Latest News

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας

Δείτε τι προβλέπουν για σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...
ΚΡΙΟΣ Αισθάνεστε εξαντλημένοι και όσο κι αν προσπαθείτε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας, το σώμα σας αδυνατεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς που θέλετε να του επιβάλλετε. Κατ' αρχήν μην πιέζετε τον εαυτό σας και περιορίστε τις ενέργειές σας σε πράγματα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο κόπο, ειδάλλως πάτε μια ώρα αρχύτερα στο σπίτι σας για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αναρρώσετε σύντομα. Κλείνετε τα παράθυρα στο χώρο σας. Φθινοπώριασε!   Αν είστε προβληματισμένοι σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, μην κάθεστε και τα συζητάτε μόνοι με τον εαυτό σας. Συζητήστε και με το σύντροφό σας (που τον αφορά άμεσα το θέμα), ώστε να ξέρετε που βρίσκεστε. Αποφύγετε τις φωνές και τις υστερίες για να γίνει διάλογος κι όχι πόλεμος. Πιθανόν να επιλυθεί το θέμα άμεσα.    

 ΤΑΥΡΟΣ Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα πιέσεων και άγχους, μπορείτε σήμερα να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα που δεν χρήζουν ιδιαίτερης προσπάθειας. Μπορείτε κάλλιστα να ασχοληθείτε με την οργάνωση του γραφείου σας ενισχύοντας την ενέργεια του χώρου βάζοντας μπλε ή μαύρα αντικείμενα και φροντίζοντας πάντα να υπάρχει τάξη και αρμονία, για να αποφεύγονται δυσάρεστες επιπτώσεις τόσο στην ψυχολογία όσο και στην οικονομική και κοινωνική σας ανέλιξη.   
Αν αποφασίσετε σήμερα να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους, προτιμήστε άτομα και μέρη που σας ικανοποιούν αποφεύγοντας να ακολουθήσετε κατ' ανάγκη τους άλλους δίχως να το θέλετε πραγματικά, γιατί δεν θα το απολαύσετε καθόλου. Στην ανάγκη, επιλέξτε κανά δυο πρόσωπα που είστε στο ίδιο μήκος κύματος, ώστε να αξίζει η έξοδος που θα κάνετε. 
    
ΔΙΔΥΜΟΣ Θετικές εξελίξεις προβλέπονται για τα οικονομικά σας και θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ορισμένα από τα σχέδιά σας που μπορεί να είναι από σημαντικές αγορές, μέχρι κάποια πράγματα για το σπίτι που θα σας χρειαστούν τώρα που οργανώνεστε για το Φθινόπωρο. Τακτοποιήστε και τι ς οφειλές σας προς το Δημόσιο ή σε τράπεζες, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.   Ιδανική στιγμή για να βγείτε και να ξεφαντώσετε, να επικοινωνήσετε με φίλους καθώς επίσης και για να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας ώστε να αισθάνεστε εσείς πρώτα απ' όλα ανανεωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας και αφήστε τον αυθορμητισμό και το χιούμορ σας να γοητεύσει τους πάντες.   

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ Διανύετε μια περίοδο που αισθάνεστε απογοητευμένοι από το σύστημα και έχετε μια τάση να τα ισοπεδώνετε όλα, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται σχεδόν όλοι οι τομείς της ζωής σας, κάτι που σίγουρα δεν σας ωφελεί καθόλου. Επικεντρωθείτε στα δικά σας επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα και μην περιμένετε από κανέναν να σας σώσει. Εσείς οι ίδιοι θα χαράξετε την πορεία της ζωής σας ανεξαρτήτων συνθηκών, οπότε αφήστε τις επαναστατικές μπαρούφες και στρωθείτε στη δουλειά.   Η διάθεσή σας για διασκέδαση και απολαύσεις είναι ανεξάντλητη και ψάχνετε να βρείτε άτομα που θα έχουν τις ίδιες διαθέσεις με εσάς, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε, κάτι που απ' ό,τι φαίνεται δεν σας φρενάρει. Η δημοτικότητά σας για μια ακόμη φορά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους καθώς όπου κι αν πάτε σίγουρα θα βρείτε παρέα για να περάσετε όμορφα.     

ΛΕΩΝ Η οργή που νιώθατε το τελευταίο διάστημα για ανθρώπους και καταστάσεις αρχίζει να καλμάρει και μπορείτε επιτέλους να διοχετεύσετε εποικοδομητικά όλη αυτή την ορμή που αισθάνεστε. Δώστε έμφαση στη βελτίωση των ικανοτήτων σας, μάθετε να χειρίζεστε καινούρια προγράμματα που έχουν σχέση με τη δουλειά σας, μια ακόμα ξένη γλώσσα και οτιδήποτε πιστεύετε πως θα συμβάλλει στην επαγγελματική σας καταξίωση καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να είστε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.   Για μια ακόμη φορά οι διαθέσεις και οι αποφάσεις σας περί δημιουργίας οικογένειας μπορεί να αλλάξουν και το αποτέλεσμα θα είναι να απογοητεύσετε το σύντροφό σας μιας και μπορεί να πιστέψει πως τα συναισθήματά σας δεν ανάλογα με τα δικά του. Η αναποφασιστικότητά σας μπορεί μεν να οφείλεται στην ανασφάλειά σας για το μέλλον, εξηγείστε το όμως και στον άνθρωπο να μη βάζει άλλα με το μυαλό του.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αν καταφέρετε να διακρίνετε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα, η επιτυχία και η επαγγελματική σας καταξίωση είναι δεδομένες. Ενδεχομένως να είναι κάτι απλό που δεν το «πιάνει» το μάτι σας, αλλά να έχει τόσες δυνατότητες εξέλιξης που ούτε καν φαντάζεστε. Μην σκέφτεστε πολύπλοκα. Πολλές φορές οι λύσεις είναι μπροστά μας και τις αγνοούμε επιδεικτικά. Σκεφτείτε έξυπνα και διεξοδικά.   Αν είστε φοιτητές, προφανώς κι έχετε πήξει από την κλεισούρα και το διάβασμα, οπότε η διάθεσή σας δεν είναι και στα καλύτερά της. Κάντε υπομονή και μη σκέφτεστε αυτά που χάνετε επειδή δεν συμμετέχετε σε κοινωνικές επαφές και εξόδους. Σκεφτείτε αυτά που θα κερδίσετε στο τέλος των προσπαθειών σας.     

ΖΥΓΟΣ Αν σκοπεύετε όντως να πετύχετε τους στόχους σας, μη χάνετε καθόλου χρόνο και βγείτε στο κυνήγι των ευκαιριών γιατί τέτοιες θετικές φάσεις είναι σπάνιες. Αφήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας οτιδήποτε σας αγχώνει και σας κόβει τα ύπατα και συμπεριφερθείτε σαν να είναι επιλυμένα όλα σας τα προβλήματα. Εσείς οι ίδιοι θα κατευθύνετε το μυαλό και τα αισθήματά σας στην κατάσταση της σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που είναι απαραίτητα για να λειτουργήσετε.   Η συνεχής ενασχόλησή σας με τη δουλειά και οι πολλές ώρες απουσίας από το σπίτι, προκαλούν ερωτηματικά στο ταίρι σας, οπότε φροντίστε τουλάχιστον τις λίγες ώρες που είστε μαζί να περνάτε ποιοτικά το χρόνο σας δίχως να ξεχνάτε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ώστε να εξισορροπείται η κατάσταση.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ενδεχομένως να προκύψει μια έκτακτη ανάγκη οικονομικής φύσεως που θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα, κάτι που θα σας φέρει σε πανικό και απόγνωση. Προτού χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, δείτε αν μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση ώστε να κερδίσετε λίγο χρόνο. Αν δεν καταφέρετε να επιλύσετε μόνοι σας το πρόβλημα, δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε κάποιο συγγενή ή φίλο σας.   Σας γοητεύει πολύ ο σύντροφός σας να έχει οικονομική άνεση και συνεπώς κοινωνική καταξίωση, οπότε είναι βασικό κριτήριο επιλογής για εσάς, από την άλλη όμως, μπορεί να νιώσετε πως είστε υποδεέστεροι από αυτόν και να σας πιάσουν οι ανασφάλειες και η ζήλια. Ανεξάρτητα από την κατάσταση του άλλου, η δική σας σιγουριά και δυναμική είναι κάτι που θα πρέπει να το δουλέψετε μόνοι σας, ειδάλλως θα έχετε προβλήματα στη σχέση σας.    

 ΤΟΞΟΤΗΣ Άλλα λέτε εσείς κι άλλα καταλαβαίνουν οι συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα να χάνετε αδίκως χρόνο και ενέργεια. Φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε, ώστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξει μια σχετική βελτίωση, αν εντείνετε όμως κι άλλο τις προσπάθειές σας, θα είναι μεγαλύτερη η αύξηση του εισοδήματός σας. Όσο περισσότερο τρέξετε, τόσο πιο πολλά θα είναι τα κέρδη σας.   Αποφύγετε σήμερα αγορές για το σπίτι γιατί η αναποφασιστικότητά σας θα σας οδηγήσει σε άσκοπες σπατάλες και θα μείνετε και με το ανικανοποίητο στο τέλος. Αρκεστείτε σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (που πόσο να πέσετε έξω πια) και αφήστε διακοσμητικά και αντικείμενα για κάποια άλλη φορά που θα είστε περισσότερο σίγουροι για τις αποφάσεις σας.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η ανυπομονησία σας και η τάση σας να πάρετε κάθε είδους ρίσκα δεν είναι κι ό, τι καλύτερο στην προκειμένη φάση καθώς είναι πολύ πιθανό να πέσετε έξω στις προβλέψεις σας και η χασούρα θα είναι μεγάλη. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και δώστε έμφαση στη δουλειά σας που είναι και η μοναδική πηγή εσόδων που έχετε. Αν επιμένετε να ρισκάρετε, τουλάχιστον ας μη διακινδυνέψετε μεγάλα ποσά.   Η μέρα δεν ενδείκνυται για επίλυση διαφορών με το ταίρι σας καθώς είναι αμφίβολο κατά πόσο θα έρθετε σε συνεννόηση μεταξύ σας. Προτιμήστε να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και να συζητήσετε το όποιο πρόβλημά σας, ώστε να σας δώσουν μα πιο αντικειμενική κατεύθυνση και να αποφύγετε τις εντάσεις με το ταίρι σας.     

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να μην είναι και η πιο ιδανική, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχετε λόγους για να εντείνετε τις προσπάθειές σας, ώστε να πιάσετε τους στόχους σας. Οι δυσκολίες που βιώνετε δεν θα είναι παντοτινές κι αυτό να μην το ξεχνάτε κάθε φορά που αισθάνεστε απογοητευμένοι. Εκ των πραγμάτων διανύουμε όλοι μας μια δύσκολη περίοδο γεμάτη ασάφειες, αλλά η επιτυχία του καθενός είναι ανάλογη του θράσους (με την καλή έννοια) και της αποφασιστικότητας που τον διακατέχει.   Η Σελήνη στο ζώδιό σας αυξάνει τις ευαισθησίες σας και μπορεί να νιώσετε μεγάλη συμπόνια για τους ανθρώπους που υποφέρουν γύρω σας, με αποτέλεσμα να θέλετε να συμβάλλετε με κάποιον τρόπο και να τους βοηθήσετε. Ενημερωθείτε από το διαδίκτυο σχετικά με διάφορες δράσεις που υπάρχουν και ό, τι βοήθεια προσφέρετε θα είναι πολύτιμη.     

ΙΧΘΥΣ Προσπαθήστε σήμερα να είστε πιο επιλεκτικοί στις επαφές και συναντήσεις που θα κάνετε, ώστε να μη χάσετε αδίκως το χρόνο σας με κάτι που τελικά δεν θα αξίζει την προσοχή σας. Ιδανική στιγμή για να έρθετε σε συνεννόηση με εργοδότες ή να υπογράψετε μια καινούρια συμφωνία, με την απαραίτητη πάντα προσοχή και διπλωματικότητα. Αν παίξετε σωστά το επικοινωνιακό παιχνίδι, η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη.   Αν υπάρχουν ζητήματα που σας απασχολούν σχετικά με την ερωτική σας ζωή, προσέξτε με ποιους θα τα μοιραστείτε, ώστε να μη γίνετε βούκινο. Επιλέξτε κάποιον κολλητό/ή σας και αν δεν είστε και πολύ σίγουροι για την εχεμύθειά του/ης, καλύτερα να το συζητήσετε με το σύντροφό σας. Είναι η πιο υγιής επιλογή που μπορείτε να κάνετε. lifo.gr