Latest News

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτή είναι η ιδανική γυναίκα για τον άνδρα; (ΕΙΚΟΝΑ


Ένα σας λέμε μόνο: ξεχάστε τις ξανθιές, τις γατούλες, γενικά τις γυναίκες τύπου Barbie. Δεν έχουν πλέον καμία πέραση στον...
ανδρικό πληθυσμό.
 Η ιστοσελίδα Match.com με εκατομμύρια μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο, έκανε μια έρευνα και ρώτησε τον ανδρικό πληθυσμό για το πώς θέλει να είναι, ή πως φαντάζεται την ιδανική γυναίκα.
Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Η ιδανική γυναίκα λοιπόν, θα πρέπει να είναι μαυρομάλλα, ή το πολύ καστανή. Να έχει μακριά μαλλιά. Θα πρέπει να έχει μπλε μάτια, να είναι γυμνασμένη να μην έχει απαραίτητα μεγάλο στήθος και θα πρέπει να έχει ένα τατουάζ το οποίο δεν θα φαίνεται. Το ιδανικό επάγγελμα που ήθελαν οι περισσότεροι άνδρες είναι η γυναίκα αυτή που περιγράψαμε να είναι ιατρός.
Με απλά λόγια, φανταστείτε την Μέγκαν Φοξ να είναι γιατρός και να είναι το ταίρι σας. Οι περισσότεροι άνδρες στην έρευνα απάντησαν ότι θέλουν την γυναίκα, το ταίρι τους, την Μέγκαν Φοξ που λέγαμε, να μην γυμνάζεται μανιωδώς, αλλά να προτιμάει να κολυμπάει για να διατηρεί το κορμί της σφιχτό και θελκτικό.
Στην ίδια έρευνα απάντησαν όμως και γυναίκες για το πώς θέλουν να είναι ο ιδανικός άνδρας. Αυτό που εκπλήσσει είναι πως οι περισσότερες δεν θέλουν τον άνδρα με «φέτες» κοιλιακούς. Προτιμούν να έχει ένα ελαφρύ στομαχάκι, μια μικρή κοιλίτσα, «όπως ο μπαμπάς τους». Θέλουν να έχει κοντά καστανά μαλλιά, να αγαπάει τα ζώα, και να προσέχει το ντύσιμο του.
Αυτό που δεν διευκρινίζεται στην διαδικτυακή έρευνα είναι εάν οι γυναίκες θέλουν ή όχι μούσι στους άνδρες. Κάτι που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη μόδα.