Latest News

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η παλίρροια "κατάπιε" audi A6, 50.000 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ιδιοκτήτης του ολοκαίνουργιου audi A6, αποφάσισε να δείξει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του στους φίλους του. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Μπήκε με το αυτοκίνητο στην άδεια από κόσμο παραλία, και άρχισε να σπινιάρει, να κάνει οκτάρια, να τραβάει χειρόφρενο και να απολαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο.
Οι φίλοι του ενθουσιάστηκαν και του έδιναν συγχαρητήρια για την αγορά του. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να αφήσουν το αυτοκίνητο στην παραλία, αφού δεν ενοχλούσε κανένα, και να πάνε για μια μπύρα στην παμπ, που ήταν ακριβώς επάνω. Καθώς ανέβαιναν τα σκαλάκια στην παραλία του Σεπέι στο Κεντ, κανείς δεν πρόσεξε μια πινακίδα που έγραφε: «Προσοχή παλίρροια».
Η παρέα έπινε στην παμπ και διασκέδαζε. Η ώρα περνούσε και ερχόταν το απόγευμα και η παρέα όλο και έπινε και έτρωγε και γελούσε και έπαιζε βελάκια. Όταν ξαφνικά ακούστηκαν κραυγές και γέλια κάτω από την παραλία και οι θαμώνες τις παμπ πετάχτηκαν να δουν τη συμβαίνει.
Όχι όλοι. Η παρέα συνέχισε ανενόχλητη να διασκεδάζει. Κάτω στην παραλία είχε ξεκινήσει η παλίρροια και ήδη η θάλασσα ρουφούσε το πανάκριβο αυτοκίνητο. Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί και φώναζε, μαζί και οι Λιμενικοί που δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό.
Κάποια στιγμή ένας από την παρέα ρώτησε τον ιδιοκτήτη τι συμβαίνει και εκείνος του απάντησε πως η θάλασσα ρούφηξε ένα αυτοκίνητο και ψάχνουν τον οδηγό του. Η μπύρα τους είχε φτιάξει τη διάθεση και όλοι άρχισαν να γελούν με το περιστατικό. Στη συνέχεια τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και παρήγγειλαν, άλλον ένα γύρο μπύρες και μεζεδάκια.

Όταν τα έφερε ο σερβιτόρος, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που δεν είχε καταλάβει ακόμη ότι 50.000 ευρώ κολυμπούσαν στη θάλασσα, τον ρώτησε: «υπέροχο μέρος εδώ. Πως ονομάζεται η παμπ;» Και ο σερβιτόρος απάντησε: «Η παλίρροια». Ύστερα από λίγο ένας λιμενικός μπήκε στην παμπ να ρωτήσει εάν το ασημί audi άνηκε σε κανένα. Από το παράθυρο ο ιδιοκτήτης το είδε να επιπλέει και… λιποθύμησε. Το αυτοκίνητο του που μάλιστα είχε ξεχάσει και τα παράθυρα ανοιχτά, καταστράφηκε.