Latest News

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο: Εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό έστησαν «Fight Club» με νήπια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο μέλη του προσωπικού σε παιδικό σταθμό φαίνεται πως είχαν στήσει μια παιδική «λέσχη ξύλου» και ενθάρρυναν μικρά παιδιά που βρίσκονταν υπ' ευθύνη τους, να χτυπούν το ένα το άλλο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τα περιστατικά έγιναν στο χώρο της «Lightbridge Academy» στο Νιου Τζέρσεϊ, κάτω από την επίβλεψη της 22χρονης Erica Kenny και της 28χρονης Chanese White. Οι κατηγορούμενες, μάλιστα, φαίνεται πως βιντεοσκοπούσαν τους τσακωμούς των παιδιών και μοιράζονταν διαδικτυακά τα βίντεο μέσω της εφαρμογής Snapchat. Η 22χρονη Kenny, ακούγεται στα βίντεο να κάνει αναφορές στην ταινία «Fight Club», από την οποία φαίνεται πως εμπνεύστηκαν.
Υπολογίζεται πως στην παιδική εκδοχή του «Fight Club» συμμετείχαν 12 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 4-6 ετών. Κανένα από τα παιδιά δεν φαίνεται να φέρει σοβαρό τραυματισμό.  Η κατηγορία εις βάρος των γυναικών αφορά κακοποίηση ανηλίκων τετάρτου βαθμού. Η Kenny παρ' όλα αυτά θα βρεθεί αντιμέτωπη και με την επιπλέον κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και απειλείται με φυλάκιση πέντε ετών.