Latest News

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Δείτε τι προβλέπουν  τα άστρα αυτό το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια...



ΚΡΙΟΣ Σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε τις συνθήκες ζωής που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας, αρκεί να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, ώστε να μην αφήνετε τίποτα ανεκμετάλλευτο. Κι αν κάτι δεν πετυχαίνει με την πρώτη προσπάθεια, δεν σημαίνει πως δεν θα πετύχει ποτέ. Πιστέψτε στο εαυτό σας και όλα είναι εφικτά.   Ταξίδια και μετακινήσεις μπορεί να γίνουν αρκετά κουραστικά καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος, οπότε θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας, ώστε να μη χάσετε το κέφι σας. Ειδικά αν είναι για ψυχαγωγικούς σκοπούς, δεν έχετε κανέναν λόγο να βιάζεστε και να αγχώνεστε.   

  ΤΑΥΡΟΣ Κέρδη και ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας ειδικά αν έχουν σχέση με καλλιτεχνικά σας δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι και μέσα από αυτό θα βγείτε και πάλι κερδισμένοι καθώς οι επαφές που θα κάνετε θα συμβάλλουν στην τόνωση της φήμης σας και συνεπώς στην αύξηση του εισοδήματός σας. Προσέξτε και μην υποβιβάζετε πολύ την αξία σας για να γίνετε ανταγωνιστικοί.   Κατάλληλη στιγμή για γάμο καθώς η Αφροδίτη ενισχύει τον τομέα του έρωτα και της οικογένειας, οπότε προχωρήστε άφοβα στα σχέδιά σας και μην ανησυχείτε για τίποτα. Φυσικά όλα αυτά θα ισχύσουν αν φροντίσετε κι εσείς από την πλευρά σας για τη θετική εξέλιξη της σχέσης σας κι όχι να περιμένετε μόνο από τα άστρα να ορίσουν τη ζωή σας. Εσείς κινείτε τα νήματα στη ζωή σας. Μην το ξεχνάτε.     

ΔΙΔΥΜΟΣ Μια ξαφνική βελτίωση στα οικονομικά σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ενέργεια για να κυνηγήσετε με περισσή σιγουριά και αυτοπεποίθηση τους στόχους σας, οπότε προβλέπεται ένα δυνατό διήμερο καθώς θα επικρατεί οργασμός ιδεών, επαφών με το εξωτερικό και γενικότερης οργάνωσης των μελλοντικών σας σχεδίων. Ξεκλέψτε και κάποιες ώρες για τον εαυτό σας και την ενδυνάμωση του οργανισμού σας με ξεκούραση και ψυχαγωγία.  
 Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντως, θα είναι σε πλήρη αρμονία.    

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ Το πρόγραμμά σας θα τηρηθεί με δυσκολία καθώς μπορεί να προκύψουν διάφορες ανατροπές που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με χιούμορ και υπομονή. Ταυτόχρονα κάποιο νέο σχετικά με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας προκαλέσει ανησυχία και η απόσταση μεταξύ σας μπορεί αρχικά να είναι ένα πρόβλημα, μπορείτε όμως να του συμπαρασταθείτε μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου. Σίγουρα η αμεσότητα θα ήταν προτιμότερη, πάντως υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το στηρίξετε.   Προσέξτε μέσα στο διήμερο γιατί υπάρχει κίνδυνος να πληγώσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με τη συμπεριφορά σας και να δημιουργηθεί ένταση που θα αργήσει να ξεθυμάνει. Δώστε έμφαση στις ανάγκες των άλλων και θα κερδίσετε πολλά μέσα από αυτή σας τη στάση. Στον ερωτικό τομέα, όπου ακούσετε πολλά κεράσια, κρατήστε μικρό καλάθι, ώστε να αποφύγετε πιθανή απογοήτευση.    

 ΛΕΩΝ Οι φιλοδοξίες σας και η αποφασιστικότητα για επιτυχίες μπορεί να σας εξαντλήσουν αν δεν καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας, οπότε βάλτε ένα πρόγραμμα και φροντίστε να το τηρείτε, ειδάλλως τα νεύρα και η κόπωση θα σας ωθήσουν σε συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσετε. Έχετε όλο το χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτά που σας ενδιαφέρουν, οπότε αφήστε περιθώρια και για τον εαυτό σας.   Παιδιά και οικογένεια μπορεί να σας φέρουν στα όριά σας καθώς θα επικρατεί μια γενικότερη αταξία και μπορεί άθελά σας να ξεσπάσετε έντονα, κάτι που θα δημιουργήσει μια ζοφερή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Πάρτε το χρόνο σας, ηρεμήστε και αντιμετωπίστε την κατάσταση με χιούμορ και υπομονή. Στον ερωτικό τομέα, αρκετά ενδιαφέρον προβλέπεται το διήμερο.   

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μην προσπαθείτε να προλάβετε όλα όσα δεν τακτοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί δεν πρόκειται να ξεκουραστείτε και το κυριότερο θα είστε όλο νεύρα συνεχώς. Ό, τι μπορείτε κάντε το, αλλά να έχετε βασική σας προτεραιότητα την τόνωση του οργανισμού σας καθώς επίσης και της σχέσης με το σύντροφό σας. Όλα τα άλλα, μπορούν να περιμένουν.   Την Κυριακή αποφύγετε κόντρες και εντάσεις σχετικά με την πολιτική γιατί εν θα σας βγει σε καλό. Αφήστε τον καθένα να λέει τα δικά του, δίχως να προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας γιατί ούτε θα αλλάξει κάτι και θα μείνετε με τον εκνευρισμό. Ο καθένας τα ζυγίζει τα πράγματα σύμφωνα με το υπόβαθρο που διαθέτει και είναι πολύ δύσκολο να έρθετε στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε είναι δώρον άδωρον να πασχίζετε για κάτι που δεν αλλάζει..    

 ΖΥΓΟΣ Πιθανόν μέσα στο διήμερο να προτιμήσετε να μείνετε μακρυά από κοινωνικές επαφές και συναντήσεις δίνοντας έμφαση στην προσωπική σας φροντίδα και ανάπαυλα, οπότε μην αισθάνεστε άσχημα πιέζοντας τον εαυτό σας για κάτι που δεν θέλετε. Επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε ό, τι σας ευχαριστεί και δεν είναι καθόλου κακό να απορρίψετε τις προτάσεις που θα σας κάνουν.   Ο γάμος σας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής αυτό το διάστημα καθώς δέχεστε και εσείς αλλά και ο σύντροφός σας πολλές πιέσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα, οπότε θα πρέπει να τα βάλετε κάτω από κοινού, ώστε να αποφασίσετε να αλλάξτε τις προτεραιότητές σας για να διαφυλάξετε τη σχέση σας. Αφήστε κατά μέρος τα «είπες» - «είπα», κλπ και δείτε με ποιον τρόπο θα ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Όλα αυτά βέβαια, αν σας ενδιαφέρουν πραγματικά.     


ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είστε γενναιόδωροι με όλους αι το κάνετε πραγματικά μέσα από την καρδιά σας, αλλά αν υποπτευτείτε πως κάποιος πάει να σας «ρίξει», δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πάρει και τον σηκώσει. Προκειμένου να ζείτε μες στον εκνευρισμό και τη σύγχυση, προσπαθήστε να ξεσκαρτάρετε αυτούς που αξίζουν πραγματικά τη φροντίδα και προσοχή σας και όσο για τους υπόλοιπους: από κει παν κι άλλοι..   Κάποιες εκδρομές και ταξίδια που σκοπεύατε να κάνετε μέσα στο διήμερο θα πρέπει να αναβληθούν, οπότε αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.     

ΤΟΞΟΤΗΣ Σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε καλό είναι να γίνουν με καθαρή σκέψη και δίχως συναισθηματισμούς, ώστε να δείτε πρακτικά την κατάσταση, κάτι που θα το πετύχετε αν δεν αφήσετε να σας επηρεάσουν γνώμες τρίτων. Η κρίση σας ενδεχομένως να αμφιταλαντεύεται καθώς δέχεστε πλήθος πληροφοριών και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή προτού βγάλετε τα τελικά σας συμπεράσματα.   Η ανάγκη σας να αποδράσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει κάνει εφευρετικούς και καταφέρνετε με έξυπνους τρόπους να δημιουργείτε όμορφη ατμόσφαιρα και να απολαμβάνετε πολύτιμες στιγμές με το σύντροφό σας. Ειδικά αν η σχέση σας είναι στα σπάργανα, το πάθος και η ερωτική διάθεση είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να παίρνετε αρκετή ικανοποίηση.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η αφέλεια των ατόμων με τα οποία συναναστρέφεστε σας προκαλεί μεγάλη αγανάκτηση και είστε αποφασισμένοι να αραιώνετε σταδιακά τις επαφές μαζί τους καθώς έχετε χάσει πλέον την εκτίμηση που τους είχατε. Η αγωνία σας σχετικά με το μέλλον είναι μεγάλη και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας ώστε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που θα πάρετε.   Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε πρώτο πλάνο και υπάρχουν πολλές προοπτικές να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα στο διήμερο που θα ανεβάσουν το ηθικό σας και θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, ενδεχομένως να προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που δύσκολα θα μπορέσετε να την αρνηθείτε.   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μέσα στο Σαββατοκύριακο είστε αρκετά προβληματισμένοι σχετικά με τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης που πρέπει να πάρετε κι ενδεχομένως οι ενέργειές σας να είναι εντελώς αντίθετες με τις ιδέες σας, μόνο και μόνο για να αποφύγετε τα χειρότερα. Ακούστε το ένστικτό σας και ζυγίστε αντικειμενικά τις υπάρχουσες συνθήκες.   Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σας και μη συμπεριφέρεστε σαν να τον θεωρείτε δεδομένο. Φερθείτε με τρυφερότητα και πείτε καμιά καλή κουβέντα ειδικά αν το τελευταίο διάστημα τον είχατε για σάκο του μποξ. Ότι ανέχεται αγόγγυστα τη συμπεριφορά σας, δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί από στιγμή σε στιγμή να βρεθείτε προ εκπλήξεως..    

 ΙΧΘΥΣ Έχετε πωρωθεί σχετικά με μια σημαντική υπόθεση και κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από το οικείο περιβάλλον σας καθώς έχετε κολλήσει σε μα συγκεκριμένη ιδέα δίχως να δέχεστε ουδεμία κουβέντα. Η αδιαλλαξία σας μπορεί να δημιουργήσει ένα δυσάρεστο κλίμα γύρω σας, οπότε μην παθιάζεστε και εναντιώνεστε με τους πάντες αν σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε μια ισορροπία στις σχέσεις σας.   Οι μετακινήσεις σας μέσα στο διήμερο θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή και να μην αφήσετε την αισθηματική σας κατάσταση που είναι αρκετά φορτισμένη να σας επηρεάσει και στην οδήγηση. Προσπαθήστε να αποβάλλετετε την ένταση που κουβαλάτε μέσα από δραστηριότητες που θα σας εκτονώσουν και απολαύστε τον ήλιο απομακρύνοντας έστω και λίγο κάθε δυσάρεστη σκέψη. lifo.gr