Latest News

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ, eetaa.gr: Εκτός έμειναν 25.882 παιδιά


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς...
μέσω ΕΣΠΑ. 
Οι πίνακες είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).
Τα παιδιά που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανέρχονται σε 81.003, ενώ έγιναν 106.885 έγκυρες αιτήσεις στο σύνολο των 121.683 αιτήσεων. Εκτός έμειναν συνολικά 25.882 παιδιά (από τις έγκυρες αιτήσεις).
ετά την ανακοίνωση των Πινάκων της σύζευξης της ΕΕΤΑΑ , οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν τα τέκνα τους στις Δομές, όπου τοποθετούνται. Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει από την 14/9/2018 μέχρι και τις 18/9/2015. Στην περίπτωση μη προσέλευσης των ωφελουμένων μητέρων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, οι Δομές ενημερώνουν την ΕΕΤΑΑ Α.Ε.
Για κάθε τέκνο ωφελούμενης μητέρας, η ΕΕΤΑΑ εκδίδει «Εντολή Τοποθέτησης» , η οποία χορηγείται στις ωφελούμενες και διαβιβάζονται σε αυτές μέσω των Δομών, όπου τοποθετούνται τα τέκνα τους. Ως εκ τούτου, οι ωφελούμενες με την εγγραφή του τέκνου τους θα παραλαμβάνουν από τη Δομή, το πρωτότυπο της «Εντολής Τοποθέτησης» και θα υπογράφουν το «Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο)» του μηνός Σεπτεμβρίου 2015. Οι Φορείς έχουν την υποχρέωση να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ, κατά ένταξη των ωφελούμενων στο πρόγραμμα (με την υπογραφή της εντολής τοποθέτησης) και κατά την αποχώρησή τους, όποτε και αν αυτή συμβεί, συμπληρωμένα τα ερωτηματολόγια (Ερωτηματολόγιο Εσόδου και Ερωτηματολόγιο Εξόδου), που θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ωφελούμενους με σκοπό τη συλλογή των απαιτούμενων δεδομένων τους, στη βάση των οποίων θα αποτιμηθούν όλοι οι υποχρεωτικοί δείκτες ΕΚΤ.
Οι αιτούντες γονείς μπορούν να δουν τα αποτελέσματα της αίτησής τους σε ειδική εφαρμογή, η οποία απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.
Αναρτήθηκε στην στην ΕΕΤΑΑ η ειδική εφαρμογή για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016.
Οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα eetaa.gr, και να δουν τα οριστικά αποτελέσματα συμπληρώνοντας τον ΑΦΜ (υποχρεωτικά) και τον ΑΜΚΑ (ή αντί του ΑΜΚΑ την ημερομηνία γέννησής), που έχουν γράψει στην αίτηση σας.