Latest News

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μανιάτικο μήνυμα από τη Ζωή Ρούσσου-Μελά...

Ένα μανιάτικο μήνυμα έστειλε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Πειραιώς Ζωή Ρούσσου-Μελά, μέσω της προσωπικής σελίδας...
στο facebook.

Το μήνυμα είναι το εξής:





Ζωή Ρούσσου Μελά στην τοποθεσία Πειραιάς
17 λεπτά


"Όπως στο παρελθόν δεν ασχολήθηκα με ανώνυμες επιστολές, έτσι και τώρα δεν θα ασχοληθώ με ανώνυμες καταγγελίες!!!! Κάνεις δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να προσθέσω στο επώνυμο μου, το επώνυμο της μητέρας μου!!!! Είναι γνωστό άλλωστε ότι είμαι κόρη του Ευάγγελου-Αντωνίου Ρούσσου και της Μαρίας Μελά Ρούσσου, κόρη του ιερέως Ιωάννη Μελά Η μητέρα μου ως γνήσια Μανιάτισσα αφιέρωσε πολλά χρόνια στηρίζοντας τα αδέλφια της , τα ανίψια της και στη συνέχεια το σύζυγο της και τα παιδιά της διδάσκοντας σε όλους τα Μανιάτικα ήθη και έθιμα , τη Μανιάτικη νοοτροπία και το Μανιάτικο ήθος!!! Αυτή τη Μανιάτισσα Μάνα οφείλω να τη τιμήσω!!!
Όποιος ενοχλείται ας πιεί ξύδι...
Η κατάταξη μου στη 4η θέση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς με ήθος και αξιοπρέπεια, χτίζοντας το πολιτικό μου προφίλ βάσει της επαγγελματικής μου ιδιότητας, σε αντίθεση με άλλους που ψάχνουν επαγγελματική αποκατάσταση μέσα από την κατάκτηση μιας βουλευτικής έδρας!!!!"

@ Είπαμε, έτσι είναι η ζωή από τη Μάνη...