Latest News

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας



Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...
ΚΡΙΟΣ Παρά το γεγονός ό, τι θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, σήμερα η διαίσθησή σας σας προειδοποιεί πως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να αποδεσμευτείτε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και να πάρετε ρίσκα. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή λοιπόν που σας προειδοποιεί, γιατί όντως η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις. Μείνετε επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και αναζητήστε τρόπους για να γίνετε ακόμα καλύτεροι.   Από το απόγευμα και μετά, καλό θα είναι να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας φροντίδα και ξεκούραση. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια ακούγοντας χαλαρωτική μουσική, διαβάστε ένα βιβλίο και μην προβληματίζεστε για τίποτα. Κι αύριο μέρα είναι.     

ΤΑΥΡΟΣ Θετική μέρα η σημερινή καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας, μπορεί να ενισχυθούν τα οικονομικά σας μέσα από τη δουλειά σας ή να κλείσετε μια καινούρια συμφωνία που θα σας ωφελήσει στο εγγύς μέλλον πολύ. Η διάθεσή σας είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν σας κουράζουν καθόλου οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας.   Ιδανική στιγμή για την απόκτηση παιδιού μιας καθώς επίσης και για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Η γοητεία σας είναι στα ύψη και μπορείτε να γοητεύσετε το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας με την ευθύτητα και το χιούμορ σας. Μια κλίση για γλυκά και διατροφικές ατασθαλίες θα την καταπολεμήσετε αν επικεντρωθείτε σε ερωτικές περιπτύξεις με το ταίρι σας.    

 ΔΙΔΥΜΟΣ Τακτοποιήστε σήμερα οφειλές προς το Δημόσιο ώστε να μη χάσετε τις προθεσμίες, γιατί μετά θα πρέπει να κάνετε όλες τις διαδικασίες από την αρχή και θα έχετε χάσει και τα χρήματα που δώσατε μέχρι στιγμής. Τα οικονομικά σας θα σας επιτρέψουν να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας και εφόσον θα σας έχει φύγει ένας μεγάλος βραχνάς, θα μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις με καθαρό μυαλό.   Η γενναιοδωρία σας και η θετική σας ενέργεια μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές που θα πληγώσουν τον προϋπολογισμό σας, οπότε κοντρολάρετε με κάθε τρόπο την ανάγκη σας για σπατάλες. Ιδανική μέρα για να ψυχαγωγηθείτε με την οικογένειά σας και να κάνετε ό, τι τραβάει η ψυχή σας για να τονώσετε την ψυχική σας ευεξία.     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Εκμεταλλευτείτε τη μέρα με κάθε τρόπο καθώς η Σελήνη προκαλεί ευνοϊκό κλίμα για τα επαγγελματικά σας, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία για να προωθήσετε τις ικανότητες ή τις υπηρεσίες σας. Αν αναζητάτε εργασία, στείλτε όσο περισσότερα βιογραφικά κι αν έχετε δική σας επιχείρηση, ξεκινήστε από νωρίς τα τηλέφωνα και τις επαφές, γιατί μπορεί με μια επικοινωνία, να κερδίσετε πολλά χρήματα. Ιδανική μέρα για εμπόριο.   Η βελτίωση της εμφάνισής σας είναι πλέον εμφανής αφού έχετε βάλει στο καθημερινό σας πρόγραμμα την άσκηση και τη σωστή διατροφή, οπότε έχετε βρει και πάλι την αυτοπεποίθησή σας, με αποτέλεσμα η ερωτική σας ζωή να παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας, έχετε πολλές προοπτικές για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.     

ΛΕΩΝ Αυξημένη ζωτικότητα και αισιοδοξία σας χαρακτηρίζουν σήμερα, οπότε είναι κατάλληλη στιγμή για να δώσετε έμφαση σε επαγγελματικά ζητήματα που αποφεύγατε να ασχοληθείτε μαζί τους το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πεσμένης σας διάθεσης. Οικογενειακές επιχειρήσεις ευνοούνται πολύ εξαιτίας της επιρροής του Ήλιου και η αύξηση του εισοδήματός σας είναι σίγουρη. Αγορές για τον εαυτό σας, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.   Η Αφροδίτη εντείνει την ερωτική σας διάθεση και μπορεί να βλέπετε το σύντροφό σας σαν ξερολούκουμο. Μην τον κοιτάτε και καταπιέζετε τα ένστικτά σας. Βάλτε σε εφαρμογή α σχέδιά σας. Αν είστε ελεύθεροι, το πήρατε επιτέλους απόφαση πως πρέπει να πειραματιστείτε κι αρχίζει να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή.     

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ήλιος, Ερμής και Δίας κάνουν το πέρασμά τους από τον τομέα της δημιουργικότητας και είστε μες στον ενθουσιασμό καθώς η ενέργειά σας είναι αυξημένη πέρα από τα συνηθισμένα επίπεδα. Κοινωνικές επαφές και επαγγελματικές συζητήσεις ανοίγουν καινούριες πόρτες για εσάς και σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας. Η μέρα χαρακτηρίζεται από τύχη και θετικότητα. Εκμεταλλευτείτε την!   Αν η απόκτηση ενός παιδιού είναι στα άμεσα σχέδιά σας, ξεκινήστε σήμερα που οι πλανήτες ευνοούν θέματα σχέσεων και δημιουργία οικογένειας. Κάποιοι άλλοι πάλι, μπορεί να ακούσετε θετικά νέα από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και θα αλλάξει η ζωή σας. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τη χαρά θα την πάρετε από κάπου.  

   ΖΥΓΟΣ Η αυτοσυγκέντρωσή σας σήμερα στα επαγγελματικά σας θα συμβάλλει στην αντικειμενική θεώρηση των καταστάσεων, οπότε δύσκολα θα πέσετε σε παγίδες και λάθη. Όντας πλέον κατασταλαγμένοι τι ακριβώς θέλετε να κάνετε για να βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας, έχετε πολύ καλές προοπτικές για να αυξήσετε το εισόδημά σας και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.   Η βελτίωση των οικονομικών σας, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι και την οικογένεια καθώς επίσης και για τις προσωπικές σας ανάγκες. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία σας τώρα που έχετε την άνεση και μην το αφήνετε για αργότερα, γιατί μπορεί να χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε ένα Σκορπιό που θα σας κλέψει την καρδιά.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η σημερινή μέρα είναι τόσο ήσυχη για εσάς τους Σκορπιούς, που μπορεί να αναρωτιέστε που είναι η παγίδα. Πουθενά δεν είναι. Εκτός από μια μικροένταση που μπορεί να αντιμετωπίσετε με κάποιον στο δρόμο, κατά τα άλλα θα είναι μια βατή μέρα, οπότε κοιτάξτε να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις που σας φαίνονταν κάποτε βουνό λόγω της ψυχικής σας αστάθειας. Προσέξτε πιθανά μικροατυχήματα με συσκευές και εργαλεία.   Κοινωνικές επαφές σε ένα ήρεμο περιβάλλον θα σας δώσουν την ευκαιρία μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις να αναλύσετε προσωπικά ζητήματα που σας προβληματίζουν και ίσως ένα φιλικό σας πρόσωπο σας δώσει την κατάλληλη κατεύθυνση ώστε να μη βλέπετε μονόπλευρα τις καταστάσεις. Έπειτα από αυτή τη συνάντηση, θα εκτιμήσετε πολύ περισσότερο το σύντροφό σας. Εκφραστείτε ελεύθερα και μην κρατάτε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας.     

ΤΟΞΟΤΗΣ Εσείς μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση σήμερα να φερθείτε με το γάντι στους συνεργάτες σας, αλλά θα συναντήσετε εμπόδια καθώς θα υπάρχουν αντιρρήσεις εξαιτίας συμφερόντων. Το θετικό με εσάς είναι ό, τι δεν χάνετε την ψυχραιμία σας ακόμα και στις πιο αντίξοες καταστάσεις, οπότε θα είναι θέμα χρόνου να τους αλλάξετε γνώμη. Μην πτοείστε και με την επιμονή και διαλλακτικότητά σας, θα βγείτε στο τέλος κερδισμένοι.   Εσείς μπορεί να κοιμάστε από το απόγευμα και μετά και η τύχη σας να δουλεύει καθώς είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μια ερωτική επίθεση (με την καλή έννοια) από το ταίρι σας, άνευ προηγουμένου. Είναι μια έντονη στιγμή για εσάς, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας και να σας φέρει ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι και καταφέρετε να ξεκολλήσετε επιτέλους από τον πρώην σας, θα αναζωογονηθείτε μέσα από μια καινούρια σχέση.   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Δίας και Πλούτωνας επηρεάζουν θετικά τον τομέα των ταξιδιών, της γνώσης και των εξερευνήσεων, οπότε μην κάθεστε απαθείς αφήνοντας τη μέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη. Σον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται επαγγέλματα που έχουν σχέση με τη μάθηση και την επικοινωνία και είναι πολύ πιθανό να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από τη διδασκαλία. Προωθήστε τη δουλειά σας μέσω διαδικτύου μιας και η αγορά είναι τεράστια και τα έξοδα ελάχιστα.   Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης με το σύντροφό σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε. Φτιάξτε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ένα ωραίο γεύμα, πιείτε κανά δυο κρασάκια και πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, δίχως να έχετε φυσικά επικριτικό ύφος. Μην πιείτε παραπάνω, γιατί είναι πιθανό να ξεσπάσει θύελλα.    

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η εργασία σας δε είναι μέσα στις προτεραιότητές σας σήμερα καθώς έχετε να επιλύσετε ένα σωρό αισθηματικά ζητήματα που δεν σας αφήνουν καθόλου μυαλό για τις υποχρεώσεις σας. Ενδεχομένως να είστε και απογοητευμένοι από τη γενικότερη στασιμότητα που επικρατεί, οπότε είναι και μια διέξοδος για εσάς να βρείτε κάτι που θα σας απασχολεί περισσότερο και θα σας βγάζει από το τριπ της αγωνίας. Καλύτερα θυμωμένοι, παρά φοβισμένοι.   Η τάση που έχετε να καταπιέζετε το ταίρι σας για να ακολουθεί το δικό σας πρόγραμμα και επιθυμίες, δίχως να σέβεστε τις δικές του, μόνο προβλήματα μπορεί να σας προκαλέσει. Μην είστε εγωιστές και βάλτε για μια φορά έστω τον άνθρωπό σας πάνω από εσάς. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.   

  ΙΧΘΥΣ Η μέρα σας βρίσκει αισιόδοξους και αποφασισμένους να μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας επηρεάσουν, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα καταφέρετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας δίχως να φοβάστε για πιθανή αποτυχία. Τακτοποιήστε γραφειοκρατικά ζητήματα και οφειλές Δημοσίου, ώστε να μην τα έχετε στο μυαλό σας και να μπορείτε να σκεφτείτε με καθαρό νου θέματα καριέρας.   Κάποιες ανασφάλειές σας μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους από το απόγευμα και μετά και να σας προκαλέσουν αρκετή μελαγχολία. Μην κάθεστε και χολοσκάτε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, βγείτε μια βόλτα έξω και παρατηρήστε γύρω σας την άνεση με την οποία συμπεριφέρονται οι άλλοι. Κατά πάσα πιθανότητα θα παρασυρθείτε και θα αλλάξει η διάθεσή σας άμεσα. lifo.gr