Latest News

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το παρασκήνιο στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Πειραιά

Άνω κάτω μαθαίνουμε πως έγιναν στη Νέα Δημοκρατία με το ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Α' Πειραιώς...
και Νήσων.
Μποφόρ από αντιδράσεις σήκωσε η κατάρτιση της λίστας του γαλάζιου ψηφοδελτίου στην Α' Πειραιώς για τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψηφιότητα του ονόματος Μελά, που προκάλεσε αντιδράσεις με φόντο τις επόμενες εκλογές που κανείς δεν γνωρίζει αν θα γίνουν με λίστα ή όχι.  
Οι κακές γλώσσες λένε ότι αρχικώς υπήρχε πρόθεση να είναι υποψήφιος ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς, Μάλιστα, λέγεται πως θα πλασάρονταν στην τρίτη θέση, που είχε εκλεγεί η Νόνη Δούνια στις προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου. Το ενδεχόμενο αυτό όμως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και το μάζεψαν στο παρά πέντε στην κυριολεξία. 
Τελικά, έκοψαν τον τελευταίο στη λίστα Κωστόπουλο και τη θέση του πήρε ο γιος του πρώην βουλευτή Γιάννης Μελάς, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος στο Δήμο Πειραιά.
Έτσι, τώρα έχουμε το παράδοξο φαινόμενο να υπάρχουν δύο Μελά στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, όπου είναι η υποψήφια και η Ζωή Ρούσσου-Μελά η οποία είχε εκλεγεί στην 4η θέση στις προηγούμενες εκλογές.
Οι επόμενες κάλπες
Επιπλέον η υποψηφιότητα του Γιάννη Μελά ανατρέπει τις ισορροπίες για τις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν χωρίς λίστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Κατσαφάδος φέρεται να μην θέλει κι άλλο Μανιάτη στο ψηφοδέλτιο, ενώ ο Κ. Αρβανιτόπουλος εμφανίζεται ανήσυχος επειδή, όπως λέγε γαλάζιες πηγές, χάνει ένα μέρος από την εκλογική του δύναμη.
Τέλος χάνει και ο Ρέππας τη στήριξη του γραφείου Μελά!
@ Αυτό μάθαμε πως είναι παρασκήνιο στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Α' Πειραιώς...