Latest News

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου...

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Επιστροφή σʼ εσένα! Τις επόμενες μέρες είναι μια καλή ευκαιρία να επιδιώξεις συναντήσεις με ανθρώπους που θέλεις να δεις ΕΣΥ, να κάνεις πράγματα που θες ΕΣΥ και να αρνηθείς, ευγενικά πλην αμετάκλητα, προτάσεις που δεν σε ικανοποιούν, μόνο και μόνο για να είσαι με κάποιον/α.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Μπορείς φυσικά να αναλωθείς σε ανούσιους καυγάδες με τους γονείς σου. Επίσης μπορείς να καταπιέσεις τον δυναμισμό σου και να κυκλοφορείς με ταμπελίτσα «Προσοχή δαγκώνει!» από το πρωί. Ή μπορείς να ανασύρεις τον ώριμο Ταύρο που κουβαλάς μέσα σου, να αδιαφορήσεις σε όλες τις προκλήσεις και να αφιερώσεις όσες ώρες μπορείς στην φροντίδα της διάθεσης σου. Για να σε δω!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Πόσο βαρετοί πρέπει να φαντάζουν στα μάτια σου όλοι οι αυτοί οι δήθεν «φυσιολογικοί άνθρωποι» εκεί έξω που επιχειρούν με πάθος να σε κάνουν και εσένα μια από τα ίδια. Ευτυχώς τις επόμενες μέρες το μυαλό σου λειτουργεί με τόση ταχύτητα και διαύγεια που δεν μπορείς παρά να χαμογελάς πονηρά σε κάθε ευκαιρία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Πιθανόν να περάσεις αρκετές ώρες αυτές τις μέρες ταξινομώντας λογαριασμούς ή σκαλίζοντας τα νούμερα του μηνιαίου ισολογισμού σου. Λογικό είναι επομένως να σε καταβάλει η γνωστή απογοήτευση που νιώθεις, όταν αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε άλυτα προβλήματα ή όταν βρίσκεσαι μπροστά σε δύσκολες οικονομικές επιλογές.
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Ακολουθούν τα τρία ΜΗΝ για τις επόμενες μέρες: 1. ΜΗΝ μείνεις μέσα στο σπίτι αγκαλιά με τη μοναξιά σου. Σήκωσε κι εσύ το τηλέφωνο, επικοινώνησε μʼ αυτόν/η που θες να βγεις! 2. ΜΗΝ αφήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις να απορροφήσουν περισσότερο από μια ώρα του ελεύθερου χρόνου σου. 3. ΜΗΝ μιλάς πολύ. Υπάρχουν και καλύτερα ρήματα/πράξεις: Αγκάλιασε, φίλα, χόρεψε, γέλασε, χάιδεψε, άγγιξε...
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα για το παρελθόν: 1 ) Δεν αλλάζει (λέγεται και τετελεσμένο), 2) όταν παίρνει τη μορφή προσώπων (λέγονται και επιστροφές) σπάνια επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά για μια υπενθύμιση να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Συμπέρασμα: Αν τις επόμενες μέρες έχεις για τον οποιοδήποτε λόγο νοσταλγικές διαθέσεις, χίλιες φορές νʼ ανοίξεις ένα μπουκάλι ουίσκι παρά την πόρτα του σπιτιού σου, του γραφείου σου ή της καρδιάς σου σε μπαγιάτικες υποσχέσεις.
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Είναι μερικές στάνταρ κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να αποκομίσεις κέρδη από την καλή σου διάθεση. 1) Άσε το κινητό να χτυπάει στο βρόντο αν δεν θες να μιλήσεις, 2) κλείσε τα αυτιά σου σε δηθενιές και παρατηρήσεις που γίνονται μόνο για να γίνονται, 3) γράψε εκεί που δεν παίρνει μελάνι όσους/όσες φίλους/ες θεωρούν στανταράκι την παρουσία στις βαρετές καθιερωμένες εξόδους τους. Λες αυτή να είναι μια εικόνα από το μέλλον σου; Μακάρι...
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ένας/μια Σκορπιός είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο και το πρώτο λόγο στη δουλειά του/της. Για να αποκτήσει αυτό το δικαίωμα είναι ικανός/η να κάνει τα πάντα. Όμως αυτό το «πάντα» για έναν ανεξήγητο λόγο έχει μεταφραστεί στο να βγάζει δουλειά για 15 ανθρώπους και να δέχεσαι και όλες τις παρατηρήσεις. Δεν είναι παρανοϊκό; Από σήμερα ξεκινά άλλο τροπάρι, OK?
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα δεν συμφωνεί με την αντίληψη των περισσοτέρων φίλων/συγγενών σου. Κάποιες μέρες θες να ουρλιάξεις από την πνευματική απομόνωση που νιώθεις και άλλες απλά τʼ αποδέχεσαι, σαν να είναι στοίχημα ζωής να συνεχίσεις την αναζήτηση ανθρώπων που σε καταλαβαίνουν. Αφού με τα στοιχήματα τα πας καλύτερα παρά με την απομόνωση, σήμερα μην αποκλείεσαι!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Στο μικροσκόπιο σήμερα επαγγελματικές συνεργασίες, έσοδα – έξοδα αλλά και ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφο (για όσους/ες βρίσκονται σε σχέση). Ότι είναι κοινό (είτε λέγεται πορεία στη ζωή, είτε λογαριασμός στην τράπεζα, είτε επαγγελματικό συμφέρον) πρέπει συνεχώς να συζητιέται, να κρίνεται και να αναθεωρείται. Αλλιώς καταλήγουμε σε νοσηρές καταστάσεις... Έχεις νιώσει στο πετσί σου τι εννοώ, έτσι;
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Για κάποιον/α που βάζει την προσωπική του ελευθερία πάνω απʼ όλα, μπλέκεις ανησυχητικά συχνά με ανθρώπους (φίλους/ες, σύντροφο) που κάνουν κρα από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας πως ευχαριστιούνται τα παιχνιδάκια εξουσίας. Και τι κάνει ένας/μια συνειδητοποιημένος/η Υδροχόος σε τέτοιες περιπτώσεις. Όχι, το «αδιαφορώ» δεν είναι το σωστό ρήμα. Δοκίμασε καλύτερα το «επιτίθεμαι» από σήμερα.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Ένα από τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν τόσο ξεχωριστό/ή είναι η ικανότητα σου να πιέζεσαι ψυχολογικά και να νιώθεις ενοχές σχεδόν για τα πάντα, χωρίς ούτε μια αφορμή. Κι όταν σε γραπώνει αυτό το κομμάτι της συμπεριφοράς σου έχεις μια ανησυχητική ροπή προς λάθη και γκάφες. Όπως για παράδειγμα να ξανανοίξεις παρτίδες με μερικούς/ες που τσαλαπάτησαν την καρδιά σου σαν αποτσίγαρο. Όχι, δεν αλλάζει τόσο ριζικά ο κόσμος!