Latest News

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας

Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...


ΚΡΙΟΣ Είστε μες στην ένταση από νωρίς το πρωί και συνάμα νιώθετε μια απροσδιόριστη αγωνία, με αποτέλεσμα να είστε αφηρημένοι και να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε όλο αυτό που σας συμβαίνει. Οικονομικά ζητήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, οπότε θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό, ώστε να μην εκκρεμούν θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε δυσμενή θέση (π.χ. οφειλές σε τράπεζες). Ζητήστε κάποια παράταση και μην τα αφήνετε όλα αυτά στον αέρα. Σπίτι και οικογένεια χρειάζονται την προσοχή σας, αλλά εσείς μπορεί να νιώθετε έντονα την ανάγκη να απομονωθείτε, κάτι που είναι αδύνατον. Πάρτε λίγο το χρόνο σας, ηρεμήστε, κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και σύντομα θα είστε σε θέση να απολαύσετε τις στιγμές με την οικογένεια. Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βασανίζουν.     

ΤΑΥΡΟΣ Αν περάσατε ένα ήσυχο διήμερο, κατά πάσα πιθανότητα το μυαλό σας είναι ακόμα πίσω και δυσκολεύεστε αρκετά να προσαρμοστείτε στις συνθήκες της καθημερινότητας, χώρια που είστε μες στα νεύρα επειδή σας περιμένουν ένα σωρό οικονομικά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, οπότε η όρεξή σας για δουλειά είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Αφήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτά που δεν μπορείτε να κανονίσετε (οφειλές) κι επικεντρωθείτε στη δουλειά σας καθώς δεν έχετε περιθώρια για χάσιμο χρόνου.  
 Η εξωτερική σας εικόνα και η γνώμη των άλλων σας απασχολούν πολύ και κινδυνεύετε να χάσετε τον εαυτό σας καθώς προσπαθείτε να μεταμορφωθείτε σε κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αν εσάς σας ευχαριστεί, έχει καλώς. Αν όχι όμως, αλλάξτε τρόπο σκέψης, ειδάλλως θα έχετε συνεχώς μέσα σας ένα ανεκπλήρωτο κενό.     

ΔΙΔΥΜΟΣ Αστραπιαία σκέψη και αποφασιστικότητα σας χαρακτηρίζουν σήμερα και δεν προφταίνεστε από το να μιλάτε ασταμάτητα. Είστε τόσο ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, που οποιοδήποτε πιθανό εμπόδιο σας φαίνεται παιχνιδάκι και το ξεπερνάτε δίχως άγχος και ιδιαίτερη προσπάθεια. Επαφές για επαγγελματικούς λόγους, θα ενισχύσουν το εισόδημά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε τρικλοποδιές από ανταγωνιστές.   
Εκεί που πάνε να βγουν οι επιθυμίες σας στην επιφάνεια, βγαίνουν ακόμα πιο μπροστά οι ανασφάλειές σας και το αποτέλεσμα είναι μια τρύπα στο νερό. Αποκτήστε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας. Καλύτερη εντύπωση κάνει ένας δυναμικός χαρακτήρας από μια κούκλα χωρίς περιεχόμενο. Έχετε πάρα πολλά στοιχεία που θα ζήλευε κανείς κι εσείς ταλαιπωρήστε αδίκως.    

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάτι συμβαίνει με εσάς τους Καρκίνους το τελευταίο διάστημα κι εκεί που πάτε να πάρετε τα πάνω σας, μπορεί ξαφνικά να σας πιάσει μια απελπισία και να κοκαλώσετε. Αν δυσκολεύεστε σήμερα να πάρετε ζεστά τις υποχρεώσεις σας, ξεκινήστε από πιο νωρίς το πρόγραμμά σας και προτού κάνετε οτιδήποτε, κάντε γυμναστική. Θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος και τη σπαρίλα και θα υποδεχθείτε με περισσότερη ορμή και αποφασιστικότητα τη μέρα.   Η Σελήνη επηρεάζει αρνητικά την ψυχοσύνθεσή σας και το πιο πιθανό είναι να βρεθεί σε δυσμενή θέση το ταίρι σας που θα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ανεβάσει τη διάθεσή σας, αλλά θα βρίσκει το μπελά του. Προκειμένου να δημιουργηθούν εντάσεις, πάτε μια βόλτα, αν δεν θέλετε μη μοιράζεστε τις σκέψεις σας, αλλά δείτε και λίγο αντικειμενικά πώς του φέρεστε. Ενδεχομένως να νιώσετε άσχημα και να διορθώσετε την κατάσταση.     

ΛΕΩΝ Είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στη ζωή σας; Αν όχι καλό θα είναι να προετοιμαστείτε για να υποδεχθείτε την έναρξη μιας νέας εποχής που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται οι προσδοκίες σας. Ήδη έχετε πάρει τα πάνω σας, δεν ζείτε πλέον με το φόβο της ανασφάλειας και γενικά αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με περισσότερη ψυχραιμία και πολλές φορές αδιαφορία ίσως, κάτι που σας βοηθά να μένετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας.   Η αισιόδοξη στάση σας για τη ζωή παρασύρει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τείνετε να είστε το βασικό στήριγμα όλων, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο. Το γεγονός ό, τι έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο που μπορείτε να δώσετε στήριξη και στους γύρω σας σημαίνει πως έχετε ξεπεράσει τις ανασφάλειές σας και έχετε πλέον καταλάβει πως με τη στεναχώρια δεν αλλάζει τίποτα. Η θετικότητά σας θα σας ανταμείψει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.    

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάθεστε και αναλώνεστε με τον καθένα και χάνετε ουσιαστικές στιγμές από τη ζωή σας. Μπορεί για παράδειγμα να εκνευριστείτε από το γείτονα και να του δώσετε τόση αξία,που θα είναι αδύνατο μετά να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αν αδιαφορήσετε για τον κάθε γείτονα κι επικεντρωθείτε στη ζωή σας, θα διαπιστώσετε πως αρχίζουν να έρχονται θετικά γεγονότα. Αφήστε τα κανάλια σας ανοιχτά, βγάλτε από τη μέση κάθε τι που δηλητηριάζει την ενέργειά σας και δημιουργήστε εσείς οι ίδιοι ασπίδα προστασίας για να σας έρθουν όλα βολικά.   Η αγωνία και ο καημός σας για τα παιδιά σας, μπορεί σε κάποιες φάσεις να δικαιολογούνται, σίγουρα όμως, δεν είναι λόγος για να δημιουργούνται εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Όταν εσείς είστε ταραγμένοι, το μεταδίδετε και στους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η αρμονία. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη και μην προσπαθείτε να κουμαντάρετε τα πάντα. Δεν θα σας βγει σε καλό.     

ΖΥΓΟΣ Σας προβληματίζει το γεγονός πως πρέπει όλη την ώρα να είστε σε εγρήγορση ώστε να ικανοποιείτε τις ανάγκες των άλλων με αποτέλεσμα να μένουν οι δικές σας πίσω, οπότε μην το σκέφτεστε και αλλάξτε άμεσα τακτική. Εσείς πότε περιμένετε να έρθει η σειρά σας; Όταν θα βγείτε στη σύνταξη; Ανά πάσα στιγμή πρέπει να είστε κυρίαρχοι του εαυτού σας, οπότε μην αισθάνεστε ενοχές όταν το επιδιώκετε.   Ιδανική στιγμή για να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ενδεχομένως να μην το θεωρείτε βασική σας προτεραιότητα, αλλά όσο το αφήνετε θα αρχίσει να αποδυναμώνεται και στο τέλος θα χάσετε εντελώς το μπούσουλα. Δώστε έμφαση λοιπόν στην ερωτική σας ζωή.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετή σπαρίλα και το μυαλό σας ταξιδεύει κυρίως στα προσωπικά σας. Θα σας μιλούν και ούτε καν θα ακούτε αυτά που θα σας λένε. Ενδεχομένως να σας ταρακουνήσει κάτι έκτακτο και η προσγείωση θα είναι ανώμαλη. Ψυχραιμία, ώστε να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Στον οικονομικό τομέα, η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να το πάρετε απόφαση και να εντείνετε τις προσπάθειές σας.   Κάποιος που σας παριστάνει το καρδιακό φίλο, έχει άσχημες προθέσεις και μάλιστα μπορεί να είναι αδίστακτος – να μην έχει ιερό και όσιο. Προσέξτε τις αντιδράσεις γύρω σας και μη βασίζεστε στα κολακευτικά λόγια του καθενός. Επίσης, μη βγάζετε τα εσώψυχά σας στον καθένα, ώστε να μην γνωρίζει την Αχίλλειο πτέρνα σας.     

ΤΟΞΟΤΗΣ Η έναρξη της εβδομάδας είναι ευχάριστη για εσάς καθώς σας χαρακτηρίζει μια πραότητα που συμβάλλει στην ομαλή εξέλιξη των γεγονότων, οπότε έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις επαφές σας με άνεση, δίνοντας μάλιστα την εντύπωση πως σας έχουν οι άλλοι ανάγκη. Τακτοποιήστε κάθε είδους εκκρεμότητες και αφιερώστε το υπόλοιπο της ημέρας σε συναντήσεις.   Κατάλληλη στιγμή για να δώσετε έμφαση σε γονείς και οικογένεια. Το γεγονός ό, τι είστε απασχολημένοι, δεν είναι δικαιολογία. Αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα συχνά, τουλάχιστον μην παραλείπετε να τους τηλεφωνείτε και να δείχνετε το ενδιαφέρον σας. Δεν χρειάζονται πολλά για να είναι ευτυχισμένοι. Η προσοχή σας τους αρκεί.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ξεκινήστε την εβδομάδα οραματιζόμενοι την υλοποίηση των στόχων σας και μην παρασύρεστε από δυσάρεστα γεγονότα που θα σας ρίξουν το ηθικό. Όσο θα είστε στρεσαρισμένοι και ακόμα χειρότερα φοβισμένοι, δεν πρόκειται να προχωρήσετε ούτε βήμα παραπέρα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με πείσμα και θα βγείτε κερδισμένοι. Μια νομική υπόθεση που σας απασχολεί, μπορεί να αναβληθεί.   Η σχέση σας είναι σε καλά επίπεδα, η οικογενειακή σας κατάσταση επίσης, αλλά εσείς μπορεί να αισθάνεστε πως κάτι σας λείπει. Τίποτα δεν σας λείπει. Απλώς έχετε συνηθίσει να προβληματίζεστε συνεχώς με κάτι και ακόμα κι όταν όλα πάνε καλά, εσείς αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Συμβαίνει η ζωή σας και πρέπει να την απολαύσετε.     
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οι προσπάθειές σας να σας στηρίξουν οικονομικά για να προχωρήσετε τις διαδικασίες σχετικά με ένα επαγγελματικό project μάλλον δεν βρίσκουν και μεγάλη ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε απογοητευμένοι από οικεία σας πρόσωπα που ενώ έχουν τη δυνατότητα, δεν έχουν όμως τη θέληση να σας δώσουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε. Τουλάχιστον με αυτόν το σκληρό τρόπο, αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω σας, αλλά μη στεναχωριέστε, ρόδα είναι και γυρίζει..   Έχετε τη δυνατότητα σήμερα να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις μιας και η ευγένεια και η ευχάριστη διάθεση που έχετε παρασύρει κι αυτούς που συναναστρέφεστε και είστε η ψυχή της παρέας όπου κι αν βρεθείτε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο κι απολαύστε όμορφες στιγμές με φίλους και συνεργάτες.     

ΙΧΘΥΣ Κατάλληλη μέρα για να βγάλετε ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με τις υποχρεώσεις σας καθώς επίσης και για να επανεξετάσετε ορισμένα σχέδια που είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για αρκετό διάστημα. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη κι ενδεχομένως να νιώσετε πως είστε ικανοί να πετύχετε τα πάντα, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς ο Ποσειδώνας επηρεάζει την κρίση σας και υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις και πρόσωπα.   Κατάλληλες στιγμές για να επανεξετάσετε κάποια λάθη που έγιναν στο παρελθόν για να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον, ώστε να συνεχίσετε πάνω σε νέες βάσεις τη σχέση με το σύντροφό σας. Συζητήστε πολιτισμένα και εκφράστε τους προβληματισμούς σας αν σκοπεύετε να έχετε μια κοινή πορεία με διάρκεια. Αν κάτι δεν μπορείτε να το εκφράσετε με λόγια, τότε υπάρχει πρόβλημα.