Latest News

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτή είναι η πιο βάναυση εκδίκηση μιας ερωμένης! Δείτε τι έκανε στον εραστή της... (Video& Photos)


Εκείνος ήταν παντρεμένος με ένα 10χρονο παιδί και εκείνη ανύπαντρη. 
Το ζευγάρι ξάπλωσε στο κρεβάτι και ξεκίνησε τις ερωτικές περιπτύξεις.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ

Το παράνομο ζευγάρι που διατηρούσε δεσμό για 10 χρόνια συναντήθηκε στις 2.00 μετά το μεσημέρι. Κάποια στιγμή ο άνδρας που σύμφωνα με την αστυνομία, είχε αποφασίσει να χωρίσει με την ερωμένη του, προφασίστηκε ότι ήταν κουρασμένος.
Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο όπου συνευρίσκονται παράνομα ζευγάρια στην πόλη ΧανγκΖου στην Ανατολική Κίνα.
Η Ζανκ (αυτό είναι το όνομα της γυναίκας) είπε στον Λιού ότι δεν πειράζει, και αυτά συμβαίνουν. Τον ρώτησε εάν ήθελε ένα ποτό και εκείνος απάντησε καταφατικά. Με κάποιο τρόπο τον οποίο είχε σχεδιάσει, η Ζανκ έριξε μέσα στο ποτό του εραστή της υπνωτικό χάπι. Ο Λιου ήπιε ανυποψίαστος το ποτό του και σε λίγα λεπτά κοιμόταν βαθιά.
Κάποια στιγμή ο Λιού όπως δήλωσε αργότερα στην αστυνομία, ξύπνησε από έναν οξύ πόνο ανάμεσα στα πόδια του: «Άνοιξα τα μάτια μου και βρισκόμουν μέσα στα αίματα. Και όχι μόνο αυτό, δεν υπήρχε πουθενά το πέος μου. Το είχε πάρει και είχε εξαφανιστεί».
Και πραγματικά η Ζανκ μόλις ο εραστής της έπεσε σε βαθύ λήθαργο, έβγαλε από την τσάντα της ένα κλαδευτήρι και του έκοψε τα γεννητικά όργανα σύρριζα. Στη συνέχεια βγήκε γρήγορα από το δωμάτιο. Στο δρόμο πέταξε το κλαδευτήρι μαζί με τα γεννητικά όργανα του εραστή της.
Ο Λιου μέσα σε φριχτούς πόνους και φορώντας μόνο το σλιπάκι του, βγήκε αιμόφυρτος και αυτός στον δρόμο να βρει ταξί για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τελικά έφτασε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον σώσουν και τα κατάφεραν. Ένας περαστικός βρήκε τον κομμένο του ανδρισμό, πεταμένο στο δρόμο και τον παρέδωσε στις αρχές.
Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να του συγκολλήσουν το πέος αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Ζανκ καταζητείται από τις αρχές.