Latest News

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας

Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...
ΚΡΙΟΣ Η αλλαγή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία δεν σημαίνει απαραίτητα άμεση βελτίωση στον τομέα της επικοινωνίας καθώς μεσολαβεί ένα διάστημα που επικρατεί ασάφεια και θα δυσκολευτείτε αρκετά να ξεχωρίσετε τις αλήθειες από τα ψέμματα, οπότε να είστε πολύ προσεχτικοί στις αποφάσεις σας. Αφήστε σημαντικά ζητήματα να τα αναλύσετε αργότερα.   Αν έχετε κάνει το λάθος να εκμυστηρευτείτε απόκρυφες σκέψεις και επιθυμίες σας σε ακατάλληλα άτομα, θα το βρείτε μπροστά σας και υπάρχει περίπτωση να διακινδυνέψει η σχέση σας. Προσπαθήστε όταν είστε εκτός εαυτού να κρατάτε για τον εαυτό σας αυτά που αισθάνεστε, ώστε όταν τα αναιρείτε, να μην πρέπει να δίνετε λόγο σε τρίτους.    

 ΤΑΥΡΟΣ Κάποια σχέδιά σας που είχαν μείνει πίσω εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίσατε αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ροή και είναι κάτι που οφείλεται στην τόνωση του εισοδήματός σας είτε από μια κληρονομιά. Ή από την πώληση ενός περιουσιακού σας στοιχείου. Μη βιαστείτε να ξοδέψετε σε απολαύσεις τα χρήματα που θα εισπράξετε. Επενδύστε τα κάπου, ώστε να εξασφαλίσετε το μέλλον σας.   Κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για ψυχαγωγικούς σκοπούς ή για να κάνετε πρόταση γάμου στο ταίρι σας. Οργανώστε ρομαντική ατμόσφαιρα και αφεθείτε ελεύθεροι ώστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας δίχως αναστολές.    

 ΔΙΔΥΜΟΣ Αφήστε σημαντικές επαφές και συζητήσεις για κάποια άλλη στιγμή, εκτός κι αν είναι κάτι που δεν αναβάλλεται, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στον τρόπο έκφρασής σας, γιατί εσείς μπορεί να έχετε τις καλύτερες προθέσεις, το θέμα είναι όμως να πιάσουν και οι άλλοι το ύφος και τη χροιά σας, ώστε να μη σας παρεξηγήσουν.   
Από το απόγευμα και μετά εκμεταλλευτείτε τις στιγμές για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, δίνοντας έμφαση στην ψυχαγωγία σας. Δεν είναι απαραίτητο να χοροπηδάτε πάνω στα τραπέζια για να διασκεδάσετε. Μπορείτε να απολαύσετε τη βραδιά και με πιο ήπιους τρόπους. Μουσική, ποτό και κουβέντα θα σας φέρουν πιο κοντά.     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Εσείς οι Καρκίνοι μη δείτε άνθρωπο να σηκώνει κεφάλι , αμέσως να τον επιβαρύνετε με τα δικά σας ζητήματα. Αφήστε περιθώριο να πάρουν και μια ανάσα οι γύρω σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας δίχως να βασίζεστε στις πλάτες των άλλων. Θα νιώσετε περισσότερη πληρότητα απ' όση φαντάζεστε.   Σας ενδιαφέρει σε τέτοιο βαθμό η ψυχαγωγία σας, που μπορεί να αμελήσετε σημαντικά ζητήματα, τα οποία σίγουρα θα βρείτε μπροστά σας πολύ σύντομα. Αποκτήστε περισσότερη υπευθυνότητα και μην παρασύρεστε από τρίτους που δεν είναι στην ίδια κατάσταση με εσάς.   

  ΛΕΩΝ Η εριστική στάση σας έχει ως αποτέλεσμα να κουράσετε αρκετούς γύρω σας κι αν δεν αλλάξετε τακτική, κινδυνεύετε να μείνετε εσείς παρέα με τα νεύρα σας. Αποστασιοποιηθείτε για λίγο και δείτε πιο αντικειμενικά τη στάση σας, ώστε να καταλάβετε τι ακριβώς κάνετε λάθος. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας αν θέλετε όντως να διορθώσετε κάποια πράγματα.   Κάποιες απρόσμενες επισκέψεις από το απόγευμα και μετά, αρχικά μπορεί να σας προκαλέσουν λίγο άγχος, στην πορεία όμως διαπιστώνετε πως δεν έχετε κανένα λόγο να αισθάνεστε άβολα και τελικά απολαμβάνετε πραγματικά τις ώρες ξεγνοιασιάς παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην είστε τελειομανείς, ώστε να μην υποφέρετε αδίκως.     

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ψυχραιμία σίγουρα δεν είναι ένα από τα ατού σας και ειδικά σήμερα μπορεί να παραλογιστείτε εντελώς πάνω στην προσπάθεια επίλυσης ενός οικονομικού ζητήματος. Σκεφτείτε λογικά κι αποφύγετε να προβείτε σε παρορμητικές ενέργειες γιατί και θα εκτεθείτε και δεν πρόκειται να βρείτε λύση. Μη ζορίζετε ανθρώπους και καταστάσεις και πάρτε το απόφαση πως θα πρέπει να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.   Οικογένεια και διαπροσωπικές σχέσεις είναι το βασικό μέλημά σας και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να στηρίξετε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, αλλά μπορεί ορισμένες φορές οι απαιτήσεις τους να είναι παράλογες. Δείξτε κατανόηση και μην τους παρεξηγείτε καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περνούν μεγάλα ζόρια.     

ΖΥΓΟΣ Με την αισιοδοξία και τη σιγουριά που αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί, έχετε όλες τις προοπτικές για να πετύχετε επαγγελματικές συμφωνίες που θα είναι προς όφελος σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε από την καλή σας την καρδιά και τελικά ωφεληθούν οι συνεργάτες σας εις βάρος σας. Αφήστε τους συναισθηματισμούς όταν πρόκειται για επαγγελματικά ζητήματα αν δεν θέλετε να χάσετε χρόνο και χρήμα.   Το γεγονός ό, τι δυσκολεύεστε να δεσμευτείτε και να επενδύσετε συναισθηματικά σε έναν ερωτικό σύντροφο μπορεί να είναι κατάλοιπο βιωμάτων από το παρελθόν και θα πρέπει να τα ξεπεράσετε άμεσα, ώστε να μπορέσετε να ξαναεμπιστευθείτε τους ανθρώπους και να στεριώσει κάποια σχέση σας στο μέλλον. Αποβάλετε από πάνω σας όλα αυτά που σας εμποδίζουν να βρείτε την ευτυχία.     
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είστε έτοιμοι να δεχτείτε αγόγγυστα τη μοίρα ας καθώς πιστεύετε πως δεν βελτιώνεται η κατάσταση που βιώνετε με τίποτα, μια απροσδόκητη εξέλιξη όμως, θα σας προκαλέσει τεράστια έκπληξη και θα αρχίσετε και πάλι να πιστεύετε στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Μην προεξοφλείτε καταστάσεις και μη χάνετε τις ελπίδες σας.   Αν έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο διάσημα από τους φίλους σας, σήμερα είναι ιδανική στιγμή για να κανονίσετε μια μάζωξη και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Κλειδώστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας δυσάρεστες σκέψεις και βιώστε τις στιγμές σαν να έχετε επιλύσει τα πάντα στη ζωή σας.     

ΤΟΞΟΤΗΣ Κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες σας θα μπορέσουν να επιλυθούν σήμερα με αρκετή ευκολία καθώς η διάθεσή σας είναι σε καλά επίπεδα και υπάρχει και ο Ερμής που σιγοντάρει στην επίλυση των όποιων διαφορών. Φροντίστε μόνο, να μην αρχίσετε τις υπερβολές με τις καλοσύνες και βρεθείτε στο σημείο να απολογείστε κι όλας.   Πάρτε το ταίρι σας σήμερα το βράδυ δίχως να του πείτε που πάτε και τι θα κάνετε, ώστε να βάλετε λίγη περιπέτεια και ποικιλία στη ζωή σας. Επιστρατεύστε την εφευρετικότητά σας και βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ώστε να ενδυναμώσει η σχέση σας.    

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αρχίζετε να βρίσκετε και πάλι τους ρυθμούς σας στον τομέα της επικοινωνίας και αποκτάτε και πάλι συγκαταβατική διάθεση, κάτι που το τελευταίο διάστημα έλειπε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε συχνά αρκετά προβλήματα στις συνεννοήσεις σας. Κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να αλλάξετε ό, τι θεωρείτε περιττό και ανώφελο.   Μην ξεκινήσετε σήμερα δίαιτα, γιατί ακολουθεί ένα έντονο τριήμερο από πλευράς κοινωνικών επαφών και εξόδων, οπότε θα δυσκολευτείτε αρκετά να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας. Μπορείτε να ελαττώσετε τουλάχιστον τις ποσότητες των μερίδων σας, ώστε να μπείτε σταδιακά στη διαδικασία βελτίωσης της σιλουέτας σας.    

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ταξίδια, επικοινωνία με συνεργάτες και καινούριες επαφές ευνοούνται έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που συναντούσατε συνεχώς εμπόδια, οπότε εκμεταλλευτείτε τη μέρα στο έπακρο. Αν σκοπεύετε να κάνετε ορισμένες αγορές για τη βελτίωση της εμφάνισής σας, θα πρέπει να γίνουν με σύνεση δίχως να σας πιάσει καταναλωτική μανία που θα σας φέρει σε αδιέξοδο.   Οι θετικές όψεις της Σελήνης αυξάνουν την γοητεία και την ερωτική σας διάθεση και είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση, μη διστάσετε να προτείνετε στο ταίρι σας κάτι έξω από τα καθιερωμένα θεωρώντας πως θα σας παρεξηγήσει. Στον έρωτα δεν υπάρχουν όρια.    

 ΙΧΘΥΣ Μια γενικότερη ασάφεια επικρατεί στις σκέψεις σας αλλά και στην επικοινωνία σας με συνεργάτες, οπότε μη μπαίνετε αδίκως σε διαδικασίες σοβαρών συζητήσεων γιατί θα αποβούν άκαρπες οι προσπάθειές σας. Καθημερινά ζητήματα και κουβέντες περί ανέμων και υδάτων θα είναι η πιο ασφαλής οδός σήμερα.   Η πολλή οικειότητα με το ταίρι σας, απ' ό, τι φαίνεται δεν σας κάνει καλό καθώς τείνετε να γίνετε φιλαράκια και όχι εραστές. Κρατήστε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας (από την προσωπική σας φροντίδα μέχρι ενδόμυχες σκέψεις), ώστε να μη χαθεί η γοητεία ανάμεσά σας. lifo.gr