Latest News

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Αυτή είναι η 14χρονη καθαρίστρια κατέκτησε τον Dior! [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Μια σύγχρονη Σταχτοπούτα είναι η 14χρονη Σοφία Μεχέτνερ, η οποία χθες εργαζόταν ως καθαρίστρια και σήμερα είναι η μούσα του Οίκου Dior με διετές συμβόλαιο...
ύψους 170.000 λιρών.
Η αδύνατη κόρη μιας ανύπαντρης Ρωσίδας μετανάστριας από το Ισραήλ, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια και φρόντιζε ηλικιωμένους για να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, είναι η Σοφία Μεχέτνερ (Sofia Mechetner). Το κορίτσι κοιμόταν σε ένα στρώμα στο πάτωμακαι η μητέρα της δεν είχε να αγοράσει ούτε τα φθηνότερα κορν-φλέιξ.
Η οικογένεια έμεινε σε ένα φτωχικό διαμέρισμα στο Χόλον στο Τελ Αβίβ και η Σοφία ως το μεγαλύτερο παιδί βοηθούσε τη μητέρα της να καθαρίζει σπίτια. Με ύψος 1,78, όμως, τράβηξε την προσοχή ενός κυνηγού ταλέντων από ισραηλινό πρακτορείο μοντέλων, ο οποίος την έστειλε με συνοδό στο Παρίσι για φωτογράφηση και οντισιόν στο πρακτορείο μοντέλων Viva.

Όταν το πρακτορείο ανακάλυψε ότι η Σοφία ήταν μόλις 14 ετών, η συνεργασία ακυρώθηκε, αλλά καθώς επέστρεφαν πέρασαν μια βόλτα από ένα κατάστημα του Dior, όπου έτυχε να βρίσκεται ο επικεφαλής σχεδιαστής του οίκου Raf Simons. 
Ο Simons εντυπωσιάστηκε και λίγες εβδομάδες αργότερα η Σοφία άνοιξε την πασαρέλα του οίκου Dior στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.