Latest News

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο


Δείτε τι προβλέπουν αυτό το Σαββατοκύριακο τα άστρα για όλα τα ζώδια...ΚΡΙΟΣ Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας την Κυριακή βγάζει στην επιφάνεια φόβους, ενοχές κι απωθημένα, με αποτέλεσμα η ενέργειά σας να είναι πεσμένη και η διάθεσή σας στα τάρταρα. Ενδεχομένως να νιώσετε οργή για τους γονείς, να αισθανθείτε αδικημένοι από τη ζωή και γενικώς να οικτίρετε την όλη σας ύπαρξη. Όλα αυτά είναι προεόρτια της Σεληνιακής Έκλειψης – Πανσέληνου, οπότε μην προσπαθείτε να βρείτε απαντήσεις ούτε να ρίξετε το φταίξιμο σε κανέναν.   Είστε αποφασισμένοι να δώσετε ένα τέλος σε ό, τι σας ταλαιπωρεί και δεν σκέφτεστε καθόλου το ενδεχόμενο αργότερα να μετανιώσετε. Στη φάση που βρίσκεστε, μπορεί να βλέπετε εντελώς βασανιστική και αδιέξοδη τη σχέση με το σύντροφό σας ή με κάποιους φίλους σας, σύντομα όμως θα αλλάξετε γνώμη, οπότε μη βιάζεστε για ριζικές αλλαγές. Κλειδώστε τις σκέψεις σας and just be.     

ΤΑΥΡΟΣ Έχετε στο μυαλό σας να περάσετε το τέλειο Σαββατοκύριακο, τα έχετε όλα προσχεδιασμένα και δεν βλέπετε την ώρα και τη στιγμή για να ξεκινήσετε, αλλά μπορεί από τον πανικό σας να ξεχάσετε κάτι σημαντικό και να χαλάσει η διάθεσή σας. Όσο πιο χαλαροί είστε στις προετοιμασίες αλλά και στο ταξίδι σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για να μη συμβούν απρόοπτα. Αν έχετε ένταση, θα γίνετε μαγνήτης δυσάρεστων γεγονότων.   
Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη καθώς σας εμπνέει η τεράστια Πανσέληνος (η οποία θα συμβεί τη Δευτέρα τα χαράματα αλλά η επιρροή της διαρκεί μια μέρα πριν και μια μέρα μετά) και είναι σίγουρο πως θα ζήσετε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας που θα σας μείνουν αξέχαστες... 

   ΔΙΔΥΜΟΣ Ήλιος και Ερμής επηρεάζουν θετικά τα επαγγελματικά σας και σε συνδυασμό με τις άριστες επικοινωνιακές σας ικανότητες, δεν υπάρχει περίπτωση να μη διαπρέψετε. Κέρδη και νέες προτάσεις σας εξιτάρουν και βλέπετε πλέον εμφανή τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Κάντε όμως και μια παύση μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να έχετε περισσότερη ενέργεια από εβδομάδα καθώς προβλέπονται φοβερές εξελίξεις (με την καλή έννοια).   Η Πανσέληνος σας προκαλεί μια τάση να εξετάσετε ενδελεχώς αυτά που επιθυμείτε όχι τόσο σε υλικό επίπεδο αλλά κυρίως σε σχέση με την γενικότερη βελτίωση του εαυτού σας και μπορεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που έως τώρα θεωρούσατε απαραίτητα. Η διάθεσή σας για επικοινωνία και ουσιαστική επαφή, θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα ενισχύσουν τη σχέση σας. Απολαύστε το φεγγάρι κι αφήστε τα όλα πίσω σας.     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Βασικό σας μέλημα είναι με ποιον τρόπο θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στα συναισθήματά σας, αλλά μάλλον διαλέξατε λάθος στιγμή καθώς η Πανσέληνος σας προκαλεί μια γενικότερη σύγχυση, οπότε μην περιμένετε να βγάλετε άκρη έτσι εύκολα. Από την άλλη, υπάρχει ενδεχόμενο να σας έρθει μια αναλαμπή και να αρχίσετε να βλέπετε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά, με αποτέλεσμα να διορθώσετε τα σφάλματα που έχετε κάνει, κυρίως με πράξεις παρά με λόγια.   Έντονη κοινωνική ζωή, γνωριμίες, ρομαντική διάθεση είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για να ζήσετε στιγμές που δεν θα θέλετε να τελειώσουν ποτέ και αν είστε έτοιμοι να δεχτείτε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας, τότε είναι σίγουρο πως θα σας συμβούν. Αν πάλι μείνετε κολλημένοι με το παρελθόν, θα χάσετε μια πολύ καλή ευκαιρία για να προχωρήσετε σε ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει πολύ σύντομα στην ευτυχία.     

ΛΕΩΝ Έχετε στο μυαλό σας (αμυδρά βέβαια) μια εξιδανικευμένη κατάσταση, υπάρχουν στιγμές που σας έρχονται απροσδιόριστες αναλαμπές που αναμοχλεύουν τα ένστικτά σας, αλλά όταν αρχίζετε να σκέφτεστε και να αναλύετε τα πάντα, χάνεται όλη η μαγεία και ξενερώνετε. Μη σκέφτεστε την κάθε σας ενέργεια, ώστε να βγει επιτέλους στην επιφάνεια ο αυθορμητισμός σας που τον έχετε καταχωνιάσει στα έγκατα της ψυχής σας και μόνο έτσι θα φτάσετε στο επίπεδο οι φαντασιώσεις σας να γίνουν πραγματικότητα.   Αφιερώστε την Κυριακή αρχικά στην προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση και δώστε έμφαση στην τόνωση της σχέσης με το σύντροφό σας. Φύγετε (μαζί) σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία όπου θα μπορείτε να απολαύσετε την Πανσέληνο και οραματιστείτε το μέλλον σας. Χαράξτε την πορεία της ζωής σας στο μυαλό σας δίχως παρεμβολές αρνητικών σκέψεων και απολαύστε τις όμορφες στιγμές με όλο σας το είναι.     ΠΑΡΘΕΝΟΣ Προτού βιαστείτε να απορρίψετε μια επαγγελματική πρόταση και προτού μαλώσετε με όλους γύρω σας καθώς θα επιμένουν να τη δεχτείτε, πάρτε το χρόνο σας και εξετάστε διεξοδικά τις προοπτικές που σας δίνονται. Μη βάζετε συνεχώς μπροστά τις ανασφάλειές σας και τις κατραπακιές του παρελθόντος. Ανοίξτε το μυαλό σας, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε μια πολύ καλή ευκαιρία. Επίσης, μη βγάζετε την ψυχή σ' αυτούς που προσπαθούν να σας δείξουν το συμφέρον σας.   Η Πανσέληνος σας προκαλεί ένταση, την οποία αν διοχετεύσετε εποικοδομητικά στο σύντροφό σας, θα ζήστε μοναδικές στιγμές. Προσπαθήστε να κουμαντάρετε τα αισθήματά σας, ώστε να δώστε εσείς τη σωστή κατεύθυνση στην εξέλιξη των γεγονότων. Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι, οπότε μην αναλώνεστε με τις ανησυχίες της καθημερινότητας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις στιγμές και δεν θα βγείτε χαμένοι. Αν είστε ελεύθεροι και ξεπεράσετε τα standarts που έχετε στο μυαλό σας, έχετε πολλές πιθανότητες για να ζήσετε ένα μεγάλο πάθος.     

ΖΥΓΟΣ Συνεργασίες και επαφές δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές σας, αλλά όταν η τύχη σας χτυπάει την πόρτα, δεν κλείνει ραντεβού. Εσείς μπορεί να είστε κάπου και να διασκεδάζετε και ξαφνικά να προκύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σας, προσέξτε μόνο και μη δεσμεύεστε σε κανένα προτού εξετάσετε με νηφαλιότητα όλα τα δεδομένα.   Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξει μια βελτίωση στη σχέση με το σύντροφό σας, αλλά δεν θα οφείλεται σε εσάς. Θα είναι αποτέλεσμα της δικής του ερωτικής διάθεσης που θα σας παρασύρει (ευτυχώς) κι εσάς και θα αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας προκαλούσε μέχρι πρότινος αμφιβολίες. Κατάλληλη στιγμή για την απόκτηση ενός παιδιού.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο γάμος/ σχέση μπορεί να περάσουν μεγάλη κρίση μέσα στο διήμερο καθώς εσείς δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι από τη ζωή σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε συνεχώς στο ταίρι σας, αλλά έχει κι αυτό (το ταίρι) τα όριά του. Η Πανσέληνος διογκώνει συναισθήματα και αμβλύνει οπτικές γωνίες, με αποτέλεσμα να υπερισχύουν οι ανικανοποίητες επιθυμίες και τα απωθημένα. Βάλτε στη ζωή σας εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης αρνητικών συναισθημάτων, ώστε να μην πέφτετε θύμα της αισθηματικής σας κατάστασης.   Μια ευχάριστη έκπληξη – πρόταση θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον και μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να αναθεωρήσετε τα πάντα. Αν είναι η τρυφερότητα αυτό που αναζητάτε, μην υψώνετε τείχος γύρω σας. Αφήστε μια πόρτα ανοιχτή για να έρθουν αυτά που προσδοκάτε.     

ΤΟΞΟΤΗΣ Θέματα καριέρας και ενίσχυσης του εισοδήματός σας μπορεί να σας προκαλέσουν αρκετή νευρικότητα και άγχος, κάτι που θα δυσκολέψει τις επαφές σας με τρίτους. Περιορίστε τις δραστηριότητές σας σε θέματα οργάνωσης και μην πιέζεστε να αντεπεξέλθετε σε κάτι που γνωρίζετε από πριν πως δεν το 'χετε, γιατί θα είναι χαμένος χρόνος και ενέργεια.   Δώστε έμφαση μέσα στο Σαββατοκύριακο στην ερωτική σας ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη ζητήματα καθημερινής ρουτίνας, γιατί σας περιμένει το ταίρι σας με σηκωμένα μανίκια για καυγά. Προτού δημιουργηθούν εντάσεις, φερθείτε προνοητικά οργανώνοντας μια σύντομη απόδραση, ώστε να απολαύσετε την ομορφιά της Πανσέληνου και της φύσης. Οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μην αφήσετε μέσα στο διήμερο την ένταση που θα σας κυριεύσει, ώστε να γίνει η αιτία και να πάει χαμένο. Αποφύγετε την επίλυση διαφορών με το ταίρι σας, αδιαφορήστε για την τυχόν εριστική του διάθεση κι επιστρατεύστε το χιούμορ σας, ώστε να μη σπαταλήσετε αδίκως την ενέργειά σας σε κάτι που εκ των πραγμάτων είναι παροδικό, αλλά η ζημιά που θα γίνει μπορεί να είναι και μόνιμη.   Ταξίδια, εκδρομές και ψυχαγωγία είναι μέσα στο πρόγραμμα κι αν αποφασίσετε να απολαύσετε την τεράστια Πανσέληνο σε μια όμορφη τοποθεσία, οι στιγμές που θα ζήσετε θα είναι πολύτιμες. Οργανωθείτε καλά (πάρτε μαζί σας κατάλληλα ρούχα γιατί το κρύο θα είναι τσουχτερό, κανένα κρασάκι) και την καλύτερη διάθεσή σας.    

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σας έχουν πιάσει τα σπαστικά σας κι ενώ έχετε ένα σωρό προτάσεις για να περάσετε όμορφα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αντιδράτε σαν τους μούχλες και χαλάτε και τη διάθεση των άλλων. Τώρα δεν πρόκειται να επιλύσετε τίποτα, αλλά μπορείτε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, ώστε να βγείτε για λίγο από το trip της καθημερινότητας που σας καταπίνει. Ξεκολλήστε επιτέλους!   Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό θα σας ταρακουνήσει συθέμελα και μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψετε έναν κόσμο που ούτε καν φανταζόσασταν πως υπήρχε. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη και ξαφνικά να βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα σας απογειώσεις. Όλα είναι πιθανά να συμβούν με αυτήν την Πανσέληνο.     

ΙΧΘΥΣ Προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας, αλλά δυσκολεύεστε πολύ, με αποτέλεσμα να επικρατεί μια γενικότερη σύγχυση στις αποφάσεις σας, οπότε μη μπαίνετε σε διαδικασίες που χρήζουν πνευματικής διαύγειας, ώστε να μην παραπλανήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Αφήστε το νου σας να ξεκουραστεί δίχως να προσπαθείτε να επιλύσετε σημαντικά ζητήματα, ώστε να πάρετε μια ανάσα και να αντιμετωπίσετε έπειτα με περισσότερη σιγουριά όλα αυτά που σας απασχολούν.   Αν είστε γονείς και έχετε την ευχέρεια να μείνετε με κάποιο τρόπο μόνοι με το σύντροφό σας, κάντε το, καθώς η Πανσέληνος μπορεί κάλλιστα να σας μαγέψει με τη λάμψη της και να αποκτήσετε περισσότερο αυθορμητισμό που θα ενδυναμώσει τη σχέση σας. Ο ελεύθεροι, αν καταφέρετε να προσγειωθείτε και να μη φαντασιώνετε στιγμές από το 9 ½ εβδομάδες, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με αρκετά καλές προοπτικές εξέλιξης. lifo.gr