Latest News

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Της έκανε δώρο αυτοκίνητο αξίας 90.000 ευρώ και εκείνη το διέλυσε! (Video)



Ο σύζυγος περίμενε ότι η γυναίκα του θα ενθουσιαστεί με το δώρο. Εκείνη όμως νευρίασε και με μια πέτρα το έκανε… καλοκαιρινό. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πόσοι άνθρωποι μπορούν να ονειρευτούν ένα αυτοκίνητο αξίας 90.000 ευρώ; Όλοι. Πόσοι όμως μπορούν να το αγοράσουν; Λίγοι. Και όμως ένας σύζυγος αποφάσισε να κάνει δώρο στην γυναίκα του ένα τέτοιο αυτοκίνητο και εκείνη επειδή της φάνηκε μικρό, πήρα μια πέτρα και το έκανε σμπαράλια από τα νεύρα της.
Περαστικοί κατέγραψαν το συμβάν και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο σύζυγος είπε στη γυναίκα του να κατέβει κάτω στο δρόμο γιατί της έχει μια έκπληξη. Το πρόσωπο του έλαμπε από χαρά. Της είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο μάρκας audi Q7, που η αξία του αγγίζει τα 90.000 ευρώ.
Η γυναίκα κατέβηκε με ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι να δει την έκπληξη. Άλλες στη θέση της θα έκλαιγαν από χαρά και θα αγκάλιαζαν τον άνδρα τους γεμίζοντας τον φιλιά. Εκείνη έκανε μια γκριμάτσα και οργισμένη πήρε μια πέτρα και άρχισε να το διαλύει. Της φάνηκε πολύ μικρό για τα γούστα της.
Άνοιξε τις πόρτες, έσπαγε τα τζάμια, άρχισε να ξηλώνει τα δερμάτινα καθίσματα από μέσα και να τα πετάει έξω, διέλυε τους καθρέπτες. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι η οργισμένη σύζυγος έπιασε τον άνδρα της με τη γραμματέα του και εκείνος για να την εξευμενίσει τις έκανε δώρο το αυτοκίνητο. Μάλλον όμως η οργή της δεν είχε περάσει. Όσο έσπαγε το όχημα φώναζε ότι είναι μικρό για οικογενειακή χρήση. 


@ Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, που έλεγε και ο Στράτος