Latest News

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τα ζώδια της ημέρας (Τρίτη 8-9-2015)



Δείτε τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα...


ΚΡΙΟΣ Δημιουργικός ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα χαρακτηρίζει τις ενέργειές σας σήμερα και καθώς είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος για εσάς, έχετε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Κίνητρα θα σας δοθούν πολλά για να δοκιμάσετε την τύχη σας και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας δεν θα αργήσουν να φανούν.   Η ανάγκη σας για προσωπικό χώρο και χρόνο μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά αν το κάνετε πράξη στα καλά καθούμενα κρατώντας απόμακρη στάση από τα οικεία σας πρόσωπα, κατά πάσα πιθανότητα να δημιουργηθούν τριβές στις σχέσεις σας καθώς θα προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι ύποπτα ερωτηματικά.    
 ΤΑΥΡΟΣ Σας απασχολεί τόσο πολύ η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, σε σημείο να κάνετε σενάρια με το μυαλό σας και να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας αδίκως. Οι ανασφάλειές σας μπορεί να σας μπλοκάρουν με αποτέλεσμα να χαθούν κάποιες καλές ευκαιρίες, οπότε βάλτε τα κάτω και μια αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να πάρετε και πάλι τα πάνω σας.  
 Σπουδές και μόρφωση είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και καθώς δεν υπάρχει χρόνος για κοινωνικές επαφές, εκ των πραγμάτων θα αισθάνεστε μοναξιά και μελαγχολία. Μην αγχώνεστε κι επικεντρωθείτε στην επίτευξη των στόχων σας. Έπειτα απ' αυτό, θα έχετε όλο το χρόνο για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή.     
ΔΙΔΥΜΟΣ Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας και είναι μια επιβεβαίωση για εσάς καθώς βλέπετε τις προσπάθειές σας να αμείβονται. Ο ενθουσιασμός σας παίζει καταλυτικό ρόλο στις επαφές που θα κάνετε και η μέρα χαρακτηρίζεται από μια σχετική ευκολία σε κάθε επίπεδο. Προσέξτε μόνο, ώστε να μην κάνετε υπερβολές με τις επικοινωνίες σας γιατί είναι σίγουρο πως από ένα σημείο και μετά ο χρόνος δεν θα είναι σύμμαχός σας.   Η τάση που έχετε να περιμένετε να είναι όλοι στο ίδιο mood εσάς δεν σας βοηθάει καθόλου καθώς μπορεί να γίνετε απαιτητικοί, με αποτέλεσμα να απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας εφόσον δεν θα βγάζει άκρη κανείς μαζί σας. Του καθενός τα ερεθίσματα και οι ανάγκες είναι διαφορετικά και οφείλετε να το σέβεστε.     ΚΑΡΚΙΝΟΣ Επιτέλους έχετε πάρει τα πάνω σας και καθώς έχετε ξαναβρεί τον παλιό καλό σας εαυτό, έχετε όλες τις προοπτικές για να πετύχετε τους στόχους σας καθώς δεν περνάει ούτε καν από το μυαλό σας το ενδεχόμενο πιθανής αποτυχίας. Η αίσθηση ευθύνης που σας διακρίνει δεν περνά απαρατήρητη, με αποτέλεσμα να αφήνετε πολύ θετικές εντυπώσεις στο περιβάλλον της εργασίας.   
Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας προκαλέσει μια γλυκιά μελαγχολία που θα θέλετε να τη μοιραστείτε με κάποιο οικείο σας πρόσωπο, κάτι που θα σας φέρει πολύ κοντά κι ενδεχομένως να δημιουργηθεί μια καινούρια ερωτική σχέση που μπορεί να μην περνούσε ποτέ από το μυαλό σας, αλλά θα έχει μεγάλη διάρκεια καθώς υπάρχει ήδη άνεση μεταξύ σας.   
  ΛΕΩΝ Τα μυαλά σας είναι πάνω από το κεφάλι σας σήμερα και αν καταφέρετε να μην παρασυρθείτε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας που θα μπορούσε κάλλιστα να σας τυφλώσει, έχετε πολλές πιθανότητες να βγείτε κερδισμένοι. Κατάλληλη στιγμή για επαφές και επαγγελματικές συμφωνίες, με την απαραίτητη σύνεση πάντα. Μη βιάζεστε, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει.   Οι προσωπικές σας ανάγκες μένουν συνήθως πίσω καθώς αφήνετε χώρο για τους άλλους, ήρθε όμως η στιγμή για να διεκδικήσετε το προσωπικό σας εκτόπισμα δίχως να σας καταβάλλουν εξωγενείς παράγοντες. Επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή και μην ασχολείστε με ιστορίες που ρίχνουν το ηθικό σας και σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας.     ΠΑΡΘΕΝΟΣ Επιχειρήσεις και επαγγελματικά ζητήματα είναι βασικό σας μέλημα σήμερα και καθώς είστε εντελώς απορροφημένοι από όλα αυτά τα ζητήματα που σας απασχολούν, μπορεί να σας διαφύγει μια σημαντική προθεσμία. Προκειμένου να έχετε απώλειες, φτιάξτε ένα πρόγραμμα με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα βρεθείτε στα καλά καθούμενα εκτεθειμένοι.   Η οικογενειακή σας κατάσταση είναι σε πλήρη αρμονία, αλλά μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ερωτικά ζητήματα που σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας κι ενώ τα εντοπίζετε δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να τα διαχειριστείτε. Να είστε ειλικρινείς εκφράζοντας με (τακτ πάντα) τις ανάγκες σας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.    
 ΖΥΓΟΣ Κάποια επικοινωνιακά κολλήματα μπορεί αρχικά να φρενάρουν τις προσπάθειές σας, αλλά θα είναι κάτι παροδικό. Αποφύγετε σήμερα εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον κι αν υπάρχουν ζητήματα που σας απασχολούν, βολιδοσκοπήστε την κατάσταση και τις διαθέσεις των άλλων, ειδάλλως περιμένετε να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε τα αιτήματά σας.   Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να είναι ένα εμπόδιο για εσάς καθώς σας προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια και αν υπήρχε μια προδιάθεση για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σταματάτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Οι υπάρχουσες συνθήκες είναι συγκεκριμένες, οπότε είναι λάθος να περιμένετε να δημιουργηθούν άλλες για να ζήσετε. Αποκτήστε περισσότερη τόλμη και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.    
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η προσωπική σας ζωή είναι ένα μπάχαλο, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται και οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σας και μάλιστα πολλές φορές αρνητικά καθώς το μυαλό σας είναι αλλού. Όσο κι αν σας φαίνεται αδύνατο, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.   Μια συνάντηση με έναν Παρθένο θα ξυπνήσει μνήμες που δεν θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί, αλλά είναι αμφίβολο κατά πόσο θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ένστικτά σας. Περιπέτειες και προβληματισμός προβλέπονται και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να δώσετε σκληρή μάχη για να βγάλετε άκρη αν αποφασίσετε να γευτείτε τον απαγορευμένο καρπό.    
 ΤΟΞΟΤΗΣ Διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση και όλες οι συνθήκες είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην επαναπαυτείτε και τα περιμένετε όλα από την τύχη. Όσο προσπαθείτε και τρέχετε κυνηγώντας τους στόχους σας, τόσο πιο θετικά θα είναι τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο έπακρο.   Τα όνειρά σας για το μέλλον αρχίζουν να αποκτούν υπόσταση και είστε μες στον ενθουσιασμό που μπορείτε να κάνετε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για τη ζωή σας. Οικογένεια, φίλοι είναι στο πλευρό σας στηρίζοντας τις αποφάσεις σας και δεν εχετε κανένα λόγο να φοβάστε για τυχόν αρνητικές εξελίξεις.     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Επαφές με το εξωτερικό θα σας δώσουν κίνητρα για να κυνηγήσετε με περισσότερη σιγουριά τους στόχους σας, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί καθώς οι επικρατούσες συνθήκες διαφέρουν στην κάθε χώρα και δεν θα είναι ό, τι καλύτερο να ρισκάρετε τα χρήματά σας σε κάτι που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Στον οικονομικό τομέα, μια αναπάντεχη τόνωση του εισοδήματός σας, θα σας βγάλει από το αδιέξοδο άμεσα.   Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν ορισμένα σύννεφα που αν αντιμετωπισθούν εγκαίρως, θα διαλυθούν. Αν πάλι σας πιάσει ο εγωισμός και δεν σκοπεύετε να βάλετε νερό στο κρασί σας, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα της αδιαλλαξίας σας δίχως να επιρρίπτετε τις ευθύνες σε κανέναν.   
  ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οι στόχοι σας και οι ανάγκες σας, σας έχουν γίνει εμμονή και μπορεί να πέσετε σε εσφαλμένες ενέργειες καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως όλα τα υπόλοιπα σας φαίνονται ψηλά γράμματα, με αποτέλεσμα να μη δίνετε την απαραίτητη σημασία. Προσέξτε όμως, γιατί οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι άμεσα.   Η σχέση σας κοντεύει να πάει περίπατο και θα μείνετε στο τέλος με το ερωτηματικό. Δίνετε την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας, ή τον θυμάστε μόνο για να σας στηρίζει όταν βρίσκεστε σε δύσκολη φάση; Αν απομακρυνθείτε για λίγο από τις καταστάσεις, ενδεχομένως να διακρίνετε αρκετά λάθη στη συμπεριφορά σας.    
 ΙΧΘΥΣ Αν και είστε μες στο άγχος και την ανασφάλεια σχετικά με το μέλλον καταφέρνετε να κρύβετε επιτυχώς τις ανησυχίες σας, σε σημείο που να ξεχνιέστε κι εσείς οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δυναμική η προσέγγιση των στόχων σας. Η διαίσθησή σας είναι σε υψηλά επίπεδα προφυλάσσοντας σας από κακοτοπιές και είναι πιθανό να πετύχετε μια συμφωνία που θα αλλάξει τη ζωή σας πολύ σύντομα.   Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς που θα σας θυμηθούν ξαφνικά παριστάνοντας πως σας έχουν πεθυμήσει. Προφανώς και θα χρειάζονται κάτι από εσάς, οπότε είναι καθαρά και μόνο στο χέρι σας κατά πόσο θα τους εξυπηρετήσετε. 
lifo.gr