιατρού μιας και τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα μηνύματα έτυχε να περιπέσουν στα χέρια του συντρόφου της ασθενούς, με αποτέλεσμα και τη διάλυση της σχέσης τους, αφού απ' ό,τι φάνηκε η νεαρή μπήκε στον πειρασμό και απάντησε στα πικάντικα μηνύματα.