Latest News

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας


Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδιαΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και προς το παρόν φαίνεται ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις επιλογές σου, αποφεύγοντας κυρίως να κάνεις «ανοίγματα» ή επενδύσεις. Αντίθετα, ίσως χρειαστεί να περικόψεις κάποιες δαπάνες, δίνοντας προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου. Μπορείς ωστόσο να ωφεληθείς από μια πώληση.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι πολύ «δυνατό», αρκεί βέβαια να το θέλεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να επαναβεβαιώσεις το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπό σου, δείχνοντάς του ότι δεν τον παίρνεις ως δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πολλά φαίνεται να εξαρτώνται από τους άλλους και μακάρι να συντονιστούν οι προθέσεις και οι επιθυμίες σας. Αυτό ωστόσο δεν είναι παρά μια ευχή που για να υλοποιηθεί, απαιτούνται διαρκείς διαπραγματεύσεις και συλλογικό πνεύμα. Το δύσκολο είναι ότι η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αλλάζει τα δεδομένα κάθε τρεις και λίγο, αυξάνοντας την αβεβαιότητά σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σε πιέζει να πάρεις μια κρίσιμη απόφαση, αν όμως θέλεις μια σχέση που να σε εκφράζει δεν θα πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία υποχωρήσεων, αφού τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιβεβαιώσεις τους φόβους σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε εργασιακά θέματα και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις ή «αρρυθμίες». Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην επωμιστείς ευθύνες που δεν σου ανήκουν, αν χρειαστεί, τα όριά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Ζυγό βρίσκεται σε «στάση», κάτι που μπορεί να ορίσει την αρχή μιας παρένθεσης στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους ζητούν δικαίωση ή τουλάχιστον την επανεξέτασή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι πιέσεις συνεχίζονται αλλά το τελευταίο που πρέπει να συμβεί είναι να «σε πάρει από κάτω», αφού σίγουρα μπορείς να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως, τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, μπορεί να σε «καθηλώσουν» προσωρινά, ακυρώνοντας ίσως κάποια από τα σχέδια σου, ενώ παράλληλα, ο Κρόνος σε καλεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες για τα παιδιά -κι όχι μόνον τα δικά σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό «παίζει» με τα συναισθήματά σου, συμβάλλοντας σε μια κυκλοθυμία που μπορεί να αποσυντονίσει την σχέση σου. Ανάλογα «αλλοπρόσαλλες» μπορεί να είναι όμως και οι βλέψεις κάποιων για το πρόσωπο σου, οπότε υπομονή!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα σε αναγκάζει να «ανακρούσεις πρύμναν» και να περιορίσεις κάποιες από τις φιλοδοξίες σου. Γενικά η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά κυρίως για την οριστική διευθέτηση όσων θεμάτων χρονίζουν ή σε «βαραίνουν». Κι όταν με την συμβολή του Κρόνου καταφέρεις να απαλλαγείς απ' όλα αυτά, θα είσαι πλέον έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα.

Ερωτικά
Ο εχθρός του καλού είναι το... καλύτερο κι ίσως ζήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες στιγμές που «δεν υπάρχουν»! Κι αν είσαι όντως τόσο τυχερός/η, δεν θα αργήσεις να καταλάβεις, ότι δύσκολα θα βρεις κάποιο πρόσωπο που να σε συγκινεί περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρα μπορεί να ταλαιπωρηθείς από τεχνικά προβλήματα που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Παράλληλα ίσως χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με άτομα με τα οποία είναι δύσκολο να συνεννοηθείς, ενώ μια ανάλογη δυστοκία μπορεί να προκύψει και στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Μπορείς ωστόσο να αξιοποιήσεις τον ενεργό Κρόνο με διαβάσματα ή μελέτες.

Ερωτικά
Τόσο ο Άρης, όσο και η Αφροδίτη συμβάλλουν στην δημιουργία «κρυφών» καταστάσεων, όχι όμως χωρίς προοπτικές! Μάλιστα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα μπορούσε σχετικά σύντομα να αναλάβει έναν πιο «επίσημο» ρόλο.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με τον Κρόνο να κάνει ακόμη «παιχνίδι» στα οικονομικά σου, έχεις μια ακόμη ευκαιρία να πάρεις κάποιες γενναίες αποφάσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αφήνοντας κατά μέρος άλλου είδους φιλοδοξίες! Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει «τριβές» με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή ομοϊδεάτες που έχουν τις δικές τους απόψεις.

Ερωτικά
Ο Άρης μπορεί να σε «μπλέξει» σε μια υπόθεση, όπου πρωταγωνιστεί ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά όπως κι αν σου παρουσιαστούν τα πράγματα είναι σκόπιμο να κρατήσεις ίσες αποστάσεις, πριν το φταίξιμο πέσει όλο πάνω σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, εδώ όμως είναι που ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό». Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις και να συνειδητοποιήσεις τόσο τα λάθη σου όσο και τις πραγματικές σου ανάγκες, χαράσσοντας τελικά μια νέα πορεία. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να αυξήσει κι άλλο τις υπευθυνότητες σου.

Ερωτικά
Το άγχος δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες κι αυτό μπορεί να ξυπνήσει μέσα σου φοβίες, που απορρέουν από καταστάσεις ή βιώματα του παρελθόντος. Ευκαιρία λοιπόν να τελειώνεις μια και καλή με τα «φαντάσματά» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις μια «στάση» στις επαγγελματικές σου βλέψεις, αφού η συσσωρευμένη κούραση μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα υγείας ή διατροφής αλλά και στις εσωτερικές σου ανάγκες, κάτι που παραπέμπει σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια ή μια μοναξιά, που όμως μπορεί να είναι δημιουργική.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό απελευθερώνει ένστικτα και πάθη, «φωτίζοντας» παράλληλα κάθε κρυφή ή παρασκηνιακή πτυχή στην προσωπική σου ζωή. Ίσως λοιπόν αποκαλυφθούν και πράγματα που είτε σε προβληματίζουν, είτε δεν σου αρέσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου αναθέτει νέα καθήκοντα, βάζοντας μάλιστα στο περιθώριο πρόσωπα ή καταστάσεις που μέχρι σήμερα μπορεί να παρεμπόδιζαν την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων. Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου, χαράσσοντας μια νέα στρατηγική και παρακάμπτοντας ενίοτε τις ενστάσεις κάποιων «δικών σου», που είχαν καλομάθει!

Ερωτικά
Από την στιγμή που οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, είναι λογικό τα προσωπικά σου να μπουν σε «δεύτερη μοίρα». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνεις απερίσπαστος στο έργο σου, αφού οι άλλοι δεν έχουν την ίδια διάθεση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Την ίδια στιγμή ο Κρόνος σε περνάει από εξετάσεις γι' αυτό είναι σκόπιμο να κινηθείς με προσοχή τηρώντας όλους τους αναγκαίους κανόνες. Αν όμως καταφέρεις να περάσεις τα «τεστ» με επιτυχία, τότε η δικαίωση σου θα είναι αναπότρεπτη!

Ερωτικά
Ο Άρης σου υπόσχεται έντονες στιγμές με τον άνθρωπό σου αλλά πέρα από τις αγκαλιές και τα φιλιά, μπορείς να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου εντοπίζοντας κοινές βλέψεις για ένα μέλλον που σίγουρα μπορεί να είναι καλύτερο!

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Ο Άρης σε ωθεί να αναλάβεις δράση και να επιμεληθείς θέματα που έχουν σχέση είτε με την δουλειά σου, είτε με την παροχή υπηρεσιών σε άτομα που χρειάζονται επειγόντως υποστήριξη. Παράλληλα η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικοινωνήσεις ή να ταξιδέψεις περισσότερο, όχι όμως για λόγους αναψυχής αλλά για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που ζητούν επιτακτικά μια λύση.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να διευθετήσεις ένα θέμα που σε απασχολεί κι είναι τροχοπέδη για την προσωπική σου ζωή. Αντίθετα, οι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα, αφού στην πορεία θα «βγουν» πολλά προβλήματα.

astrology.gr/