Latest News

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Πατέρας καλεί τον πατριό της κόρης του να τη συνοδεύσουν μαζί στην εκκλησία [εικόνες & βίντεο]

Πρόκειται ίσως για το πιο γλυκό βίντεο γάμου που έχουμε δει ποτέ μας. Η τελετή στάθηκε αφορμή για να βγει στην επιφάνεια το πιο ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού του πατέρα της νύφης, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί την «ιδιότητά» του με τον άνθρωπο που…
μεγάλωσε την κόρη του.
Ο 43χρονος Τοντ Μπάτσμαν, πήρε την πρωτοβουλία και διέκοψε την τελετή γάμου της 21 ετών κόρης του, Μπρίτανι, για να καλέσει τον πατριό της, Τοντ Σεντρόσκι, –καθώς ο ίδιος και η μητέρας της νύφης είχαν χωρίσει όταν η ίδια ήταν μικρή- να συνοδεύσουν την κοπέλα μαζί στο γαμπρό. Η φωτογράφος Ντέλια Μπλάκμπερν απαθανάτισε όλα όσα διαδραματίστηκαν, με τους παρευρισκομένους να αδυνατούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπρίτανι εκμυστηρεύτηκε τη στεναχώρια της στο βιολογικό της πατέρα, σχετικά με το γεγονός πως θα έπρεπε να διαλέξει έναν από τους δύο μπαμπάδες της για να τη συνοδεύσει στην εκκλησία. «Μπαμπά, κάτι με απασχολεί, δε νιώθω καλά», είπε το κορίτσι στον Μπάτσμαν, εξηγώντας του το πόσο διχασμένη ένιωθε.
«Μην ανησυχείς, έχω κάτι στο μυαλό μου», απάντησε εκείνος, χωρίς όμως να αποκαλύψει τα σχέδιά του.
Το πιο συγκινητικό της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως οι δύο άντρες ουδέποτε τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους παρόλα αυτά όμως στο γάμο «ενώθηκαν» με τον πιο δυνατό τρόπο. Οι φωτογραφίες και το βίντεο έγιναν viral σε μερικές μόλις ώρες.