Latest News

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Πόσο περιμένoυν οι γυναίκες μετά το πρώτο ραντεβού για να κάνουν σεξ


Τα δύο φύλα έχουν διαφορετικό κριτήριο για το πόσος καιρός πρέπει να περάσει ώστε να κάνουν σεξ με τον νέο τους σύντροφο...

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για την εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων και αξεσουάρ, LoveHoney, οι γυναίκες δείχνουν περισσότερη αυτοσυγκράτηση αφού σε ποσοστό 32%, απαντούν ότι περιμένουν περίπου τρεις εβδομάδες, προτού «πέσουν» για πρώτη φορά στο κρεβάτι με τον νέο τους σύντροφο!
Μόνο το 15% απάντησε ότι θα έκανε σεξ από το πρώτο ραντεβού, σε αντίθεση με τους άνδρες που σε ποσοστό 26% δηλώνουν έτοιμοι από την πρώτη βραδιά.
Από τα συμπεράσματα της έρευνας που έγινε σε μεικτό δείγμα 2.225 ατόμων, το 72% και των δύο φύλλων απάντησε ότι το φιλί στο στόμα είναι κάτι που θα ήθελαν να συμβεί από το πρώτο ραντεβού.
Ακόμη οι άνδρες φάνηκαν πιο πρόθυμοι να γνωρίσουν τους γονείς τους, στη νέα σύντροφο, σε αντίθεση με τις γυναίκες που θα ήθελαν πριν γίνει αυτό η σχέση να έχει παγιωθεί.
Τέλος, το 75% των ανδρών απάντησε ότι θα έλεγε ευχαρίστως πρώτο το «σ' αγαπώ», ενώ μόνο το 44% των γυναικών θα έκανε πρώτο την ίδια κίνηση.