Latest News

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτές είναι οι 7 από τις ακριβότερες σουίτες στον κόσμο – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Είναι οι επτά από τις πιο ακριβές σουίτες ξενοδοχείων, όπως τις περιγράφει το...
Conde Nast Traveller.
The Royal Penthouse Suite στο President Wilson, Γενεύη, Ελβετία
Κοστίζει από 58.000 ως 71.500 ευρώ το βράδυ, έχει δώδεκα κρεβατοκάμαρες και 12 μπάνια και καταλαμβάνει 1.672 τ.μ., δηλαδή ολόκληρο τον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου.
Έχει θωρακισμένες πόρτες, χρηματοκιβώτιο σε… ανθρώπινο μέγεθος, αλεξίσφαιρα παράθυρα, πρόσβαση μέσω ελικοπτέρου, ιδιωτικό ασανσέρ και… άλλα «αξεσουάρ» απαραίτητα για τους διάσημους πελάτες του.

The Royal Villa στο Grand Resort Lagonissi, Σούνιο, Ελλάδα
Κοστίζει από 41.000 ευρώ το βράδυ και προσφέρει δωρεάν μεταφορά των ενοίκων του με ιδιωτικό τζετ, ιδιωτικό σεφ, προσωπικό προπονητή, προσωπικό… πιανίστα, εσωτερική και εξωτερική πισίνα.  

Ty Warner Penthouse Suite στο Four Seasons, στη Νέα Υόρκη
Κοστίζει από 40.000 ευρώ το βράδυ, βρίσκεται στον 52ο όροφο και έχει πανοραμική θέα 360 μοιρών στο Μανχάταν. Καταλαμβάνει 400 τ.μ. και διαθέτει αψιδωτά ταβάνια, θολωτό αίθριο, παράθυρα από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα, ειδικό χώρο για γκαρνταρόμπα διακοσμημένο με δέρμα από μοσχάρι, 24ωρο προσωπικό μπάτλερ, προσωπικό γυμναστή και Ρολς Ρόις με σοφέρ.

Shahi Mahal Suite στο Raj Palace, Τζαϊπούρ, Ινδία
Κοστίζει από 35.700 ευρώ το βράδυ, ήταν πρόσφατα όντως παλάτι πριν γίνει ξενοδοχείο, διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρας με επίπλωση από ελεφαντόδοτο και χρυσό, προσωπικό θέατρο, βιβλιοθήκη και τραπεζαρία.

Hilltop Estate στο Laucala Island Resort, νησιά Φίτζι
Κοστίζει από 35.700 ευρώ τη βραδιά και ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Dietrich Mateschitz. Διατίθεται μόνο με σχετική αίτηση και προσωπικές συστάσεις και διαθέτει προσωπικό σεφ και νταντά, προσωπική παραλία, πρόσβαση σε σχολή ιππασίας και γήπεδο γκολφ με 72 τρύπες.

Penthouse Suite στο Grand Hyatt Cannes Hôtel Martinez, Γαλλία
Κοστίζει από 33.500 ευρώ το βράδυ και είναι μια από τις μεγαλύτερες σουίτες στην Ευρώπη. Διαθέτει δύο τεράστια μαρμάρινα μπάνια, τραπεζαρία και σαλόνι και μέχρι τέσσερα παιδικά δωμάτια, διακοσμημένα σε στυλ Art Deco. Το ατού του είναι το περίπου 92 τετραγωνικών μέτρων μπαλκόνι του, με θέα στον Κόλπο των Κανών και τα νερά της Μεσογείου, όπου οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν το τζακούζι και τις υπηρεσίες του προσωπικού μπάτλερ.

Sky Villa στο Palms Casino Resort, Λας Βέγκας
Κοστίζει από 35.700 ευρώ το Σαββατοκύριακο, διαθέτει πισίνα στο μπαλκόνι, ιδιωτικό γυάλινο ασανσέρ, αίθουσα μασάζ και 24ωρη εξυπηρέτηση από μπάτλερ.