Latest News

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας

Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...




ΚΡΙΟΣ Κάποιες ανατροπές στον οικονομικό τομέα σας αναγκάζουν να αναβάλετε τα σχέδιά σας και όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα σας προκαλούν έντονο εκνευρισμό και κούραση. Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις και μην παρατάτε τους στόχους σας καθώς είναι μια παροδική φάση που περνάτε και θα μπουν σύντομα σε μια ομαλή ροή τα πράγματα. Υπομονή και επιμονή λοιπόν.   Η άδικη στάση ενός μέλους της οικογένειας θα σας προκαλέσει μεγάλη σύγχυση και ίσως αποφασίσετε για κάποιο χρονικό διάστημα να απομακρυνθείτε από κοντά του, ώστε και να διαφυλάξετε την ψυχική σας υγεία και μπας και καταλάβει πόσο έχετε δυσαρεστηθεί από τη συμπεριφορά του. Γενικά θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός από την πλευρά σας.    

 ΤΑΥΡΟΣ Ταξίδια για σπουδές ή για θέματα καριέρας ευνοούνται σήμερα αρκετά, αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι καθώς μπορεί να προκύψουν κάποιες μικροαναποδιές που δεν θα αξίζουν όμως να δώσετε σημασία. Η διανοητικές σας ικανότητες είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν υπάρχει περίπτωση να σας εξαπατήσουν στις όποιες συναλλαγές σας.   Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βρεθείτε με αδέρφια και συγγενείς που έχετε ψιλοχαθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων. Ευχάριστες συζητήσεις ταυτόχρονα με μαγειρική και κανένα κρασάκι, θα σας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα ευχάριστο νέο θα ανεβάσει τη διάθεσή σας στα ύψη.     
ΔΙΔΥΜΟΣ Παρ' όλο που τα οικονομικά σας είναι σε στενότητα, το ηθικό σας παραμένει ακμαίο και καθώς συνεχίζετε να κυνηγάτε τους στόχους σας, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Έως τότε, φροντίστε να κρατάτε συντηρητική στάση με τα έξοδα που κάνετε και μην παραλείπετε να υπολογίζετε και τις προσωπικές σας ανάγκες που κι αυτές χρειάζονται χρήματα για να καλυφθούν. Ένα μέλος από την οικογένεια σας στηρίζει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας.   Ορισμένες έντονες εμπειρίες του παρελθόντος επηρεάζουν τις αποφάσεις σας και μπορεί να γίνετε υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά σας σε τέτοιο βαθμό, που θα νιώσουν μεγάλη καταπίεση, ανεξαρτήτως αν δεν είναι αυτή η πρόθεσή σας. Μη μεταφέρετε τα βιώματά σας και στους νεότερους καθώς είναι πιθανό εξαιτίας σας να χάσουν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για τη σταδιοδρομία τους.    

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κληρονομικά και νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα (ειδικά εσάς του δεύτερου δεκαήμερου) και θα χαθεί αρκετός χρόνος από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Να είστε προετοιμασμένοι για κόντρες και εντάσεις, ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως και δεν μπορείτε να αντιδράσετε εγκαίρως.Ιδιαίτερη προσοχή με τα χρήματά σας και μην παρασύρεστε από το τι κάνουν οι γύρω σας.   Η σχέση με το σύντροφό σας μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά της, αλλά υπάρχουν προοπτικές για να ενδυναμώσει, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις και να δείτε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις. Εντωμεταξύ, ένα ευχάριστο νέο θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο τον άνθρωπό σας.     

ΛΕΩΝ Αποφύγετε σήμερα κάθε είδους διεκδικήσεις και εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον καθώς οι υποχρεώσεις σας είναι πάρα πολλές και δεν σας συμφέρει καθόλου να αποσυντονιστείτε εξαιτίας της ψυχικής σας κατάπτωσης. Δώστε έμφαση στην τόνωση των σχέσεών σας, ώστε να υπάρχει αλληλοϋποστήριξη που είναι απαραίτητη για μια ομαλή συνεργασία. Φυλάξτε και τα νώτα σας, γιατί σας τριγυρίζουν και άτομα που έχουν εχθρικές τάσεις απέναντί σας.   Προσέξτε την υγεία σας καθώς ο καιρός είναι ύπουλος και μπορεί στα καλά καθούμενα να την «αρπάξετε». Εσείς μπορεί να θέλετε να παρατείνετε την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα αφήνοντας όλα τα παράθυρα ανοιχτά, σίγουρα όμως, δεν θα θέλατε εξαιτίας μιας ψύξης να τους κοιτάτε όλους στο πλάι και να μην μπορείτε να κουνηθείτε.     

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με ομαδικότητα και συνεννόηση θα μπορέσετε να βγείτε από μια στρεσογόνο κατάσταση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και όλο αυτό θα ενδυναμώσει τη σχέση με τους συνεργάτες σας. Κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα που σας απασχολούν, καθώς έχετε την υποστήριξη της Αφροδίτης και θα σας έρθουν όλα βολικά.   Ο εγωισμός και η αδιαλλαξία σας θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση / γάμο σας και υπάρχει κίνδυνος να φτάσετε μέχρι και το χωρισμό καθώς βλέπετε μονόπλευρα τα πράγματα, δίχως να δίνετε κανένα δίκιο στο ταίρι σας. Αν θέλετε να σώσετε την κατάσταση, συζητήστε ήρεμα και πολιτισμένα, δίχως να εκσφενδονίζετε κατηγορίες ο ένας στον άλλον.     

ΖΥΓΟΣ Μυστικά και ίντριγκες απορροφούν την προσοχή σας και δυσκολεύεστε αρκετά να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι δουλειές σας. Κάποιες αποκαλύψεις μέσα στη μέρα θα σας «κάτσουν» πολύ βαριά και η μοναδική σας σκέψη θα είναι με ποιον τρόπο θα διαχειριστείτε την κατάσταση καθώς αλλάζουν πολλά από τα δεδομένα στις σχέσεις σας.   Ο φόβος που έχετε πως αν αποκαλυφθούν τα συναισθήματά σας θα πέσετε θύμα εκμετάλλευσης μπορεί να σας προστατεύει όταν έχει να κάνει με εφήμερες σχέσεις, αλλά όταν είστε σίγουροι για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, είναι άνισο το παιχνίδι καθώς κρατάτε κρυμμένα χαρτιά ενώ ο άλλος είναι δοτικός και ειλικρινής απέναντί σας. Ξεπεράστε τα βιώματά σας, ώστε να γίνετε πιο εκφραστικοί και αυθόρμητοι.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Έχετε αρχίσει να χάνετε το κουράγιο σας για το μέλλον καθώς βλέπετε πως οι προσπάθειές σας δεν ανταμείβονται όπως θα θέλατε, αλλά είναι εντελώς λάθος να τα παρατήσετε μιας και δεν πρόκειται να σας βγάλει κανείς από το αδιέξοδο πλην του εαυτού σας. Ενδυναμώστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και δώστε έμφαση στην εργασία σας ώστε να βγείτε σύντομα από το αδιέξοδο.   Θέλετε να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να κρατήσετε και την υπάρχουσα σχέση σας, ώστε να νιώθετε ασφαλείς πως δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τις δυσκολίες της ζωής σας. Προσέξτε μόνο, γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε εκτεθειμένοι.    

 ΤΟΞΟΤΗΣ Η ανάγκη σας για επιτυχία και αναγνώριση σας προκαλεί έντονο άγχος και μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις που δεν θα σας βγούνε σε καλό, ειδικά αν εμπιστευτείτε λάθος άτομα θεωρώντας πως θα συμβάλλουν στη σύντομη ανέλιξή σας. Επανεξετάστε τις συνεργασίες σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δίχως να ακούτε τον καθένα που σας τάζει λαγούς με πετραχήλια.   Η εικόνα σας προς τα έξω σας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό και προσπαθείτε να διορθώσετε τα όποια ψεγάδια μπορεί να υπάρχουν κατά τη γνώμη σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, ώστε να μην προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι προβλήματα στην υγεία σας. Τα πρότυπα αλλάζουν σταδιακά, οι καμπύλες επανέρχονται στη μόδα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείτε να γίνετε σα μακαρόνι.     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Θέλετε να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στην εργασία σας αναλαμβάνοντας συνεχώς όλο και περισσότερες ευθύνες, αλλά κινδυνεύετε σε κάποια φάση να μην καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλο αυτό το βάρος και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Στον οικονομικό τομέα μια έκτακτη ανάγκη που προκύπτει, σας ωθεί στην αναζήτηση μιας δεύτερης εργασίας.   Έντονη ερωτική ζωή, παθιασμένες σχέσεις και συγκινήσεις τονώνουν μεν την αυτοπεποίθησή σας, κατά βάθος όμως, σας λείπει η ουσιαστική επαφή και το συναίσθημα, οπότε εκ των πραγμάτων νιώθετε ένα κενό μέσα σας. Αν σας έχει κουράσει όλο αυτό, δεν έχετε παρά να κάνετε μία παύση. Ειδάλλως, απολαύστε τις στιγμές δίχως να τις αναλύετε.     

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Παρά το γεγονός ό, τι έχετε βιώσει πολλές καταστάσεις που σας έριξαν από τα σύννεφα σχετικά με εκμετάλλευση φίλων, κλπ., δεν παύουν να σας εκπλήσσουν οι άνθρωποι με τις συμπεριφορές σας. Πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με την εχθρική συμπεριφορά ενός φίλου σας δίχως να έχει προηγηθεί κάτι σημαντικό, αλλά και μόνο από τη στάση του θα ξέρετε μέσα σας πως έχει έρθει το τέλος της σχέσης σας.   Η αισθηματική σας φόρτιση αυξάνει την έμπνευσή σας και είναι ιδανική στιγμή να εκφραστείτε μέσω της τέχνης σας καθώς είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να βγείτε για λίγο από την πραγματικότητα, τονώνοντας την ψυχική σας ευεξία. Αν δεν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, ασχοληθείτε με το ταίρι σας και θα βρείτε τρόπο να εκτονωθείτε.    

 ΙΧΘΥΣ Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τις δεξιότητές σας, μπορεί να συμβάλλει στο να χάσετε μια καλή ευκαιρία για να βρείτε εργασία καθώς είστε ικανοί ούτε καν να πάτε για τη συνέντευξη που θα σας καλέσουν. Αν δεν πιστέψετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας, δεν θα μπορέσετε να πείσετε και τους άλλους να σας προτιμήσουν, οπότε βρείτε το κουράγιο σας και μην καταδικάζετε την εξέλιξή σας από μόνοι σας.   Μια καινούρια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει σε μεγάλο βαθμό και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια με το μυαλό σας πιστεύοντας πως έχετε βρει το κατάλληλο άτομο για δημιουργία οικογένειας. Μην προτρέχετε τόσο πολύ, γιατί εκτός απ' το ό, τι θα σας παρεξηγήσουν, κινδυνεύετε να πληγωθείτε ανεπανόρθωτα. lifo.gr