Latest News

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες: Ποια χαρακτηριστικά κοιτάζουν και τους αρέσει στους άνδρες

Τι ακριβώς αναζητά μια γυναίκα σε έναν άνδρα; Αυτό θέλησε να απαντήσει το Men's Health και διοργάνωσε μία...
μεγάλη έρευνα.
Η έρευνα που έγινε σε δείγμα 1.000 γυναικών αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά που αξιολογεί η γυναίκα περισσότερο σε σχέση με άλλα προκειμένου να κρίνει τον άνδρα που έχει απέναντι της ως «ελκυστικό» και κατά συνέπεια να είναι θετικά προσκείμενη απέναντι του στην προοπτική δημιουργίας μίας σεξουαλικής σχέσης.
Η έρευνα έγινε μέσω διαδικτύου σε δύο φάσεις. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 1.000 Αμερικανίδες γυναίκες ηλικίας 21-54 ετών. Η πρώτη φάση διενεργήθηκε από την Opinion Research Corporation από το Πρίνστον στο Ν. Τζέρσεϊ και η δεύτερη φάση διενεργήθηκε από το BestLifeOnline.com.
Τα ανδρικά χαρακτηριστικά αξιολογήθηκαν ανάλογα με το ποσοστό των γυναικών που τα ξεχώρισαν και δημιουργήθηκε ένα Top-5 σε κάθε γενική κατηγορία. Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας
Χαρακτήρας
Πιστός – 84%

Έμπιστος/στήριγμα – 75%
Ευγενικός – 67%
Ηθικός – 66%
Καλός πατέρας – 51%

Προσωπικότητα
Αίσθηση του χιούμορ – 77%

Ευφυΐα – 55%
Πάθος – 46%
Αυτοπεποίθηση – 41%
Γενναιοδωρία – 38%

«Πρακτικά» χαρακτηριστικά
Να είναι καλός «ακροατής» - 53%

Ρομαντικός – 48%
Καλός στο σεξ – 35%
Να μαγειρεύει, να συγιρίζει κλπ – 23%
Εισόδημα – 21%

Φυσικά χαρακτηριστικά
Αίσθηση του στυλ – 30%

Όμορφο πρόσωπο – 26%
Ύψος – 15%
Μυς – 13%
Γενική εκγύμναση – 12%

Από την έρευνα προκύπτει πως ο άνδρας που έχει όλο το «πακέτο» είναι πιστός, έχει χιούμορ, είναι καλός ακροατής και έχει στυλ. Στον αντίποδα, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για εκείνους που είναι καλοί πατεράδες, γενναιόδωροι, έχουν υψηλό εισόδημα και γυμνασμένο σώμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι γυναίκες δεν τους κοιτάζουν. Απλά δεν τους τραβούν τόσο πολύ την προσοχή.