Latest News

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας


Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...


ΚΡΙΟΣ Η εριστική σας στάση όχι μόνο δεν σας βοηθάει να πείσετε τους γύρω σας, αλλά θα προκαλέσει και προβλήματα στα επαγγελματικά σας αν δεν μετριάσετε το θυμό σας. Εσείς μπορεί να έχετε χίλιους δυο λόγους για να είστε αγανακτισμένοι, αυτό όμως δεν είναι άλλοθι για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας, οπότε βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε προτού δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά σας.   Στον οικογενειακό τομέα κάποια προβλήματα που κάνουν την εμφάνισή τους σας προκαλούν τάσεις φυγής, έτσι όμως δεν διορθώνετε η κατάσταση. Γενικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα με ψυχραιμία κι αν δεν αντέχετε, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε (νοητικά), ώστε να μη χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας.   

  ΤΑΥΡΟΣ Οι πρωτότυπες ιδέες σας σε συνδυασμό με την ανεβασμένη ψυχολογία σας, επηρεάζουν θετικά την εξέλιξη των επαγγελματικών σας και είναι μια απόδειξη πως όλα είναι θέμα διάθεσης και τρόπου αντιμετώπισης των καταστάσεων. Ορισμένα οικονομικά ζητήματα δεν αφήνετε να σας επηρεάσουν αρνητικά και μένετε σταθεροί στα σχέδιά σας δίχως να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Είστε σε σωστό δρόμο.   Κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής (να προμηθευτείτε καύσιμα, ή πηγές θέρμανσης – σόμπες, κλπ), τώρα που υπάρχει μια σχετική οικονομική άνεση. Ο καιρός είναι γεμάτος εκπλήξεις, οπότε βάλτε σε μια τάξη και τη ντουλάπα σας, ώστε να βρίσκετε εύκαιρο εκείνο το φουτεράκι που έχετε κάπου καταχωνιασμένο.     

ΔΙΔΥΜΟΣ Αν πάψετε να στεναχωριέστε για τα πάντα, θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε με πιο καθαρό νου στα επαγγελματικά σας και φυσικά θα έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η μέρα δεν ενδείκνυται και τόσο για επαφές καθώς όλων το μυαλό είναι πότε θα περάσουν οι ώρες για να τη σκαπουλάρουν, αλλά εσείς είστε ικανοί να τραβήξετε την προσοχή των άλλων και ίσως τσιμπήσετε και κανένα λαβράκι που θα συμβάλλει στην ενίσχυση του εισοδήματός σας.   Δώστε περισσότερη προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες αν είστε σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και μη θαμπώνεστε μόνο από το περιτύλιγμα, γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως και δεν θα ξέρετε από που να φύγετε. Αν είστε σε σχέση, η τρυφερότητα του συντρόφου σας μπορεί να αλλάξει την απόφασή σας για χωρισμό άρδην.    

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ένταση και ο θυμός που αισθάνεστε για τις καταστάσεις που βιώνετε, αντί να τη βγάζετε στα οικεία σας πρόσωπα μεταθέτοντας τους το βάρος της ευθύνης επειδή δεν μπορείτε να τη σηκώσετε μόνοι σας, καλό θα είναι να τη διοχετεύσετε δημιουργικά και να μην περιμένετε τον από μηχανής Θεό να σας σώσει. Μάλλον είστε χαμένοι στη μετάφραση και οι απαιτήσεις σας τείνουν να γίνουν εξωφρενικές, οπότε προσγειωθείτε όσο είναι καιρός.   Ίντριγκες και κουτσομπολιά αφομοιώνουν αδίκως την ενέργειά σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Τι σας ενδιαφέρει περισσότερο; Τι θα πει ο καθένας ή ό,τι έχετε παρατήσει το ταίρι σας στα αζήτητα; Σκεφτείτε σοβαρά τις προτεραιότητές σας.     

ΛΕΩΝ Ενώ είστε αρκετά οργανωτικοί, (μπορείτε να βάλετε σε τάξη ένα σωρό υποχρεώσεις και μάλιστα να μην ξεφύγετε καθόλου εκτός προγράμματος) δεν λείπουν και οι στιγμές που ασχολείστε ταυτόχρονα με πάρα πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα να σας καταβάλλει το άγχος και να υποφέρετε. Βάλτε ένα πρόγραμμα και προσπαθήστε να το τηρείτε, ώστε να δρομολογούνται οι δουλειές σας, δίχως να έχετε την αίσθηση του χάους γύρω σας.   Κατάλληλη μέρα για να βρεθείτε με την οικογένεια (γονείς, αδέρφια, κλπ) και να κερδίσετε το χαμένο χρόνο που ήσασταν χώρια εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων. Αν μπορείτε κάπου να τους βοηθήσετε θα είναι μεγάλη εξυπηρέτηση καθώς κάτι που για εσάς μπορεί να είναι απλό και να γίνεται με μια απλή κίνηση, για αυτούς μπορεί να είναι ολόκληρη ιστορία και να τους προκαλεί δυσφορία.    

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι διανοητικές σας ικανότητες είναι σε έξαρση και ταυτόχρονα με την αυξημένη σας διαίσθηση, μπορείτε να διακρίνετε με περισσή άνεση αυτούς που αξίζει πραγματικά να ασχοληθείτε μαζί τους και να δώσετε προσοχή στα λόγια τους από τους φαφλατάδες που θα σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα, όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστα μέρη.   Έχετε το νου σας σήμερα καθώς υπάρχουν κάποιοι που έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τη σχέση σας, οπότε μη δίνετε και πολλή σημασία σε αυτά που θα ακούσετε, γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν καμία βάση. Προτού βιαστείτε να πιστέψετε τα λόγια τους και να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σας, σκεφτείτε έξυπνα και μην παίρνετε αποφάσεις που θα μετανιώσετε.     

ΖΥΓΟΣ Αν σας έχει κουράσει το γεγονός ό, τι κάθε καινούρια σας προσπάθεια συναντά εμπόδια, σταματήστε να μοιράζεστε τα σχέδιά σας με τον καθένα και κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Ό, τι χαροποιεί εσάς δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ισχύει και για τους άλλους, οπότε κρατάτε σιγή ιχθύος από εδώ και στο εξής, ώστε να μην μένει η αρνητική ενέργεια πάνω σας.   Κατάλληλη μέρα για να βγείτε έξω και να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς, ώστε να ξεφύγετε για κάποιες ώρες από την καθημερινότητα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις και ευχάριστες παρουσίες θα σας δώσουν μια ανάσα ανανέωσης, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές με το αλκοόλ και χάσετε όλο το νόημα.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σελήνη και Κρόνος δεν βοηθούν καθόλου την ψυχολογία σας και όσο κι αν παριστάνετε στους άλλους πως είναι όλα καλά και δεν σας απασχολεί τίποτα σημαντικό, βαθιά μέσα σας θα θέλατε να υπάρχει ένα άτομο της εμπιστοσύνης σας που θα του εκμυστηρευθείτε τους προβληματισμούς σας και θα δείξει την κατανόηση που αναζητάτε. Μήπως υπάρχει κάποιος που περνά απαρατήρητος αλλά έχει περισσότερη αξία απ' όλους για να ασχοληθείτε μαζί του;   Κατάλληλη μέρα για να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή και παρ' όλο που μπορεί να μην είστε και στα καλύτερά σας, πιέστε τον εαυτό σας και βγείτε έξω. Σίγουρα θα είναι καλύτερο απ' το να κάθεστε σπίτι εγκλωβισμένοι στις σκέψεις και τα προβλήματά σας.   

  ΤΟΞΟΤΗΣ Το καλό με εσάς τους τοξότες είναι πως δεν χάνετε την αισιοδοξία σας ανεξαρτήτων συνθηκών και μπορείτε να τη μεταδώσετε και στους γύρω σας. Η μέρα προβλέπεται αρκετά απρόβλεπτη για εσάς καθώς μπορεί να προκύψει ένα πρόβλημα σε κάποιο φίλο σας που θα πρέπει να τον στηρίξετε, οπότε είναι πιθανό κάποιες υποχρεώσεις σας να μείνουν πίσω. Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό.   Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε σωστή διατροφή και άσκηση, μην περιμένετε να το κάνετε από Δευτέρα. Ξεκινήστε από Παρασκευή. Έτσι για να σπάσει η γκίνια και να τηρήσετε το πρόγραμμά σας μέχρι τέλους. Εν τω μεταξύ, μην κάνετε υπερβολές με δίαιτες για να κερδίσετε χρόνο. Ίσα – ίσα που θα χάσετε χρόνο, αλλά καθόλου κιλά. Ή αν χάσετε κάποια, θα τα πάρετε άμεσα.    

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Θα υπάρξουν κάποια θέματα που θα σας ζορίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας σε σχέση με συνεννοήσεις και συμβόλαια, ενδεχομένως να μη βγαίνει εύκολα άκρη με τους συνομιλητές σας, αλλά αν δεν χάσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας, θα είναι κάτι που ξεπερνιέται εύκολα. Νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν επίσης και θα πρέπει να μπουν σε μια τάξη, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε τις διαδικασίες σε σχέση με τη δουλειά σας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας.   Με τη Σελήνη να επηρεάζει έντονα τον ψυχισμό σας ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να αποφύγετε κοινωνικές επαφές κι ανυπομονείτε να αποσυρθείτε στην ησυχία του σπιτιού σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την προσωπική σας φροντίδα κι αν καταφέρετε να κάνετε και κάποιες ασκήσεις, θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας σύντομα.   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ Επικεντρωθείτε σήμερα σε θέματα ρουτίνας και μην ασχολείστε με ζητήματα που χρειάζονται ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε λάθη μια και το μυαλό σας ταξιδεύει στις μελλοντικές σας προσδοκίες, με αποτέλεσμα να εστιάζετε με δυσκολία στις υποχρεώσεις σας. Σας έχει πιάσει ανυπομονησία για ένα σχέδιο που είναι στα σκαριά και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, κάντε όμως υπομονή και μην προτρέχετε.   Είστε αποφασισμένοι από εδώ και στο εξής να κρατάτε ουδέτερη στάση σε θέματα που δεν σας αφορούν άμεσα και είναι ότι καλύτερο μπορούσατε να σκεφτείτε καθώς θα γλυτώσετε πολλές συγχύσεις κι ανώφελα μπερδέματα. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας που έχουν σχέση με κακή διατροφή κι έλλειψη βιταμινών.   

  ΙΧΘΥΣ Η ανάγκη σας να παραμείνετε πιστοί στις ιδέες σας μπορεί από τη μια να σας προκαλεί κάποιες καθυστερήσεις στην προσέγγιση του στόχου σας, από την άλλη , μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι καθώς δεν χρειάζεται να μεταμορφωθείτε σε κάτι εντελώς ξένο με την ιδιοσυγκρασία σας. Ειδικά σήμερα η πρόκληση θα είναι μεγάλη, οπότε έχετε το νου σας..   Μια παρεξήγηση από νωρίς το πρωί με το σύντροφό σας μπορεί να σας προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό και να αποφασίσετε να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας χώρια. Η ανάγκη σας για παρέα είναι έντονη, προσέξτε μόνο τα άτομα που θα επιλέξετε να είναι κατάλληλα για να χαλαρώσετε και να μη σας τεντώσουν τα νεύρα ακόμη περισσότερο ρίχνοντας κι αυτά λάδι στη φωτιά. lifo.gr