Latest News

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ρεσιτάλ Αλέφαντου! Απίστευτα σχόλια για τις εκλογές -Τι λέει για Τσίπρα, Μεϊμαράκη, Λαφαζάνη και Ζωή (BINTEO)


Τις πολιτικές του προτιμήσεις δεν έκρυψε ο Νίκος Αλέφαντος που αποθέωσε τον Αλέξη Τσίπρα και πέταξε "καρφιά" για Μεϊμαράκη, Λαφαζάνη και...
Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σε εκπομπή που φιλοξενείται στο κανάλι ΑΡΤ  ο Νίκος Αλέφαντος παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Μέσι, είπε πως πρόκειται για «γίγαντα πολιτικό» και ότι «μας τον έφερε ο Θεός». Όσο για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη; Ο προπονητής τον χαρακτήρισε «Λαγό του Παναθηναϊκού»
«Εδώ κοίτα, ρε. Κοίτα εδώ νιάτα», είπε μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του, όταν στο μόνιτορ έπαιξαν πλάνα του Αλέξη Τσίπρα.
Όταν στο μόνιτορ ωστόσο εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Νίκος Αλέφαντος είχε και πάλι ένα σχόλιο…

Για Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου
Από το... στόμα του Νικου Αλέφαντου δεν γλίτωσαν και τα στελέχη της ΛαΪκής Ενότητας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης:
«Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά"
Και συνέχισε:
«Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8% εγώ να βάλω σήμερα, 2,8% θα το πάρω! Αυτοί είναι 5-10-20 συγγενείς! Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει»