Latest News

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Με τα μάτια της Ελληνοφρένειας...

Τα αποτελέσματα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, σχολίασαν τα παιδιά από την Ελληνοφρένεια, μιλώντας στην εφημερίδα...
των Συντακτών. 

Η Χρυσή Αυγή πήρε 7%... ☞ και θυμόμαστε ότι τη δολοφονία Φύσσα την είχε κάνει όταν το κόμμα πήρε 6%. Αρα υπάρχει ένα τοις εκατό παραπάνω για να «αξιοποιηθεί» όπως οι ίδιοι ξέρουν και όπως οι ψηφοφόροι επικροτούν.
● Δεύτερη φορά Αριστερά σημαίνει...  δεύτερη φορά κατάργηση μνημονίων με ένα άρθρο και έναν νόμο, δεύτερη φορά κατάργηση ΕΝΦΙΑ, δεύτερη φορά 14η σύνταξη, δεύτερη φορά αύξηση μισθού στα 751 ευρώ. Δηλαδή, δεύτερη φορά πολιτική απάτη και κοροϊδία μικρομεγαλισμού, ερασιτεχνισμού και ανθρώπων έτοιμων να κάνουν τα πάντα για να μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες.
● Ο Αλέξης Τσίπρας θυμίζει τον Ανδρέα Παπανδρέου...  στον βαθμό που ο Αλέξης συναγωνίζεται επαξίως τον Ανδρέα στην παπάτζα, που τόσο αγαπά ο ελληνικός λαός. Για να γίνει πιο τέλεια η ομοιότητα, προτείνουμε να συνάψει εξωσυζυγική σχέση ο Αλέξης με τη Μιμή, για να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο τρολάρισμα στη σύγχρονη πολιτική ιστορία. Σαν να τον βλέπουμε να κάνει το γνωστό νεύμα στο αεροπλάνο.
● Το ΚΚΕ παρέμεινε στάσιμο στις εκλογές...  και θα παραμένει στάσιμο για όποιον θεωρεί την εκλογική διαδικασία «κίνηση». Αν η αύξηση των εκλογικών ποσοστών από μόνη της σημαίνει ανοδική πορεία, θέλω να θυμηθούμε την κατάληξη του 43% που είχε πάρει ο ΓΑΠ μόλις το 2009. Η πραγματική πολιτική δεν είναι μόνο αριθμητική και οι πραγματικές κοινωνικές εκρήξεις δεν εξαρτώνται από εκλογικά ποσοστά. Ευτυχώς.
● Εχουμε πολλούς Συριζαίους ακροατές...  πάρα πολλούς - και μάλιστα από τον «όλον ΣΥΡΙΖΑ». Πρέπει να είμαστε ο μόνος φορέας πια που ενώνει τους Συριζαίους με τους Λαφαζανικούς κάτω από μια ραδιοφωνική εκπομπή. Μέχρι πρότινος μας έβριζαν όλοι, τελευταία ευτυχώς το κάνουν λιγότεροι. Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε για τις επιλογές τους.
● Ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας... ☞ ελπίζουμε να είναι ο Σαμαράς ή κάποιος με τη δημοκρατικότητα και τις ευαισθησίες του Σαμαρά. Αλλιώς, ας βάλουν τη Φώφη Γεννηματά. Είναι νέα, άφθαρτη, γεννημένη ηγέτις, γνήσια Πασόκα και θα φέρει και τον Λαλιώτη στη Συγγρού για να ανανεώσει το εκεί πεθαμένο κόμμα.
● Στις εκλογές...  τρώμε πίτσες και σουβλάκια τα βράδια στα αποτελέσματα, βάζοντας περιττά κιλά, συναντάμε φίλους που έχουμε να τους δούμε καιρό και επιλέγουμε τον καλύτερο, σύμφωνα με την εμπειρία των τελευταίων 5 ετών κυρίως. Επίσης στις εκλογές γίνονται ρόμπα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και αυτό μάλλον είναι η πιο χρήσιμη προσφορά τους.
● Και ο Σταύρος Θεοδωράκης... ☞ πήρε 4%. Ελπίζουμε να παραμείνει στη θέση του ηγέτη. Να μην απογοητευτεί, εγκαταλείψει και ξαναγυρίσει στη δημοσιογραφία. Από τα δύο πόστα, νομίζουμε προσφέρει περισσότερα στην ψυχαγωγία από τη θέση του «αδέσμευτου πολιτικού» παρά από τη θέση του «ανεξάρτητου δημοσιογράφου». Οπου και να πάει πάντως, θα μείνει στην Ιστορία για τη διπλή καλησπέρα.
● Η Ευρωπαϊκή Ενωση και με το θέμα των προσφύγων αλλά και γενικότερα...  αποδεικνύει ότι είναι ο ιδανικός μηχανισμός εξόντωσης ανθρώπων. Είτε είναι παιδάκια που πνίγονται στο Αιγαίο είτε είναι παιδάκια που λιποθυμούν από ασιτία σε σχολείο της Αθήνας. Η μόνη ελπίδα να επιβιώσεις αξιοπρεπώς σε αυτή την Ενωση είναι να είσαι βιομήχανος, εφοπλιστής και τραπεζίτης…