Latest News

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Σε ποιον επιχειρηματία πέρασε το Kosmopolis στο Μαρούσι


Πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης τoυ Odeon Kosmopolis για το κλείσιμο του γνωστού πολυκινηματογράφου του Αμαρουσίου κρύβεται... το μοναδικό ίσως για εφέτος, σημαντικό deal του εγχώριου real estate στο κομμάτι των εμπορικών ακινήτων.  
Το όνομα που αποκαλύπτει το protothema.gr είναι αυτό του Παύλου Φουρλή, ο οποίος διαχειρίζεται τη γαλλική αλυσίδα Leroy Merlin στη χώρα μας.   
Πληροφορίες θέλουν τον γνωστό επιχειρηματία να αναζητούσε εδώ και καιρό το κατάλληλο ακίνητο, εξετάζοντας την επέκταση της γνωστής φίρμας Do It Yourself επί της λεωφόρου Κηφισίας και καταλήγοντας τελικά στο ακίνητο ιδιοκτησίας του ομίλου Πειραιώς, το οποίο στέγαζε την τελευταία δεκαετία τον γνωστό πολυκινηματογράφο.   
Ο πολυκινηματογράφος, φέρεται να έχει υποστεί μεγάλες απώλειες από την οικονομική κρίση. Ενδεικτικά αναφέρεται εδώ ότι ενώ τη σαιζόν 2010- 2011 ο αριθμός των εισιτηρίων στην ελληνική αγορά ήταν στα 10,8 εκατομμύρια, τη χειρότερη χρονιά (2013- 2014) το αντίστοιχο νούμερο έπεσε στα 9 εκατ., για να ανέβει για τη σαιζόν 2014- 2015 στα πέριξ των 10 εκατ.