Latest News

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Zήτησε μέσω Facebook να σκοτώσουν το σκύλο της! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


"Χρειάζομαι κάποιον να έρθει να πυροβολήσει το σκύλο μου, κανείς εδώ δεν έχει το κουράγιο να το κάνει! Του παρέχουμε εμείς το όπλο!" ήταν το μήνυμα που κοινοποίησε στο...

λογαριασμό της στο Facebook μια γυναίκα απότο Τέξας, η οποία αντί να βρει τον επίδοξο δολοφόνο που αναζητούσε, βρήκε τελικά το διαδικτυακό -κι όχι μόνο- μπελά της.       
Λίγο μετά την ανάρτησή της ένα κύμα οργής πυροδοτήθηκε, με αποτέλεσμα οι ντόπιες αρχές να φτάσουν μέχρι της πόρτα της προκειμένου να της πάρουν το σκύλο, τον οποίο και παρέδωσε πολύ πρόθυμα, αποφεύγοντας έτσι και σχετικές κυρώσεις.       
Η ίδια δικαιολογήθηκε στην Αστυνομία λέγοντας πως ήθελε να ξεφορτωθεί το σκύλο επειδή δεν μπορούσε άλλο να τον φροντίζει κι επειδή αυτός πήγαινε συνέχεια στα σκουπίδια. Το γιατί δεν σκέφτηκε οποιαδήποτε άλλη λύση γι' αυτό παραμένει, βέβαια αναπάντητο. Ένα τηλεοπτικό δίκτυο, μάλιστα, έστειλε κι έναν ρεπόρτερ στο σπίτι της, προκειμένου να πάρουν κάποιες απαντήσεις, αλλά ο γιος της γυναίκας τον έδιωξε κλωτσηδόν. "Δεν πρόκειται να σας μιλήσω. Ξέρω πως δουλέυουν τα media. Είστε ο διάβολος!" ήταν η μόνη απάντησή του.     
Η τρίχρονη σκυλίτσα ονομάζεται Cinnamon, είναι διασταύρωση Αγ.Βερνάρδου κι αγγλικού bulldog και μένει προσωρινά σε κέντρο φιλοξενίας ζώων της περιοχής, μέχρι να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης.