Latest News

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Άστατος και σήμερα ο καιρός


Άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές...
της χώρας οι οποίες πρόσκαιρα στην ανατολική και νότια χώρα θα είναι τοπικά ισχυρές. 
Εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ.  
 Η αναλυτική πρόγνωση:
Αττική Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 23 βαθμούς κελσίου.  
 Θεσσαλονίκη Καιρός: νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας το πρωί κυρίως στα ανατολικά. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 20 έως 23 βαθμούς κελσίου.  

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.   Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.   Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τα φαινόμενα που ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στα βόρεια από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν. Ανεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.   Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το μεσημέρι. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.   Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα. Ανεμοι: στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου.