Latest News

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Νέο επεισόδιο Παφίλη - Λαγού στη Βουλή για τον 902 - «Εκτελείτε συμβόλαια θανάτου»!


Νέο επεισόδιο μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ ξέσπασε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για τις ...
τηλεοπτικές άδειες. 
Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού ο οποίος επικέντρωσε στην πώληση της τηλεόρασης του 902 κατηγορώντας το ΚΚΕ για αδιαφανή πώληση του καναλιού σε offshore.
Στον Γιάννη Λαγό απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης αν, και σημείωσε, «δεν είναι καλό να απαντάς σε αυτούς που έχουν δώσει εντολές για δολοφονίες».  Κατηγορούμαστε για συνομιλίες «απάντησε λίγο αργότερα ο Γιάννης Λαγός με τον Θανάση Παφίλη να τον αντικρούει λέγοντας: «Τα μαχαίρια τα ονομάζετε ομιλίες και τις δολοφονίες τις ονομάζετε πολιτική δράση». 
Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή ότι εκτελεί συμβόλαια θανάτου και συμπλήρωσε: «Έτσι είναι οι φασίστες. Δεν έχουν το θάρρος να λένε ότι είναι φασίστες» πρόσθεσε ο κ. Παφίλης και δήλωσε: «οι κουκούλες δεν φεύγουν ποτέ».
Σε ό,τι αφορά τον 902 μίλησε για συκοφαντίες και πως δεν υπάρχει πώληση της συχνότητας όπως κατηγορεί το ΚΚΕ η Χρυσή Αυγή αλλά του σταθμού και πώς όλα έγιναν απολύτως νόμιμα και τα χρήματα πήγαν στους εργαζομένους και τα ασφαλιστικά ταμεία.