Latest News

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Τα ζώδια της ημέρας (Δευτέρα 7-9-2015)

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα  ζώδια...


ΚΡΙΟΣ Με νεύρα ξεκινάτε τη μέρα (και την εβδομάδα) καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι αγωνίες και οι φόβοι σας εξαιτίας κάποιων έκτακτων οικονομικών αναγκών που προκύπτουν, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα. Μην κάθεστε αποσβολωμένοι θεωρώντας πως δεν υπάρχει λύση στο όποιο πρόβλημά σας. Δραστηριοποιηθείτε εγκαίρως αντιμετωπίζοντας με πείσμα τις καταστάσεις. Όσο πιο σύντομα εξοικειωθείτε με την ιδέα μιας καινούριας σχέσης, τόσο πιο εύκολα θα αποδεσμευτείτε από το παρελθόν και θα μπορέσετε να φτιάξετε και πάλι τη ζωή σας. Ποιος ο λόγος να ασχολείστε με μια τελειωμένη ιστορία; Επιλογές για να βρείτε ερωτικό σύντροφο υπάρχουν πολλές, αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας.

ΤΑΥΡΟΣ Οι συνεχείς αλλαγές και η αύξηση των καθηκόντων στη δουλειά σας μπορεί μεν να σημαίνει πως είστε απαραίτητοι και πως εκτιμώνται οι ικανότητές σας, αλλά οι εξαντλητικοί ρυθμοί που ακολουθείτε θα έχουν σαν αποτέλεσμα να σας εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σας. Περιορείστε με κάποιο τρόπο τις ευθύνες σας, ώστε να είστε σε θέση να αντεπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας. Στον οικονομικό τομέα, οι λογαριασμοί και οι οφειλές προς τρίτους δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Είστε πάντα έτοιμοι να στηρίξετε αυτούς που θα σας το ζητήσουν, αλλά όταν έρχεται η στιγμή για να δοθεί και σε εσάς ένα χέρι βοηθείας, οι περισσότεροι σφυρίζουν κλέφτικα. Επειδή οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται κι όχι όταν είναι ρόδινα τα πράγματα, ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να γίνει ένα καλό ξεσκαρτάρισμα.

 ΔΙΔΥΜΟΣ Η μέρα ενδείκνυται για επαφές και επαγγελματικά ανοίγματα, και καθώς έχετε αρκετές και πρωτότυπες ιδέες στο μυαλό σας, δεν χάνετε καθόλου χρόνο για να τις βάλετε σε εφαρμογή. Ενδεχομένως σε κάποια φάση να νιώσετε εκνευρισμό εξαιτίας της συσσωρευμένης κούρασης, αλλά θα είναι κάτι παροδικό και δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει προβλήματα στις συνεννοήσεις σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας, αλλά δεν είστε και πολύ σίγουροι κατά πόσο θα ταιριάζουν στον τύπο σας, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο διαδίκτυο καθώς υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θα σας καθοδηγήσουν σωστά. Επίσης,υπάρχου και αρκετές εφαρμογές με τις οποίες μπορείτε να δείτε κατά πόσο σας ταιριάζει κάποιο κούρεμα κ.ο.κ. Ψάξτε το. 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αποφύγετε σήμερα νέες μεθόδους προσέγγισης του κοινού σας και μείνετε στη σίγουρη και δοκιμασμένη οδό καθώς δεν είναι κατάλληλη στιγμή για πειραματισμούς. Από τη στιγμή που έχετε συγκεκριμένο μπούσουλα, ακολουθήστε τον και δεν θα χάσετε. Κάποια ένταση που θα νιώσετε καλό θα είναι να τη διαχειριστείτε εγκαίρως και να βγάλετε οτιδήποτε δυσάρεστο από το μυαλό σας, ώστε να μη δημιουργήσετε αρνητική ενέργεια γύρω σας και πάνε στράφι οι προσπάθειές σας. Δώστε έμφαση στην οικογένεια και κυρίως στους γονείς. Η στάση σας πολλές φορές μπορεί να τους πληγώνει και παρ' όλο που εσείς δεν το καταλαβαίνετε,η ζημιά όμως γίνεται. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον, μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε τακτικά μαζί τους και να τους στηρίζετε ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Το ίδιο έκαναν κι εκείνοι όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν πάντα στο πλευρό σας. Και ακόμα παραμένουν.

ΛΕΩΝ Είστε ενθουσιασμένοι που έχει μπει η ζωή σας σε μαι κανονική ροή και καθώς δεν έχετε ζητήματα να σας καθηλώνουν από το άγχος, μπορείτε με ιδιαίτερη ευκολία και αυτοπεποίθηση να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να ανταμειφθείτε πολύ σύντομα από τις προσπάθειές σας. Η θετικότητα με την οποία αντιμετωπίζετε όλες τις καταστάσεις, σας βγάζει από το αδιέξοδο που σε άλλη φάση θα σας κρατούσε πακτωμένους για πολύ καιρό. Σπίτι , παιδιά και οικογένεια απορροφούν όλη σας τη σκέψη και την προσοχή και είστε πολύ ικανοποιημένοι καθώς έχετε τη δυνατότητα να αφιερώνετε το χρόνο σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη ενδυναμώνει την ερωτική σας διάθεση και η σχέση με το σύντροφό σας είναι σε πλήρη αρμονία. Ενδεχομένως να διανύετε από τις πιο αρμονικές στιγμές της ζωής σας. 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ξεκινήστε τη μέρα βάζοντας νέους στόχους και μην παρασύρεστε από όλα αυτά που ακούτε γύρω σας. Σίγουρα η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι ιδανική, αλλά του καθενός η πορεία κρίνεται από τα εφόδια που διαθέτει κι από την αποφασιστικότητα που τον διακρίνει, οπότε μην τρομοκρατήστε και συνεχίστε ακάθεκτοι τις προσπάθειές σας καθώς έχετε πολύ καλές προοπτικές για επιτυχίες. Είστε συνεχώς μες στο άγχος καθώς είστε πεπεισμένοι πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας και επειδή φοβάστε να το αντιμετωπίσετε, επηρεάζετε εσείς οι ίδιοι τον οργανισμό σας αρνητικά, με αποτέλεσμα να νιώθετε κάθε μέρα και χειρότερα. Στο μυαλό σας είναι όλα και όσο πιο σύντομα το καταλάβετε, τόσο πιο εύκολα θα αναρρώσετε από την ασθένεια που ούτε καν υφίσταται. 
ΖΥΓΟΣ Είστε προβληματισμένοι σχετικά με τις επιδόσεις στη δουλειά σας κι όλο αυτό σας προκαλεί μεγάλο άγχος και φόβο μην τυχόν και χάσετε τη θέση σας, με αποτέλεσμα να θεωρείτε κάθε προσπάθειά σας από εδώ και στο εξής μάταια. Μην προδιαθέτετε τον εαυτό σας βάζοντάς τον σε διαδικασία ήττας. Τίποτα αρνητικό δεν πρόκειται να συμβεί , οπότε κοιτάξτε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά και κυνηγήστε απτόητοι τους στόχους σας. Η ερωτική σας επιθυμία είναι έντονη και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να περιορίσετε τα ένστικτά σας. Ενδεχομένως να πιστεύετε πως η απομάκρυνση από το σύντροφό σας δεν σας επιτρέπει να φερθείτε με αυθορμητισμό, αλλά με την παραμικρή νύξη από την πλευρά σας θα αλλάξει το τοπίο στην αισθηματική σας ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη. Μην κομπλάρετε κι εκφράστε τις επιθυμίες σας άνετα. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με κάθε είδους αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να σημαίνει από αλλαγή επαγγελματικής στέγης μέχρι και κατεύθυνσης. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, μη διστάσετε να δοκιμάσετε καινούριες μεθόδους που θα βελτιώσουν την αποδοτικότητά σας. Αν είστε μισθωτοί και θέλετε να τα βροντήξετε επειδή πιστεύετε πως σας εκμεταλλεύονται, κάντε το γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα έχετε να χάσετε τίποτα. Μπορεί και να κερδίσετε. Σπίτι και παιδιά μπορεί να σας προκαλέσουν ένταση καθώς είναι μια μεταβατική περίοδος για όλους και χρειάζεται υπομονή μέχρι να προσαρμοστείτε. Προσπαθήστε να μην εκφράζεστε με ένταση και βρείτε έξυπνους τρόπους για να δώσετε τη σωστή κατεύθυνση, δίχως να έχει χαρακτήρα αγγαρείας. 
ΤΟΞΟΤΗΣ Ταξίδια και μετακινήσεις προβλέπονται από πολύ νωρίς το πρωί και είναι ιδανική μέρα για επαγγελματικές επαφές και προώθηση των υπηρεσιών σας. Ενδεχομένως να νιώθετε κουρασμένοι από το έντονο διήμερο που περάσατε, ταυτόχρονα όμως και μόνο στη σκέψη των εμπειριών σας, αποκτάτε ενέργεια και συνεχίζετε δίχως προβλήματα τις προσπάθειές σας. Ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο όταν οδηγείτε. Ένας φίλος σας μπορεί να σας εκνευρίσει με τη στάση του και να θέλετε να του τα πείτε ένα χεράκι, αλλά καθώς δεν είστε του καυγά, θα επιλέξετε έναν ήρεμο τρόπο για να επισημάνετε αυτό που σας ενόχλησε και δεν θα βγείτε χαμένοι καθώς θα τον «χτυπήσετε» στο φιλότιμο. Μπορεί βέβαια να εκνευριστεί το ταίρι σας που δεν κάνατε σαματά, αλλά θα είναι κάτι παροδικό. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Έντονες τάσεις ανταγωνισμού και ο εγωισμός σας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με δυσάρεστες εξελίξεις, εκτός κι αν καταφέρετε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ορμή δημιουργικά. Ταυτόχρονα μπορεί να προκύψουν και κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας και θα δυσκολευτείτε αρκετά να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Πάρτε βαθιές ανάσες αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις με αποφασιστικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα καθώς υπάρχει κίνδυνος να μεταφέρετε την ένταση της ημέρας σρο σπίτι και να δημιουργήσετε κι εκεί ένα δυσάρεστο κλίμα που θα σας αποδιοργανώσει όλους. Μη θεωρείτε λογικό να πρέπει να ξεσπάσετε σε κάποιον. Το πιο λογικό είναι να κάνετε την υπέρβαση και να αφήσετε έξω από την πόρτα του σπιτιού σας τα προβλήματα, απολαμβάνοντας τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σήμερα μπορεί να νιώσετε πολύ τυχεροί για όλα αυτά που βιώνετε (με τα καλά και τα άσχημα) και όλο αυτό θα σας δώσει μια απίστευτη ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα θα τα αντιμετωπίσετε με περισσή αισιοδοξία και σιγουριά και αυτή σας η στάση θα προκαλέσει ευχάριστες εξελίξεις. Συνεχίστε κατ' αυτόν τον τρόπο και δεν θα βγείτε χαμένοι. Μια παρεξήγηση με ένα φίλο, σας προκαλεί μεγάλη στεναχώρια και καθώς αισθάνεστε πως έχετε χάσει το στήριγμά σας, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να τον προσεγγίσετε. Από την άλλη, μπορεί να αισθάνεστε πως θα απορρίψει τις προσπάθειές σας. Μην είστε και τόσο σίγουροι καθώς μπορεί να σας καταπλήξουν οι αντιδράσεις του. 
ΙΧΘΥΣ Η μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να επεξεργάζεστε και ορισμένα καινούρια δεδομένα που δεν θα σηκώνουν καμία αναβολή, οπότε όλο αυτό θα σας προκαλέσει αρκετή –ψυχική κυρίως – εξάντληση. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε ένα – ένα τα ζητήματα που σας απασχολούν, ώστε να μη βρεθείτε σε πανικό και σύγχυση. Αν σε κάποια φάση μπλοκάρετε, ένα διάλειμμα θα σας βοηθήσει να επανέλθετε στους ρυθμούς σας. Αποφύγετε σήμερα ξεκαθαρίσματα παρεξηγήσεων με φίλους καθώς η συσσωρευμένη κούραση και ο εκνευρισμός που κουβαλάτε δεν θα βοηθήσουν στην επίλυση καμίας υπόθεσης. Δώστε έμφαση στην τόνωση του πνεύματός σας και μην ασχολείστε με διαπροσωπικές σχέσεις, γιατί δεν το 'χετε...