Latest News

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Δείτε τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο...



ΚΡΙΟΣ Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά αν θέλετε να έχει διάρκεια, θα πρέπει να σκέφτεστε θετικά και να αποφεύγετε κάθε είδους σενάρια πιθανής αποτυχίας στη ζωή σας. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας όντας σίγουροι για τον εαυτό σας και έχετε υπομονή και επιμονή. Για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σας πρέπει να είναι συγκεκριμένα και να το επιθυμείτε πραγματικά.   
Οι παράλογες απαιτήσεις των άλλων θα σας προκαλέσουν έντονη δυσφορία και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείτε από κοντά τους. Η υπομονή καθώς και η ευελιξία σας θα δοκιμαστούν αρκετά και είναι καθαρά στο χέρι σας κατά πόσο θα ξεσπάσει κάποια έντονη διαμάχη ή αν θα την αποφύγετε.     

ΤΑΥΡΟΣ Ορισμένα εμπόδια θα μπλοκάρουν πιθανές ευκαιρίες, αλλά αν δεν απογοητευτείτε, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες και να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας. Η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές και επικοινωνία μπορεί να σας προκαλέσει κούραση αν δεν βάλετε κάποιο μέτρο στις συναντήσεις σας, οπότε αφήστε και μερικούς να τους δείτε κάποια άλλη στιγμή, ώστε να προλάβετε να κουβεντιάσετε και να ευχαριστηθείτε πραγματικά τις συναναστροφές με τους φίλους σας.   Μια συναισθηματική αναταραχή μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στον τρόπο σκέψης και στη ζωή σας, οπότε θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διαχειρίζεστε το άγχος σας, ώστε να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός σας. Λίγα λεπτά διαλογισμού μπορεί να συμβάλουν σημαντικά στην αλλαγή της ψυχολογίας σας.     

ΔΙΔΥΜΟΣ Είστε σε μια κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλά ζητήματα και ανθρώπους ταυτόχρονα και χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλη σας την ενέργεια για να αντεπεξέλθετε. Παρ' όλα αυτά, θα πρέπει να αγνοήσετε καταστάσεις που σας εκνευρίζουν και ρίχνουν το ηθικό σας, ώστε να μη σπαταλάτε αδίκως την ενέργειά σας, αλλά να την αξιοποιείτε εποικοδομητικά.   Μπορεί να εντυπωσιαστείτε από τον τρόπο σκέψης και τη στάση ζωής κάποιου ατόμου που θα συναντήσετε μέσα στο διήμερο και θα προσπαθήσετε να υιοθετήσετε νέες τακτικές που θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του ψυχισμού σας. Οι σωστές επιρροές μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας και να μην πιστεύετε πόσο απλό ήταν τελικά να νιώσετε ευτυχισμένοι.     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αν έχετε κάποιες ενοχλήσεις ή αισθάνεστε αδυναμία, υπάρχει περίπτωση να οφείλονται στον ασταθή και λανθασμένο τρόπο διατροφής που ακολουθείτε. Περιορίστε το έτοιμο φαγητό και εμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας με φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς. Μη μένετε νηστικοί για ώρες και μην πηδάτε γεύματα. Σύντομα θα αισθάνεστε πιο αναζωογονημένου και ευδιάθετοι.   Αναποφασιστικότητα και έλλειψη διάθεσης για δεσμεύσεις χαρακτηρίζουν την ερωτική σας ζωή, αλλά δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεστε τόσο. Απολαύστε τις στιγμές και μην κάνετε κατά ανάγκη σχέδια για το μέλλον. Η συζήτηση με ένα φίλο σας, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ανάλαφρα το όλο θέμα.     
ΛΕΩΝ Η θετική επιρροή του Ήλιου θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση των στόχων σας κι ας μην είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, θα είναι όμως, ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε και πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Βάλτε συγκεκριμένες ιδέες στο μυαλό σας και θα τις πετύχετε.   Οι ιδέες και οι επιθυμίες σας για το διήμερο δεν θα συμβαδίζουν με του συντρόφου σας, αλλά προκειμένου να χαλάσετε τις καρδιές σας, ακολουθήστε τις ορέξεις του κι ας μην σας ικανοποιούν και τόσο πολύ. Την επόμενη φορά, θα επιλέξετε εσείς με ποιον τρόπο θα περάσετε το Σαββατοκύριακο.     

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μπορεί να αισθάνεστε πως δεν έχετε κανένα κίνητρο και είναι κάτι που σας προκαλεί εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς απρόβλεπτες οι αντιδράσεις σας. Προσέξτε ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις, δίνοντας έμφαση στην τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, ώστε να βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για να καλμάρουν τα νεύρα σας.   Ένα τηλεφώνημα από μια πρόσφατη γνωριμία που σας είχε προκαλέσει θετικές εντυπώσεις θα σας ενθουσιάσει και μπορεί να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον, οπότε αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνεται δίχως να σας πιάνουν οι ανασφάλειες.     
ΖΥΓΟΣ Έχετε την ικανότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά θα πρέπει να κρατάτε κάποιες ισορροπίες μεταξύ των οικονομικών σας δυνατοτήτων και των σχεδίων σας, ώστε να μην πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας και τελικά βγείτε χαμένοι. Αν δεν έχετε πλήρη γνώση για κάποια ζητήματα, ζητήστε συμβουλή από κάποιον με εμπειρία, ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.   Αν είστε ελεύθεροι, ίσως συναντήσετε κάποιον που αρχικά θα σας γοητεύσει, αλλά στην πορεία θα αποδειχθεί εντελώς αναξιόπιστος, ή μπορεί να μην ταιριάζουν καθόλου οι απόψεις σας περί σχέσεων και γάμου και να ξενερώσετε εντελώς. Μην απογοητεύεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας. Κάποια στιγμή θα βρείτε σίγουρα το πρόσωπο που θα σας κλέψει την καρδιά.     
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Προσπαθείτε να καθορίσετε τι είναι σωστό για εσάς, αλλά σας πιάνει και μια επαναστατική διάθεση με αποτέλεσμα να μη θέλετε να βάλετε κανένα όριο και να ενεργείτε ανάλογα με την παρόρμηση της στιγμής. Καλά είναι όλα αυτά, όσο δεν έχετε καμία ευθύνη. Από τη στιγμή που υπάρχουν ευθύνες και πρόσωπα που εξαρτώνται από εσάς, θα πρέπει οι αποφάσεις που παίρνετε να είναι έπειτα από ώριμη σκέψη.   Οι αποκαλύψεις από ένα οικείο σας πρόσωπο θα σας σοκάρουν και μπορεί αρχικά να θέλετε να διακόψετε κάθε επαφή μαζί του, κυρίως επειδή δεν σας εμπιστεύθηκε από την αρχή ενώ εσείς είστε ανοιχτό βιβλίο απέναντί του. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία δείχνοντας κατανόηση στην αδυναμία του να σας ανοιχτεί. Δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο.     
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάποιες κρυφές επιθυμίες που βγαίνουν στην επιφάνεια μπορεί να διαστρεβλώσουν σημαντικά την αντίληψή σας και ίσως είναι ιδανική στιγμή να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά όλη αυτή την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, ζωγραφίστε, γράψτε και εκφράστε με τον τρόπο σας όλα αυτά που βιώνετε. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εξαιρετικά.   Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συμπτώσεις και μην τις θεωρείτε τυχαία γεγονότα. Έχουν κάτι συγκεκριμένο να σας πουν, αρκεί να είστε σε θέση να το αποκωδικοποιήσετε. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, αλλά είμαστε τόσο απορροφημένοι από την καθημερινότητα και τα προβλήματα, που αδυνατούμε να δούμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από ορισμένα γεγονότα.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μια δυσάρεστη κατάσταση που έχει σχέση με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο σας προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία και καθώς η σκέψη σας είναι μαζί του, δεν έχετε καμία διάθεση να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για το διήμερο καθώς προτιμάτε να μείνετε στο πλευρό του και να το στηρίξετε με κάθε τρόπο. Θα σας ήταν αδύνατο να διασκεδάσετε έχοντας την έγνοιά του.   Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν υπάρχουν θέματα που είναι στον αέρα και σας έχουν απομακρύνει από κάποια οικεία σας πρόσωπα, επιλύστε τις διαφορές σας μέσα από ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση, ώστε να πάψει να πλανάται στην ατμόσφαιρα όλη αυτή η ψύχρα που δεν σας αφήνει να ησυχάσετε.     

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μη χάνετε την υπομονή σας όταν προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να θυμάστε πως όλα συμβαίνουν στην κατάλληλη στιγμή που είμαστε σε θέση να τα διαχειριστούμε. Αν προκύπτουν ορισμένα εμπόδια, δείτε το σαν μια ευκαιρία να βελτιώσετε κάποια πράγματα και όχι σαν αποτυχημένες προσπάθειες.   Ενδεχομένως να νιώσετε έντονη αισθηματική φόρτιση εξαιτίας των προβλημάτων κάποιων φίλων σας και θα ψάχνετε τρόπους για να αποβάλετε την ένταση ίσως με την κατανάλωση αλκοόλ, όντας ανάμεσα σε κόσμο χαμένοι στις σκέψεις σας, ακούγοντας δυνατά μουσικής. Αποφύγετε να οδηγήσετε αν πιείτε πολύ, ώστε να μη διακινδυνέψετε τη σωματική σας ακεραιότητα.    
 ΙΧΘΥΣ Μια καινούρια ιδέα θα σας ενθουσιάσει πολύ, αλλά θα σας κόψουν τα φτερά κάποιοι που θα έχουν συμφέροντα αποτρέποντάς σας από την υλοποίηση των στόχων σας. Αν νιώθετε έξαψη και σιγουριά για το νέο σας εγχείρημα, δεν έχετε κανένα λόγο να πέφτει το ηθικό σας. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας.   Η οικογενειακή σας κατάσταση είναι σε πλήρη αρμονία, αλλά μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ερωτικά ζητήματα που σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας κι ενώ τα εντοπίζετε, δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να τα διαχειριστείτε. Να είστε ειλικρινείς εκφράζοντας με (τακτ πάντα) τις ανάγκες σας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Αξιοποιήστε το διήμερο για την τόνωση της σχέσης σας.  lifo.gr