Latest News

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Υπάλληλος λούνα-παρκ ασελγούσε σε παιδιά!


Με δύο ανήλικους, 12 και 13 ετών, στο όχημά του εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ένας 30χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν περιστασιακά ως υπάλληλος λούνα-παρκ...
στις Σέρρες. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ της προηγούμενης μέρας, είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου ανήλικου έναντι αμοιβής.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε ασελγήσει σε βάρος και των 2 ανηλίκων, ενώ κατά την τελευταία 3ετία προέβαινε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 13χρονου, έναντι αμοιβής κάθε φορά.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1 φωτογραφική μηχανή, 1 κινητό τηλέφωνο και 1 φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ( USB stick ), ενώ από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και 2 σκληροί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων.
Ο 30χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.
Σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ασέλγεια ανήλικων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και στη συνέχεια, ο 30χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν άλλες περιπτώσεις ανηλίκων που έπεσαν θύματά του.