Latest News

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Λεβέντης τα πήρε στο κρανίο με την ΕΡΤ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Καλεσμένος στην ΕΡΤ βρέθηκε ο Βασίλης Λεβέντης και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της δημόσιας τηλεόρασης και των δημοσιογράφων. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Με ειρωνικό ύφος ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων είπε στους παρουσιαστές Γιάννη Δάρρα και Μεριλένα Κατσίμη διαμαρτυρόμενος για τον αποκλεισμό του από την δημόσια τηλεόραση: «ένα κόμμα που έχει 5% στις δημοσκοπήσεις δεν έπρεπε να έχει κληθεί στην δημόσια τηλεόραση; Από το πρωί μέχρι το βράδυ έχετε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, δεν έχετε μάθει ότι έχει αηδιάσει ο κόσμος με αυτούς».
Μάλιστα όταν οι παρουσιαστές του απάντησαν «γι' αυτό σας καλέσαμε σήμερα» εκείνος τους είπε «α, η Δημοκρατία ξεκινά από σήμερα». Πρόσθεσε μάλιστα «λέτε ό,τι λέτε για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας».
Και όμως δεν σταμάτησε εκεί ο κ.Λεβέντης, αφού είπε πως αν συνεχίσει η ΕΡΤ να είναι υπηρέτης της εκάστοτε κυβέρνησης, θα ξανακλείσει. Στο τέλος πάντως ζήτησε συγνώμη από τους παρουσιαστές αν τους στεναχώρησε. 

«Καρατζαφέρης και Καμμένος δεν θα γίνω»
Απαντώντας αν κληθεί να μετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας είπε πως θα πάει με τους δικούς του όρους και ότι δεν θα καταστραφεί όπως ο Καρατζαφέρης και πως δεν θα γίνει Καμμένος.