Latest News

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο συντομότερος υπουργός στην Ιστορία! Ο Πάνος Καμμένος παραίτησε τον Δ. Καμμένο μέσω twitter

Στη σύγχρονη ιστορία ο Δημήτρης Καμμένος πρέπει να είναι ο συντομότερος υπουργός σε κυβέρνηση, καθώς είδε την έξοδο από τη...

νέα κυβέρνηση, ενώ μόλις το πρωί είχε ορκιστεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια του πρώην πλέον υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο Δημήτρης Καμμένος μετρούσε ώρες σε αυτή την κυβέρνηση και η απομάκρυνσή του θα είχε συμβεί νωρίτερα, εάν βρισκόταν στην Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας.
Τελικά, ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter του ζήτησε ευθέως να παραιτηθεί από τον υπουργικό θώκο, προκειμένου να διευκολύνει για την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεσξη των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων.


Είχε προηγηθεί η επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα από τις Βρυξέλλες με τον Πάνο Καμμένο στον οποίο τέθηκε το σοβαρό θέμα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών, Δημήτρη Καμμένου. Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να διερευνήσει την υπόθεση κι αν είναι αυθεντικά τα tweets να αντικατασταθεί άμεσα ο Δημήτρης Καμμένος.

Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος έχει ήδη επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Σγουρίδη και όπως όλα δείχνουν εκείνος θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Καμμένου ως υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Η απομάκρυνση του Δημήτρη Καμμένου θα μείνει σίγουρα στην ιστορία, καθώς ουσιαστικά η "καταξίωσή" διήρκησε" 12 ώρες, που είναι το συντομότερο διάστημα για υπουργική θητεία. Το ερώτημα που υπάρχει πλέον είναι η τύχη του Δημήτρη Καμμένου στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο ωστόσο να μην φαίνεται έτοιμος να χάσει έναν βουλευτή.

Η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου έκλεψε την παράσταση στα social media. Με αφορμή το βεβαρημένο παρελθόν του νέου υφυπουργού Υποδομών, όσον αφορά τα επικριτικά σχόλια που έκανε κατά καιρούς εναντίον συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, προκλήθηκε... τσουνάμι αντιδράσεων από εκατοντάδες χρήστες του Twitter και του Facebook. Ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται σε... μονταζιέρες, αλλά ζητά συγγνώμη και καταγγέλλει τον ομοφοβισμό και τον ρατσισμό! Την ανακοίνωση, μάλιστα, την υπογράφει ως “Βουλευτής Β' Πειραιά”. Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει...