Latest News

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Οι 6 ακριβότεροι προορισμοί για το ταξίδι του μέλιτος – Στη δεύτερη θέση οι Κυκλάδες!


Μπορεί η κρίση να μαστίζει τους Έλληνες, η χώρα μας όμως παραμένει από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα οι Κυκλάδες συγκαταλέγονται στους ακριβότερους για ταξίδι του μέλιτος. Δείτε τους έξι πιο ακριβούς προορισμούς για…
νιόπαντρους με «βαρύ» πορτοφόλι, όπως τους κατέγραψε και τους περιγράφει το ταξιδιωτικό σάιτ oyster.com.
1. Mαλδίβες
Θεωρούνται ο ακριβότερος προορισμός για ταξίδι του μέλιτος. Μόλις οι νεόνυμφοι φθάσουν μπορούν να απολαύσουν κρυστάλλινες παραλίες με λευκή άμμο και τυρκουάζ νερά, υποβρύχια σπορ, εξαιρετικό φαγητό και καλόγουστα καταλύματα.

2. Κυκλάδες
Η χώρα μας διαθέτει δεκάδες υπέροχα νησιά, με τις Κυκλάδες να ξεχωρίζουν για το απίστευτο γαλάζιο και λευκό τους χρώμα, την υπέροχη θέα στο Αιγαίο και τη νυχτερινή τους ζωή. Ιδιαίτερα ακριβή αποδεικνύεται η Σαντορίνη, όπου οι νεόνυμφοι συνωστίζονται για το ηλιοβασίλεμα στην Οία και τα υπέροχα εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα του νησιού.

3. Μπόρα Μπόρα
Το πανέμορφο ηφαιστειογενές νησί συγκρίνεται συχνά με τις Μαλδίβες. Όπως κι εκεί, τα περισσότερα καταλύματα προσφέρουν μπάνγκαλοους πάνω στο νερό και το φυσικό τοπίο χαρακτηρίζεται από τους φοίνικες στις ακρογιαλιές με τα γαλαζοπράσινα νερά και τη λευκή άμμο.
Οι νεόνυμφοι μπορούν επίσης να απολαύσουν scuba diving.

4. Φίτζι
Αν και τα Φίτζι είναι από τους ακριβότερους προορισμούς γενικά, υπάρχουν και καταλύματα που δεν είναι εξωφρενικά δυσβάσταχτα για όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για το ταξίδι του μέλιτός τους. Σε αντάλλαγμα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν από ποδηλασία και  skydiving, μέχρι βόλτες με ελικόπτερο και  snorkeling.

5. Tοσκάνη
Μια από τις ομορφότερες περιοχές του κόσμου, ειδικά για τους οινόφιλους. Διαθέτει πανέμορφα τοπία και καταλύματα, εκπληκτικές ιστορικές τοποθεσίες, από τα καλύτερα κρασιά του κόσμου και… πολύ ακριβές τιμές.  

6. Kαουάι
Είναι από τα πιο δημοφιλή, αλλά και το μικρότερο και λιγότερο ανεπτυγμένο νησί της Χαβάης, ιδιαίτερα αγαπητό σε νεόνυμφους.
Η άγρια μεγαλοπρέπεια με το καταπράσινο, ορεινό «ανάγλυφο» του εδάφους του προσελκύει τους επισκέπτες και στις απόκρημνες ακτές του ζωντάνεψαν πολλά «οράματα» του Χόλιγουντ, όπως οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού , το Jurassic Park και ο King Kong του 2005 .