Latest News

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Παύλος Χαϊκάλης παντρεύεται τη σωματοφύλακά του! (ΕΙΚΟΝΑ)

Ένας έρωτας που κρατάει πάνω από τέσσερα χρόνια, καταλήγει στα σκαλιά του Δημαρχείου για την ανταλλαγή όρκων αιώνιας πίστης, μεταξύ του Παύλου Χαϊκάλη και της κοκκινομάλας αστυνομικού...
Μαρίας Λύκου, η οποία ήταν και η προσωπική φρουρός του γνωστού ηθοποιού, όταν αυτός ήταν υφυπουργός.
Ήδη δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα η αναγγελία του γάμου.
«Ναι είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμη για γάμο, θα δούμε...Ας μη βιαζόμαστε.Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ότι θελήσει ο θεός»δήλωσε πριν τρείς μήνες ο πρώην υφυπουργός σε συνέντευξη του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πρώτος γάμος του κ.Χαϊκάλη έγινε πριν 25 χρόνια με την ηθοποιό Ευδοξία Πετζάκη, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Γιώργο, ο οποίος είναι σήμερα 24 ετών, ενώ ο δεύτερος έγινε με την ηθοποιόΜαργαρίτα Σολδάτου.
Η κα Λύκου μέχρι το 2012 εργαζόταν στη διεύθυνση αστυνόμευσης του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος". Μετά την εκλογή του ως βουλευτής, ο κ.Χαϊκάλης αιτήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ την απόσπαση της συντρόφου του, στο πολιτικό του γραφείο, ως προσωπική ασφάλεια. Ωστόσο, επειδή δεν προβλεπόταν άμεση απόσπαση, προηγήθηκε η μετάθεση της κ. Λύκου στη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων επιχειρηματιών και λοιπών VIP. Από εκεί η αρχιφύλακας κατέληξε τελικά στο γραφείο του συντρόφου της.