Latest News

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ελεύθερη και ωραία η Βίκυ Σταμάτη


Δεκτή έγινε από το Δικαστήριο η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας όσον αφορά την αποφυλάκιση της... Βίκης Σταμάτη.   
 Μετά από τρία χρόνια κράτησης η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποφυλακίζεται, ενώ αυτή την ώρα συζητούνται οι όροι που θα επιβληθούν στη σύζυγο του.  
 Η εισαγγελική πρόταση ήταν να επιβλήθούν στην κ. Σταμάτη οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα. 
Επιπλέον, η εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή χρηματικής εγγύησης 70.000 ευρώ, ποσό που προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από τους συνηγόρους της, όσο και από την ίδια την κατηγορουμένη, η οποία αποχώρησε κλαίγοντας από τη δικαστική αίθουσα.   Όπως δήλωσε ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης, «βάλτε της όποιον όρο θέλετε εκτός από αυτόν. Αυτή τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μαζέψουν ούτε τρία χιλιάρικα. Συντηρούνται στη φυλακή από 10-20 ευρώ που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να τη σταυρώνετε. Περιμένει πως και πως να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ' οίκον περιορισμό».   Η Βίκυ Σταμάτη είχε ζητήσει πολλές φορές ως σήμερα την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης αλλά τα αιτήματά της δεν είχαν γίνει δεκτά.