Latest News

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Γκρίνια και θέμα ηγεσίας(!) και στο Ποτάμι


Θέμα ηγεσίας τίθεται και στο Ποτάμι μετά τα απογοητευτικά ποσοστά του κόμματος στις εκλογές... της Κυριακής. 
 Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα κομματικά όργανα θα συγκληθούν αύριο Τετάρτη ενώ το συνέδριο του κόμματος δρομολογείται για το Δεκέμβριο, οπότε και θα τεθούν όλα τα ζητήματα.  
 Αύριο τα όργανα θα συνεδριάσουν προκειμένου να κηρυχθεί η έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου ενώ έχει ζητηθεί από τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον του κόμματος.   
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν συζητήσεις για τον αναπροσανατολισμό στο ιδεολογικό πεδίο αλλά και για συνεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς που μέχρι τώρα απορρίπτονταν, όπως με το ΠΑΣΟΚ.   
Χθες ο Πέτρος Τατσόπουλος άσκησε κριτική στον ιδεολογικό προσανατολισμό του Ποταμιού αλλά και στην αρνητική στάση για συνεργασίες. 

@ Εννοείται ότι το Ποτάμι χωρίς Σταύρο Θεοδωράκη, απλά δεν υπάρχει! 
Πέρα από το επικό προεκλογικό σποτ με το "δώστε μας 10%, το μεγάλο πρόβλημα με το Ποτάμι είναι ότι με όσα λέει δεν μπορεί να εκφράσει σήμερα την ελληνική κοινωνία που υποφέρει από τα Μνημόνια. 
Αν τώρα πάει και συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ θα του γυρίσουν την πλάτη και όσοι πιστεύουν ακόμα - το 4% - στο νέο και διαφορετικό...